Šta je novo?

Poslednji odgledani filmovi (2025)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Posle drugog,nema sta da se pokvari. 😁

Svašta ima da se napiše, ali bolje ne, da vam ne pokvarim treći deo 🙂

Sačekaš 50+ GB REMUX od proverenih grupa (FraMeSToR) i to je to.

Verovatno će u početku biti samo HDR verzija, a posle nekog vremena i DV...

Extended ne verujem da će izbacivati jer ne može duže od ovoga 😀
Ma ne bih ga kući odgledao nikada, ovako u bioskopu i nekako.

E ovo su filmchine.
k.jpg

Колико ми се свидео овај филм. Тотално другачије од холивуда. И треба издржати првих пола сата, јер су напорни. Барем мени су били.
Велика препорука!

Ja hteo da napisem kako mi je uvek nekako bila odbojna ta "kosooka" filmska produkcija (bilo kog zanra) i uglavnom izbegavam njihove filmove,ali onda spazim da je ovaj film sniman i u Hrvatskoj,i da glumi dosta hrvatskih glimaca,cak i "naš" Goran Bogdan...

Јесте, и доста лошег хрватског и енглеског се говори у филму, али ако пређеш преко тога, филм је стварно добар.

Nema. VHS (video home system) player je prodat a burazer je odneo veliku kesu za djubre punu kaseta koje verovatno nisu prodate.
Krivo mi je sto nisam sacuvao za uspomenu barem omote nekoliko video kaseta ali zauzimale su mnogo prostora i nisu koriscene oko dve decenije pa sam odlucio da oslobodim malo prostora u stanu. Sacuvao sam samo nekoliko oriđiđi kaseta a lako su mogle i one da zavrse u toj kesi.
Secam se da sam imao kasetu slicnu ovoj iz oglasa ali je njena kutija/omot bila svetlo plava.

E šta je sve kod mene pobacano tamo 2006 VHSova pri selidbi. Original T2, Superman 4... Ista sudbina je zadesila i diskove nekoliko godina kasnije. Ali majci oprostiti neću što je kolekciju Masters of The Universe igračaka poklonila.

Prošlogodišnji film Small Things Like These o ovoj temi ostavlja utisak nedorečenosti,da je samo zagrebao po površini da je kad se završio trebao da počne,dok film The Magdalene Sisters iz 2002 ide dublje u samu srž problema.Težak za gledanje,ali daleko sadržajniji.

Iako mi je Sisu bio ok za gledanje, nekako nemam zelju da pogledam drugi deo. Imam utisak da je bas besmislen film.

Нереално ми је да такви кретенизми од филмова овако лепо пролазе. Џон Вик распали има 4 филма и ту није крај, притом има и СПИНОФ, она Балерина. УЖАС! Мени је нереално да људи плаћају да гледају тај крш, ја погледам али не би платио ШАНСЕ НЕМА.

Kupljene karte za utorak, Avatar je samo za bioskop.
Slažem se ali mrzim 3D, neviđena prevara plus me skoro svaki put boli glava.
Ali slika na IMAX je 5x bolja od svega drugog sto ima kod nas
Verovatno je karta je soma i po s obzirom da film traje 3 i po sata.
1470 din 😂
Vidim sala za npr sredu, izgleda da ce biti mnogo slabije interesovanje za Avakar 3

Gledam ovog novog Supermena, početak filma me podsetio na crtani DC Kućni ljubimci.
Više gledam tel nego film možda i zbog Kavila ko zna.
Možda ga i odgledam do kraja

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno