Šta je novo?

Xiaomi Mi Box S - iskustva, problemi, rešenja

Da li neko zna kako da podesim da se box ugasi, imam samo opcija posle određenog vremena to da sam uradi. Imam treću generaciju

Da li neko zna kako da podesim da se box ugasi, imam samo opcija posle određenog vremena to da sam uradi. Imam treću generaciju
Nađi CEC opciju u podešavanjima boxa i tva i uključi. I onda se pale i box i tv kad koristiš bilo koji daljinski.

Inače, primetio sam da ako gasim box i tv a aktivna je rts planeta, posle par sekundi opet pali box i tv sam od sebe

Nekon update-a sve radi fluidnije i brze. Jedino imam problem sa daljinskim od boxa, ne mogu da upalim(ugasim) box na power dugme, vec ga palim kad pritisnem dugme OK.
EON daljinski radi bez greske.
Meni sve radi brze i fluidnije i ok mi radi i eon daljinac samo sam morao ponovo da ga uparim pa je sve proradilo.
Jedino mi ne radi kodi aplikacija.Pokazuje neku gresku...Kako kod vas sto ste apdejtovali box druge generacije radi Kodi?

Odradi update aplikacija na Play store. Meni je trazio za Kodi i EON, pretpostavjjam zbog A14

Jel ima neko ko koristi (ili je koristio na istom tv-u) i 1. i 2. i 3. generaciju boxa zanima me poredjenje kvaliteta slike.

Pitanje za Gen 2 ali i bilo koji drugi box. Ako sam uradio update na Android 14 preko VPN Finske, i prepostavimo da nikad nece doci update ovde kod nas, ako se pojavi neki patch ili security update, da li ce box primiti taj update iako vise nisam na VPN?

naravno da hoce.
Sto ne bi dosao apdjet i kod nas.
Lokacija se menja samo da bi ranije dobio apdejt

kod mene ta fora sa VPN na Finsku ne radi. Gen 2 je u pitanju, samo javlja da je up to date.

Pitanje za Gen 2 ali i bilo koji drugi box. Ako sam uradio update na Android 14 preko VPN Finske, i prepostavimo da nikad nece doci update ovde kod nas, ako se pojavi neki patch ili security update, da li ce box primiti taj update iako vise nisam na VPN?
Dobro pitanje. Za svaki slucaj ja bih ga ipak spojio na VPN Finska, s vremena na vreme i proverio da li ima neki update.

Ok. Ne moras, ali bih te savetovao da ispratis ovu temu, konkretno oko kvaliteta slike na razlicitim boxevima, verujem da ces upotpuniti svoje znanje.
Nadam se da ce se uskoro javiti neko ko je koristio i 2gen i 3gen.

Koristio ja tj još koristim treću generaciju,nisam primetio neku razliku u kvalitetu slike.Mada,mene toliko boli uvo za to,da nisam ni malo merodavan 🙂

Jel ima postavki za podesavanje kvaliteta slike (boja isl.) kao na 2nd sa android 14 updejtom ?

Kako ti se pokazao 3rd gen za Stremio? Kod mene je uzas, zeleni ekran, ili ostane da svira stremio u pozadini iako sam juce gledao film, ili ne ume iz stremio da izadje na back i onda moram da ba palim i gasim. Bas lose iskustvo i ne znam da li je do boxa ili stremio app. Doduse na starom EON boxu, stremio i dalje radi tiptop.

Meni sve radi na mi box $, stremio za nas sa jeftinijim ulaznicama, pa nekad zastane, ali sam našao drugu app, preko onog lika sa yt, stavljao sam već link, sa kojom nemam tih problema.

Svakako preporučujem 3. generaciju. Koristim svakodnevno za Stremio i SmartTube, radi odlično na 4K@60Hz rezoluciji.
Map_of_the_world_coloured_by_voltage_and_frequency.png

Stavi 50Hz

Tako je boks sam podesio, kada sam mu rezoluciju podesio na "auto".

Mnogo puta je do detalja pisano po raznoraznim temama - ukratko stavite 50Hz... 🙂

Tako je boks sam podesio, kada sam mu rezoluciju podesio na "auto".

Da, većina uređaja tako stavi automatski...
Čak i uređaji koje dele srpski operateri 🙂

Kako ti se pokazao 3rd gen za Stremio? Kod mene je uzas, zeleni ekran, ili ostane da svira stremio u pozadini iako sam juce gledao film, ili ne ume iz stremio da izadje na back i onda moram da ba palim i gasim. Bas lose iskustvo i ne znam da li je do boxa ili stremio app. Doduse na starom EON boxu, stremio i dalje radi tiptop.
Bez greške, već nekih 2 mjeseca, mi box 3s. Ne 'ladim ga, bukvalno svaki dan.

Ја сам имао проблем са зеленим екраном на обичном Ми Бокс, деловало ми је као хардврски квар.

Ja imam problem sa sivim ekranom.
Uglavnom svaki drugi put,zadnjih 7 dana.
Zamrzne sliku.
Probam svaku app,ništa se ne dešava.Samo sivi ekran.
Jedino reset pomaže.

danas postao nakon 1. izvedbe vlasnik 3. generacije, sjajna spravica za ne puno para cca 65 eur...instalirao Iris, Eon, jos tivimate i meni dosta

Nazad
Vrh Dno