Cini mi se da sam procitao negde na masini za moju da je proizvedena u Kini od strane Hisense-a. Slovenija nije svakakoGorenje masine za sudove pravi Midea jeftinije modele(one najskuplje se prave u Slo) ukljucujuci i tvoj model.
Tako je, u pravu si. A kad već pazimo na pravopis, valjalo bi ga i primijeniti.automacko nije isto što i automatsko
Onda da kupi taj model sa kraja 2000ih 😀Nama vec serija 4 sa plasticnim dnom radi evo 16tu godinu, nikakva razlika. To sam ovde na forumu naucio da nije preferable
🙂
Ja vise Beko masine ne uzimam... Prvi put mi se desilo ( pre nje sam imao Candy i Bosch ) da mi donja korpa zardja ( pocelo je od vara kojim su pricvrsceni oni drzaci tanjira za osnovu korpe ) . Zamenska korpa je kostala cca 10.000 dinara i primetno je losije uradjena...Ne znam, sestra ima Beko ali se zali da joj ne pere lepo, a vec imao bosh 15g star, i bio zadovoljan pa reko da ne menjam. Kako god, samo da je kuca mirna 😂
Uzela sam takodje model iz serije 4 pre nekoliko dana i uopste nisam zadovoljna kako susi. I pre nje sam imala Bosch skoro 14 godina i bila sam veoma zadovoljna i kako je prala i kako je susila. Ovo sad je totalno neprihvatljivo.Uzeo sam iznad model serja 4, probao razlicite programe, sudovi ostanu mokri kad zavrsi, jer tako treba ili :O
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari