Ajde napiši ima li neke razlike,planiram istu stvar da uradim kao i ti,pa da vidim iz prve ruke ima li nekih razlika.danas postao nakon 1. izvedbe vlasnik 3. generacije, sjajna spravica za ne puno para cca 65 eur...instalirao Iris, Eon, jos tivimate i meni dosta
nakon 5 sati koristenja sem ljepseg malo sucelja, nista ne vidim, doduse gledam na TV od 32 inca, dok je stari Xiaomi radio na 47 incha bez najmanje zamjerke, jednako dobro hvataju wi fi, armirani zid betonski ga dijeli od rutera malo boljeg, oba uredjaja ulozeno dobijeno cista 10 kaAjde napiši ima li neke razlike,planiram istu stvar da uradim kao i ti,pa da vidim iz prve ruke ima li nekih razlika.
da, nemam move, ali Iris sljaka okDa pitam kako vam radi Move aplikacija na 3 gen modelu? Meni zabode, pojavi se logo Move i nista. Moram da idem na Home dugme da izadjem u glavni meni boxa.... Iris TV koliko vidim radi ok za sad.
Da , a i ono levo dugme u sredini Xiaomi TV+ , totalno nefunkcionalno. Ja sam navikao da mi to bude back dugme i sad stalno to pritiskam umesto back i naravno uzjbe aplikaciju koju trenutno koristim.Ajd što je "socijala", nego kada pritisneš dugme probudiš pola komšiluka. 😀
Mislim da je 8000 din za Mi box s 3 gen malo mnogo
Da, vidim da ih sada ima i u Bazzaru sad najpovoljnije, ali svakako racunaj i 400 din dostavu, ide to preko 7200 din. Ne vredi to toliko.Pa jeste malo mnogo, toliko košta u najskupljoj prodavnici.
![]()
Xiaomi set top box s 3rd gen (PFJ4191EU)
Najbolje cene za Xiaomi set top box s 3rd gen (PFJ4191EU) od 6.774,00 RSD. Uporedite cene iz kategorije TV dodatna oprema i uštedite.www.eponuda.com
Factory reset?Eto probah i ja da uradim update gn2 preko VPN Finska.Uspem i sad se kajem .Ovo nikako ne valja .Usporio Box katastrofa
Odradio reset na fabricka .Mislim da ce bti sad bolje .Factory reset?
Пробао сам у сетингсу да нађем неку опцију за искључивање али безуспешно. Ако неком пада на памет шта су могли да упале молио бих за помоћ да не бих одлепио. У питању је ми бокс прве генерације на андроид тв-у 9. Хвала!
То је, хвала Маре, жив био!Pogledaj u podešavanjima pod Accessibility da pronađeš TalkBalk i da ga isključiš.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari