Ma ne bih ga kući odgledao nikada, ovako u bioskopu i nekako.Svašta ima da se napiše, ali bolje ne, da vam ne pokvarim treći deo 🙂
Sačekaš 50+ GB REMUX od proverenih grupa (FraMeSToR) i to je to.
Verovatno će u početku biti samo HDR verzija, a posle nekog vremena i DV...
Extended ne verujem da će izbacivati jer ne može duže od ovoga 😀
Ma nisam preterani fan ali što kaže kolega to je jedan od filmova koji se gleda u bioskopu.Pa dobro ako voliš 3D onda bioskop 🙂

Meni je te godine Deda Mraz doneo video kasetu The Shawshank Redemption pa sam se smorio kada sam video da je to novogodisnji poklon 🙂dobio VHS kasetu kao poklon sada pre ravno 30 godina
Au, jel moguće da je toliko prošlo
![]()
Колико ми се свидео овај филм. Тотално другачије од холивуда. И треба издржати првих пола сата, јер су напорни. Барем мени су били.
Велика препорука!
Jel ima na cemu da se vrti ova traka?
Kakve sve trešine se danas prave, ''Sisu II'' je premium film.Iako mi je Sisu bio ok za gledanje, nekako nemam zelju da pogledam drugi deo. Imam utisak da je bas besmislen film.
Slažem se ali mrzim 3D, neviđena prevara plus me skoro svaki put boli glava.Kupljene karte za utorak, Avatar je samo za bioskop.
Nista 3D, predugacak je film za to.Slažem se ali mrzim 3D, neviđena prevara plus me skoro svaki put boli glava.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari