Peaceful ronin
Zapažen
- Učlanjen(a)
- 04.12.2025
- Poena
- 1
Da li neko zna kako da podesim da se box ugasi, imam samo opcija posle određenog vremena to da sam uradi. Imam treću generaciju
Nađi CEC opciju u podešavanjima boxa i tva i uključi. I onda se pale i box i tv kad koristiš bilo koji daljinski.Da li neko zna kako da podesim da se box ugasi, imam samo opcija posle određenog vremena to da sam uradi. Imam treću generaciju
Meni sve radi brze i fluidnije i ok mi radi i eon daljinac samo sam morao ponovo da ga uparim pa je sve proradilo.Nekon update-a sve radi fluidnije i brze. Jedino imam problem sa daljinskim od boxa, ne mogu da upalim(ugasim) box na power dugme, vec ga palim kad pritisnem dugme OK.
EON daljinski radi bez greske.
Dobro pitanje. Za svaki slucaj ja bih ga ipak spojio na VPN Finska, s vremena na vreme i proverio da li ima neki update.Pitanje za Gen 2 ali i bilo koji drugi box. Ako sam uradio update na Android 14 preko VPN Finske, i prepostavimo da nikad nece doci update ovde kod nas, ako se pojavi neki patch ili security update, da li ce box primiti taj update iako vise nisam na VPN?
Probao si bas sa Ad Guard? Ja sam probao sa pure vpn i nije htelo, sa ad guard odmah ponudiokod mene ta fora sa VPN na Finsku ne radi. Gen 2 je u pitanju, samo javlja da je up to date.
@scyllaJel ima neko ko koristi (ili je koristio na istom tv-u) i 1. i 2. i 3. generaciju boxa zanima me poredjenje kvaliteta slike.
Svakako preporučujem 3. generaciju. Koristim svakodnevno za Stremio i SmartTube, radi odlično na 4K@60Hz rezoluciji.Jel ima neko ko koristi (ili je koristio na istom tv-u) i 1. i 2. i 3. generaciju boxa zanima me poredjenje kvaliteta slike.
Svakako preporučujem 3. generaciju. Koristim svakodnevno za Stremio i SmartTube, radi odlično na 4K@60Hz rezoluciji.
To je bilo bitno za crt, nema više nikakve veze.![]()
Stavi 50Hz
Tako je boks sam podesio, kada sam mu rezoluciju podesio na "auto".
Bez greške, već nekih 2 mjeseca, mi box 3s. Ne 'ladim ga, bukvalno svaki dan.Kako ti se pokazao 3rd gen za Stremio? Kod mene je uzas, zeleni ekran, ili ostane da svira stremio u pozadini iako sam juce gledao film, ili ne ume iz stremio da izadje na back i onda moram da ba palim i gasim. Bas lose iskustvo i ne znam da li je do boxa ili stremio app. Doduse na starom EON boxu, stremio i dalje radi tiptop.
Cyberghost. Probaću AdGuard.Probao si bas sa Ad Guard? Ja sam probao sa pure vpn i nije htelo, sa ad guard odmah ponudio
Onda je moj primerak los 🙁Bez greške, već nekih 2 mjeseca, mi box 3s. Ne 'ladim ga, bukvalno svaki dan.
Ја сам имао проблем са зеленим екраном на обичном Ми Бокс, деловало ми је као хардврски квар.Kako ti se pokazao 3rd gen za Stremio? Kod mene je uzas, zeleni ekran, ili ostane da svira stremio u pozadini iako sam juce gledao film, ili ne ume iz stremio da izadje na back i onda moram da ba palim i gasim. Bas lose iskustvo i ne znam da li je do boxa ili stremio app. Doduse na starom EON boxu, stremio i dalje radi tiptop.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari