Cini mi se u roku od 8 dana, ali nisam siguranZa koliko dana je mts duzan da odgovori na prigovor na uslugu? Na sajtu imaju samo rok od 15 dana za prigovor na racun.
Proslo je 14 dana, jednom me je zvao radnik od sad za sad da budem u stanu da vidi internet, i ja naravno bio na poslu. I nista jos uvek. Operateri im ne rade. Pa ne znam kada treba pisati Ratelu. Sacekacu da prodje 15 dana.Cini mi se u roku od 8 dana, ali nisam siguran
Trenutno su nove cene samo za nove korisnike i korisnike koji ,,obnavljaju" ugovor s njima, pošto mnogo Telekomovih korisnika je pobeglo u A1 SRB mrežu, prigovor oko novih cena / paketa / usluga se samo radi kada oni javno ( official ) na sajtu objave naslov u fazonu : Od 01.03.2026. važiće novi paketi iz komercijalne ponude... U prevodu sada moramo paziti svaki mesec njihov sajt, račune a pogotovo SMS jer ako neko dobija SMS od mt:s koliko im je zaduženje i to ostalo, oni su prošle godine kada je nekim korisnicima stiglo koliki im je računar za Novembar mesec 2024 ( preko SMS ), napisali u fazonu imaćete novu ponudu od 09.01.2025...U septembru sam izboksovao Soko lile na 50%, sad videh nove tarife i cene. Da li je potrebno da se podnese prigovor oko novih cena? Ili su ovo cene samo za nove korisnike UO
Kako vidiš da je n78?Ipak hvataš n78 5G signal al ko zna odakle, izuzetno slab.
Na pocetku ove price, to je bila glavna tema i prica je bila da mogu samo razgovori da se prebace.
To ste valjda pomešali sa A1, oni su prvi uveli ovo i imaju takva ograničenja. MTS, koliko sam upućen, nema.Mislim da mogu 2gb da koriste na drugom uređaju.
Gde vidiš tu napomenu? Svakako zvanično sve pogodnosti tarifa traju do kraja meseca, ali većinu produže, pa verujem da će i ovu.A šta znači da je vremenski ograničena ponuda!?
Ja obican pripejd prenosim u A1, cak se ne koristi. Danas zvali, ja im reko za A1 i 6 meseci beplatnog plana. Ona kaze da takvu ponudu nemaju. Ali moze da mi ponudi 50% na 24 meseca bilo koji paket.Imam Soko lite tarifu..istekla mi je 3 Decembra..i od tada me neprestano zovu iz mts-a..ja iskreno ne znam sta da radim dal li da ostajem ili da menjam operatera..nesto mi mnogo 4200 mesečno samo ugovor da plaćam to je za 5L tarifu..a 5XL je 4999..da li ići na A1?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari