Šta je novo?

Xiaomi 14T / 14T PRO

Ok. To je to znači.
EU je kod mene.

Pa verovatno...vidi tamo kad gledas verziju softvera tj.OS verzija...ako u onim slovima imas EU to je Evropa,a ako je MI onda je global

Da li se i kod vas desi da pobrljavi orijentacija nakon razgovora? Povremeno mi se desi da se prebaci u horizontalnu orijentaciju i moram da vrtim telefon kao budala da se vrati u vertikalnu. Ovo se dešava isključivo na samom kraju razgovora.

Meni je orijentacija zaključana, tako da nemam tih problema. Ako je otključana, uglavnom se ekran okrene onako kako neću 😁

Da li se i kod vas desi da pobrljavi orijentacija nakon razgovora? Povremeno mi se desi da se prebaci u horizontalnu orijentaciju i moram da vrtim telefon kao budala da se vrati u vertikalnu. Ovo se dešava isključivo na samom kraju razgovora.
Isto se i meni desava povremeno. Jedino sto pomaze je restart jednom u par dana... Nisam nasao drugo resenje

@offline71
Da li Indonezija ROM ima u sebi Xiaomi originalni Dialer i SMS aplikaciju?
To mi treba.

Indonesia rom VNNIDXM nema,isto su Google dialer i sms aplikacije,kao i u XEU romu.Zato dam ti napisao da nema svrhe otključavati bootloader,i mene jako iritiraju te guglove aplikacije.Na XEU rom-u ne radi ni snimanje kamerom,ako nisu ispravili u međuvremenu.
Nikako mi nije legao,prodao ga i ostao na Mi 13 lite sa MIUI 14 i uživam u Xiaomi dialer-u i sms aplikacijama :)

Ja izčitao da je Indonezija identičan sa Tajwan ROMom ali da nema "Kineskih" slova u Engleskom prevodu i ostalim delovima i da je kompatibilniji sa Global/EU ROMom.... :(

Premišljam se onda da stavim TW ROM ali sam danas čitao da i nije nešto. Da ima spam-a koliko išteš i da je po malo bagovit. Nisam pametan :(
P.S. Sve to pod uslovom da uspem da otključam b/l.

Sam si se sa sobom ispricao. Sta god da radis radi na sopstveni rizik. Ne znam zasto se zezas s tim. Da bas imas neki custom sw da spucas pa i da pricamo.

Ja se zezao,igrao na kraju vratio fabrički.Ne vidim svrhu otključavanja BL.A isto blejao u aplikaciju jedno 7 dana dok nisam otključao.Reko sad je zadnji put da probavam i prođe :)

Videli da je ljudima 15T preskup i da hoće 14T umesto njega, pa rešili da i njemu podignu cenu :rolleyes:
A stvarno su preterali sa cenama za 15T seriju.

Nazad
Vrh Dno