Koji je model masine? Imate li trecu korpu za escajg? Ako imate u kakvom je ona stanju nakon oranja? Kod mene iz nje kao da pada kisa dok je izvlacim. Sve je u kapima vode.Kod mene Bosch Serija 4 stigla pre nedelju dana i kada ukljucim ExtraDry opciju, sudovi su suvi, naravno, udubljenja na soljama/činijama ili kanalima na šerpama ostane malo vode. Tanjiri/čaše su spolja-unutra kompletno suvi. Do sad sam pustao samo Auto program sa uključenom opcijom ExtraDry.
E da uvek prvo vadim sudove sa donje korpe pa navise. Jer desi se da u srednjoj prskalici ostane po koja kap koja može da zavrsi na danjirima iz donje posude ako prvo povucem srednju korpu.
BOSCH Serija 4 SMS4HVW00E je model masine,Koji je model masine? Imate li trecu korpu za escajg? Ako imate u kakvom je ona stanju nakon oranja? Kod mene iz nje kao da pada kisa dok je izvlacim. Sve je u kapima vode.
Ja na Bosch Seriji 6 koristim w5 vec 3 godine i sve ok.Neki w5 iz Lidla.
Kako si je pokvario praškom iz dm-a?Isti problem za bosh 4, iz lidla i iz dma sjaj koristio, promenio sa finish, i sad je ok , suvo 🙂 inace to sam video u upustvu da se pojaca sjaj da bi bilo bolje osuseno, ali vazno da radi. Predhodnu masinu sam pokvario od kako sam krenuo da koristim iz Dm prasak i sjaj.
Fairy, finish quantum, somat excellence premiumKoje tablete? Ja koristim Fairy, jedino one dobro peru inox. Samo sa njima blista.
A ovako za tanjire, case…. Sve su mi tablete dobre ali posto su mi sve serpe od inoxa kupujem iskljucivo Fairy.
koja tacno?Pre nekog vremena je u DE bio test u Stiftugs Warentest casopisu, izuzetno renomiranom, test tableta za masinu, sa svim dostupnim brendovima ovde, i DM all in 1 tableta je bila na samom vrhu, iznad brendiranih.
Ja ih od tada redovno koristim, zajedno sa Lidlovim all in 1, ukupno 8 godina, i bas smo zadovoljni.
Od tada ne kupujem vise Somat, Finish i ostale skuplje.
koja tacno?
DM ima cetiri vrste all in one tableta.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari