Šta je novo?

Lenovo Legion Laptopovi (5, 7, 9, PRO, SLIM)

• Začetnik teme Začetnik teme Proday
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Poslednja izmena:
@djape08 hoce G16 da krcka kada se uhvati rukama sa obe strane pa ga sakama zavrces na suprotnu stranu npr, ovako pri samom pritiskanju ne cujem. Na netu su se zalili da kada se uhvati za jedan cosak i podigne hoce nekad da se cuje isto.

Ekran nemam sta da komentarisem, wobbly je najstrasnije (doduse nesto malo manje nego kod proslogodisnjeg modela)...tu ga legion odvaljuje koji je stabilan bas. Sa druge strane je daleko manje glossy i bas sam se prijatno iznenadio minimalnim refleksijama. Naravno danak je manji brightness i zrnastija slika.

Zao mi sto nisi blize negde da dodjes i probas legion i da vidimo jel bi uspeli tvoj problem da reprodukujemo.

Ja vise nemam problem 😀 ,dao sam ga dalje,nisam oprostio plasticni keyboard deck..u potrazi za novim

@djape08 znam znam ispratio celu pricu...nista, dodji onda Zephyrusa da probas 😀

Na u9 nisam primetio neko preterano grejanje,tj nisam ga uopste primetio,veci je problem turbina zvucna

Lenovo Legion Pro 7i 16 Gen 10 laptop review: 400 W power supply with almost no compromises

legion716feature.jpg

Izbacili Ultra 7 255HX da bi stavili slabiji procesor Ultra 9 356H i AI 9 465 uz vecu cenu.

Toliko su bili dobri prosle godine da je ova samo u copy = paste fazonu. Sad mi i zao sto sam prodao proslogodisnji (tj dva) iako sam super zaradio na istima.

Nazad
Vrh Dno