Šta je novo?

[MTS] Postpaid paketi i promocije

U septembru sam izboksovao Soko lile na 50%, sad videh nove tarife i cene. Da li je potrebno da se podnese prigovor oko novih cena? Ili su ovo cene samo za nove korisnike UO

U septembru sam izboksovao Soko lile na 50%, sad videh nove tarife i cene. Da li je potrebno da se podnese prigovor oko novih cena? Ili su ovo cene samo za nove korisnike UO
Trenutno su nove cene samo za nove korisnike i korisnike koji ,,obnavljaju" ugovor s njima, pošto mnogo Telekomovih korisnika je pobeglo u A1 SRB mrežu, prigovor oko novih cena / paketa / usluga se samo radi kada oni javno ( official ) na sajtu objave naslov u fazonu : Od 01.03.2026. važiće novi paketi iz komercijalne ponude... U prevodu sada moramo paziti svaki mesec njihov sajt, račune a pogotovo SMS jer ako neko dobija SMS od mt:s koliko im je zaduženje i to ostalo, oni su prošle godine kada je nekim korisnicima stiglo koliki im je računar za Novembar mesec 2024 ( preko SMS ), napisali u fazonu imaćete novu ponudu od 09.01.2025...

Drugu ponudili inace sve neograniceno za 1100rsd mesecno. Ne znam tacno detalje i koja tarifa.

Pojavio se jutros 5G signal prvi put bez update-a . Niṣ̌, palilula , Mts, Samsumg A35. Cas ima cas nema 5G signala. Ide to nekako na gurku 5 puta sporiji nego na 4G.

Prilozi

• Screenshot_20251218_105305_Speedtest.jpg
    Screenshot_20251218_105305_Speedtest.jpg
    57 KB · Pregleda: 82
mts u Nišu što se 5G-a tiče ima baš "rupičastu" pokrivenost. Pored toga, ima i baznih stanica na kojima imaju samo 5G na 700MHz, probaj da instaliraš netmonster pa vidi da li ti piše na kojoj frekvenciji radi 5G kod tebe.

@poglavicas
Bas jako rupicasto, bukvalno na par sekundi se menjaju 4G,4G+ i 5G mreze. Ali ok resice to lule u dogledno vreme valjda.

Prilozi

• Screenshot_20251218_141135_NetMonster.jpg
    Screenshot_20251218_141135_NetMonster.jpg
    71.4 KB · Pregleda: 70
  • Screenshot_20251218_141122_NetMonster.jpg
    Screenshot_20251218_141122_NetMonster.jpg
    74 KB · Pregleda: 75
Ipak hvataš n78 5G signal al ko zna odakle, izuzetno slab.

Izađe mi neka reklama 3sim na jednom broju za 350din ali nešto kao važi samo mesec dana!? Je l' neko u toku?

hmm, oni kazu da je dostupan i internet. Na pocetku ove price, to je bila glavna tema i prica je bila da mogu samo razgovori da se prebace.
Da i ovo znaci da korisnici sto imaju one stotine poklon GB, mogu to da koriste na nekom trecem uredjaju.

Mislim da mogu 2gb da koriste na drugom uređaju.

A šta znači da je vremenski ograničena ponuda!?
Posle nema ili će biti još skuplje?

Na pocetku ove price, to je bila glavna tema i prica je bila da mogu samo razgovori da se prebace.
Mislim da mogu 2gb da koriste na drugom uređaju.
To ste valjda pomešali sa A1, oni su prvi uveli ovo i imaju takva ograničenja. MTS, koliko sam upućen, nema.

A šta znači da je vremenski ograničena ponuda!?
Gde vidiš tu napomenu? Svakako zvanično sve pogodnosti tarifa traju do kraja meseca, ali većinu produže, pa verujem da će i ovu.

Pogodnosti su sve što je navedeno kao ograničeno ovde, tj. gde konkretno piše da važi do 31. decembra, a to zapravo važi za one koji potpišu ugovore do kraja godine. Uvek imaju nešto tog tipa, a to se uglavnom produžava iz meseca u mesec. Trenutno su aktuelni meseci po promo ceni od 999 dinara, MOVE uključen u pakete, aplikacije, Jedan za sve, 100 GB poklona za prenos. Ništa se to ne računa kao redovna ponuda, ali dosta toga se produžava u ovom ili onom obliku. Promo cene i aplikacije su uvek aktuelne, a i ove gigabajte na poklon već duže daju, iako su stalno kao ograničeni na tekući mesec. Malo je to marketing, jer te požuruju da odmah potpišeš ugovor, misleći da već u januaru ničeg od toga neće biti, a malo se tako i osiguravaju, kako bi posle lako mogli stvarno da ukinu (za nove korisnike).

Ja juce prebacio neki prepaid na A1, zovu 10x. Ja se danas javim nude oni sve i svasta, kazem ja sve to lepo i hvala ali sve je skuplje od 0din .
Pozdravismo se kaze u toku dana pustaju broj. Uzeo Mega 6m 0din.

Jeli neko skoro menjao tarifu na visu od one koju trenutno koristi?
U aplikaciji se to moze promeniti , besplatno na visu, kad se vracas kosta 99 dinara. Pise lepo da su cene bez UO , a vaze one cene tj popuste koje imas prilikom ptposivanja UO.
Ali kad pitas u poslovnici oni redom ko papagaji mora nova UO , dosta isao zbog drugih i usput pitam opet i sve mora nova UO.
Sad jos ako predjem sa SokoLite na novi paket 5ica L , mogu li se vratiti na SokoLite kad vise ne postoji.
Isprobao bi ovaj novi servis jedan za sve da vidim kako funcionise.

Ako promeniš, ne možeš na prethodni pošto više nema taj paket u ponudi.

Imam Soko lite tarifu..istekla mi je 3 Decembra..i od tada me neprestano zovu iz mts-a..ja iskreno ne znam sta da radim dal li da ostajem ili da menjam operatera..nesto mi mnogo 4200 mesečno samo ugovor da plaćam to je za 5L tarifu..a 5XL je 4999..da li ići na A1?

Ti prvo traži šta ti odgovara, ako ne daju pod esi zahtev za prenos u A1 i kada nakon toga pozovu ti traži to isto ili ako možeš još povoljnije, 50% na 2 godine ili još niže ako može. Prvo izaberi neku tarifu u A1 koja tebi najviše odgovara ako ovi iz mts-a ne daju nešto bolje. Tako uradi pa onda vidi šta ko nudi, da li ti se ostaje ili u A1 na kraju budeš imao povoljnije, ali računaj da je A1 mreža malo lošija, kako gde.

Imam Soko lite tarifu..istekla mi je 3 Decembra..i od tada me neprestano zovu iz mts-a..ja iskreno ne znam sta da radim dal li da ostajem ili da menjam operatera..nesto mi mnogo 4200 mesečno samo ugovor da plaćam to je za 5L tarifu..a 5XL je 4999..da li ići na A1?
Ja obican pripejd prenosim u A1, cak se ne koristi. Danas zvali, ja im reko za A1 i 6 meseci beplatnog plana. Ona kaze da takvu ponudu nemaju. Ali moze da mi ponudi 50% na 24 meseca bilo koji paket.
Znaci 5L bi iznosio 2100 mesecno a 5xl 2500.
Zaninljivo je bilo pitanje sta cu posle 6 meseci da radim i sta cu placati. Ja reko eto mene posle 60 dana opet u Mts da maznem 15 meseci po dinar ili jos bolju promociju.
Ona mi rece: dobro sve najbolje dovidjenja.
Mada taj broj je rezervni nece se vracati sem ako nastanu velike promene tipa da svima poskupe i idu raskidi UO, bilo bi veliko cimanje to bas.

Nazad
Vrh Dno