Toliko me izludjivalo krckanje plastike da sam ga se resio (ne toliko keyboard deck koliko gde su zvucnici i antene rupicasti deo) skoro me ovako nesto na notebooku nije nerviralo,otvarao ga cak i mazao iznutra na plastiku silikonsko ulje posto je neki reedit user prijavio da mu je stalo puckatanje,doduse i meni je pomoglo ali ne 100posto uvek je prisutan bio krc pri vracanju unazad poklopca ,i ne daj boze da pipnes taj deo to je simfonija krckanjaMnogo toga im nije za oprostiti al mi opet kupujemo...sta ćeš kad nema savršeno 🥴
Bio sam u istoj poziciji pre par meseci. Problem su cene u Srbiji i onda na kraju se odlucio da iskopam polovan u garanciji iz inostranstva.Jesam neku sicu 100nak eur ali sam na korak bio da uzmem scar 16 (5080) ,al kad sam krenuo da istrazujem nedostatke out of the box da ne spamujem temu sad,odustao...
Ja sam ga i dobio bez OS-a,nije mi krivo sto sam ga dao,u zadnje vreme mi se oled tip ekrana uopste vise ne svidja,mini led mi je vrhunski sadaJa izgleda imam sreće. Ništa ne krcka. Ali zato me nervira Windows i Lenovo bloatware. Da me ne mrzi, preinstalirao bih windows...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari