Šta je novo?

Xiaomi 14T / 14T PRO

• Začetnik teme Začetnik teme Stock
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ok. To je to znači.
EU je kod mene.

Pa verovatno...vidi tamo kad gledas verziju softvera tj.OS verzija...ako u onim slovima imas EU to je Evropa,a ako je MI onda je global

Da li se i kod vas desi da pobrljavi orijentacija nakon razgovora? Povremeno mi se desi da se prebaci u horizontalnu orijentaciju i moram da vrtim telefon kao budala da se vrati u vertikalnu. Ovo se dešava isključivo na samom kraju razgovora.

Meni je orijentacija zaključana, tako da nemam tih problema. Ako je otključana, uglavnom se ekran okrene onako kako neću 😁

Da li se i kod vas desi da pobrljavi orijentacija nakon razgovora? Povremeno mi se desi da se prebaci u horizontalnu orijentaciju i moram da vrtim telefon kao budala da se vrati u vertikalnu. Ovo se dešava isključivo na samom kraju razgovora.
Isto se i meni desava povremeno. Jedino sto pomaze je restart jednom u par dana... Nisam nasao drugo resenje

@offline71
Da li Indonezija ROM ima u sebi Xiaomi originalni Dialer i SMS aplikaciju?
To mi treba.

Indonesia rom VNNIDXM nema,isto su Google dialer i sms aplikacije,kao i u XEU romu.Zato dam ti napisao da nema svrhe otključavati bootloader,i mene jako iritiraju te guglove aplikacije.Na XEU rom-u ne radi ni snimanje kamerom,ako nisu ispravili u međuvremenu.
Nikako mi nije legao,prodao ga i ostao na Mi 13 lite sa MIUI 14 i uživam u Xiaomi dialer-u i sms aplikacijama 🙂

Ja izčitao da je Indonezija identičan sa Tajwan ROMom ali da nema "Kineskih" slova u Engleskom prevodu i ostalim delovima i da je kompatibilniji sa Global/EU ROMom.... 🙁

Premišljam se onda da stavim TW ROM ali sam danas čitao da i nije nešto. Da ima spam-a koliko išteš i da je po malo bagovit. Nisam pametan 🙁
P.S. Sve to pod uslovom da uspem da otključam b/l.

Sam si se sa sobom ispricao. Sta god da radis radi na sopstveni rizik. Ne znam zasto se zezas s tim. Da bas imas neki custom sw da spucas pa i da pricamo.

Ja se zezao,igrao na kraju vratio fabrički.Ne vidim svrhu otključavanja BL.A isto blejao u aplikaciju jedno 7 dana dok nisam otključao.Reko sad je zadnji put da probavam i prođe 🙂

Skocila cena na 14T Pro po KP oglasima! 🙁 🙁 🙁

Vratia se Shimeee!
14T Pro 512 Crni ride again. U utorak 30tog ce biti uflesovan TW ROMom i neka sluzi sve dok na 15T Pro ne padne cena poprilicno...

Moze li preporuka HD Glass-a ili cega vec za zastitu zadnjih kamera na 14T Pro??? Pozeljno ako ima nesto da sve zaklopi i . Stigla mi stakalca koja se nanose na svaku kameru ponaosob i to je zivo sr**e. Izgledalo je fino na Aliju 🙁

Da li je neko skinuo zaštitni staklo sa ekrana koje je došlo fabrički, i nije stavljao drugo? Ne razumem da li je deklarisani nivo zaštite ekrana sa uračunatim zaštitnim, ili se odnosi na "go" ekran...
izgrebao se pomalo, i najradije bi ga skinuo i ne bi stavljao ništa.
A ako bi stavljao, ne znam šta. Jel ono skupoceno od 50ak evrića stvarno dobro ili je samo dobra reklama?

Valjda misliš na zaštitnu foliju.
Nivo zaštite se odnosi na ekran bez folije.

Da, zaštitnu foliju...
upravo skinuo i shvatio da nosim telefon 6 meseci sa glupavom zaštitnom folijom.
Još kad sam ga uzeo sam gledao neke klipove i bio ubeđen da je to zaštitno staklo i nikako ne nalazim logiku da fabrički postavljau zaštitno staklo...

Kad ono, obična glupava folija...

Skini foliju slobodno. Stavljao sam ja staklo neko, radi posao za sada. Evo ga kao novo posle par meseci.

Jel dobio neko OS3, global?
Pročitah u milion vesti kako je krenuo evo skoro kraj decembra u ništa...menjao i par regiona.

Ma jok i ja citao kao vesti,ali niko ne prijavljuje jos nigde da je dobio

Kod ćerke na 14T Pro juče instaliran HyperOS 3.0/Android 16, koliko sam razumeo.

Nazad
Vrh Dno