Šta je novo?

[MTS] Postpaid paketi i promocije

Imam Soko lite tarifu..istekla mi je 3 Decembra..i od tada me neprestano zovu iz mts-a..ja iskreno ne znam sta da radim dal li da ostajem ili da menjam operatera..nesto mi mnogo 4200 mesečno samo ugovor da plaćam to je za 5L tarifu..a 5XL je 4999..da li ići na A1?
Idi u A1 i podnesi zahtev za prenos brojaa kod njih i na bilo koju njihovu tarifu nude ti 50 % popusta na 24 meseca .
Zvaće te odmah iz MTSa i ponuditi benefite isto dobre , a mozda i bolje . Tako je bar bilo do skora , ako se nesto nije izmenilo kod svih operatera ,
Znaci samo zahtev za prenos broja u A1

Idi u A1 i podnesi zahtev za prenos brojaa kod njih i na bilo koju njihovu tarifu nude ti 50 % popusta na 24 meseca .
Zvaće te odmah iz MTSa i ponuditi benefite isto dobre , a mozda i bolje . Tako je bar bilo do skora , ako se nesto nije izmenilo kod svih operatera ,
Znaci samo zahtev za prenos broja u A1
Išao sam oko 17h i podneo zahtev u A1..sad cekam da me kontaktiraju ovi iz Mts-a pa da se nagadjamo..inace u A1 sam dobio ponudu za NEO ultra tarifu po ceni od 2400 mesečno svih 24 meseci ugovorne obaveze..imaju u tom paketu sve neograničeno i net po max brzini 5g..Ali nemaju onaj deo kao Mts zapadni Balkan to im je jedina mana..tako da čekam da me pozovu pa da se nagodimo..

Išao sam oko 17h i podneo zahtev u A1..sad cekam da me kontaktiraju ovi iz Mts-a pa da se nagadjamo..inace u A1 sam dobio ponudu za NEO ultra tarifu po ceni od 2400 mesečno svih 24 meseci ugovorne obaveze..imaju u tom paketu sve neograničeno i net po max brzini 5g..Ali nemaju onaj deo kao Mts zapadni Balkan to im je jedina mana..tako da čekam da me pozovu pa da se nagodimo..
Ima NeoUltra 23gb za zapadni balkan.

Mama podnela zahtev za prelazak iz mts u a1 pripeid, sutradan zovu nju iz mts nude joj svašta da ostane ali na postpeid ali po mojim uputstvima da kad je zovu prebaci na mene. Zvali mene prvo nudio 50% ceo ugovor to sam odbio da bi na kraju 70% za 5ica S i to sam prihvatio

Dobili ste NEO Ultra paket po ceni od 2400 dinara zbog 40% popusta na mesečnu pretplatu 24 meseca. Sa 50% popusta bi izašlo 2000 dinara mesečno.

Za divno čudo jos mi niko nije kontaktirao iz MTSa..prošle godine sam prebacio jedan broj sad drugi ostaje sl godine jos jedan..izgleda da ih zabole uvo sto gube korisnike..al ajde mozda ce me zvati u toku dana..

Pa jesam za NEO Ultra tarifu..dobio sam je po ceni 2400 mesečno.. juce kada sam pričao o zapadnom Balkanu mislio sam na pozive i poruke besplatne to nema A1 a mts ima...Ako se javi Mts sa dobrim popustom ostacu kod njih...imaju još vremena da se oglase 😁

Trebali bi da svi imaju roming kao kod kuće, tj. trošiš svoje minute kao da si u Srbiji. Ja sam letos u MKD imao i na Yettel-u i na MTS-u minuti i poruke koristiš kao u Srbiji a net ima posebno za Zapadni Balkan

Pa jesam za NEO Ultra tarifu..dobio sam je po ceni 2400 mesečno.. juce kada sam pričao o zapadnom Balkanu mislio sam na pozive i poruke besplatne to nema A1 a mts ima...Ako se javi Mts sa dobrim popustom ostacu kod njih...imaju još vremena da se oglase 😁
Taj roming znaci da mozes da pricas u zoni Zapadnog Balkana kao da zoves iz Srbije , ali samo brojeve iz Srbije. mts ima pozive ka njihovim mrezama u Bosni, CG... to su mtel pozivni brojevi, a prema drugim mrezama u okruzenju ide redovna cena za roming pozive. To razlikuj.

Taj roming znaci da mozes da pricas u zoni Zapadnog Balkana kao da zoves iz Srbije , ali samo brojeve iz Srbije. mts ima pozive ka njihovim mrezama u Bosni, CG... to su mtel pozivni brojevi, a prema drugim mrezama u okruzenju ide redovna cena za roming pozive. To razlikuj.
Kod MTS je jos bilo top.U ZB kad ima MTS mreza ne skida GB iz te kvote .Meni na Soko Lite nije skidalo .

Evo da se pohvalim upravo su me zvali iz MTS-a..Ponudili su mi 5L tarifu za 2100 na dve godine prvih 6 meseci po 500 dinara ostalih 18 2100... Ja sam im tražio 5XL najjaču njihovu tarifu sa popustom i odobrili su mi..inace je 4999 mesečno dali su mi je na 2500 i prvih 6 meseci po 550 dinara..sve u svemu ja zadovoljan..

Promenili su uslove u toku UO i to znacajno, od neograniceno na 2000, to je znacajna promena UO i ide raskid UO bez penala momentalno.
Sta se oni setili da rade i sakate paket u sred UO. 😅
Sad proverio na SokoLite ostalo sve isto.
Na sajtu nema obavestenja, u odeljku stari paketi stoji i dalje neogranicen internet na soko max tarifi.

Prilozi

• Screenshot_20251224_005804_Drive.jpg
    Screenshot_20251224_005804_Drive.jpg
    53.7 KB · Pregleda: 56
Poslednja izmena:
Verovatno nešto menjaju ili je u pitanju neki bug, meni na 1000GB 😆 Mada videću od sutra da li skida te GB i kako se troše, možda se spremaju da nas prebace na nove 5ica tarife. Sećam se početka soko max tarife, gde su nudili neograničen net, a u aplikaciji pisalo 200GB. Podnosio sam 5x reklamaciju, i nakon svake reklamacije su dodavali po 100GB neta 😆 Ja sam skoro prešao u mts, tako da videćemo.
Screenshot_20251224_033015_Moj mts.jpg

Ako mozete da potrosite mesecno 2TB svaka vam cast.

Možda neko hoće da vuče torrente, otkud vi znate 😀

Ja sam na soko max, svakako je prilikom potpisivanja ugovora pisalo neograničeno sve. Potrošim možda 20-30gb mesečno, i to verovatno se obračuna manje jer je deo kroz app za koje je protok neograničen. Raskinuo BiH ugovor ako može, malo mi žao jer još nisam ispucao mesece po dinar (12m x1din, 12m 50%), ali svakako BiH iskoristio priliku. Ako neko raskine ugovor zbog ovoga, javljajte.

Neki bug je u sistemu definitivno, meni piše 1000/1000 GB,međutim ne smanjuje se ta kvota iako koristim net.

Kod mene 4G -Pančevo/Beograd leti bukvalno. Sada na 5G mi jedva učitava sofascore, gmail, ovaj forum. Trom nekako

Već je 5G svima dostupan, čak i na pripejdu. Ako ga nemaš, razne su mogućnosti, npr. da je do telefona (ne podržava ga ili je neki Samsung sa problemom) ili lokacije (MTS zbog korišćenja Huaweiove opreme ni u mnogim gradovima još nije pustio signal).

Ja imam Omorika M imam 5G i brzina je odlična kad merim kad merim na spead testu ali u radu mnogo baguje kad mi treba ne radi pa sam vratio na 4G

Nazad
Vrh Dno