Inače onakav tip ličnosti mi se savršeno slaže sa facom i pojavom Jesse Plemons-a, taj vajb mi odaje od kad sam ga prvi put video u Breaking Bad 😂😂
Upravo to,ja posedujem 5.2.2 setup,zvuči fenomenalno u DTS-HD varijanti.Pearl Harbor jos ko ima 5.1 zvucnike, vrhunski.
U toj postavci stvari rekao bih šanse da ti bude iole ok nisu vredne rizika. Meni je original treš akcija ali solidne vrste pa sam mogao priuštiti da eksperimentišem.Ја нешто размишљам да ли да гледам Running man (2025). Верзија са Арнијем ми је остала легендарна, бојим се да ћу се сморити после ове.
Не треба ништа да сазриш, одличан си, једноставно ти филм није легао и то је то. И ја сам се мало мучио, али кад филм остави на мене јак утисак, али буквално који год утисак само да је јак, значи да је филм испунио своју мисију, и да је то филм који ћу памтити. Једино што бих изоставио из овог правила су филмови који ми изазивају осећање досаде, што се вероватно у овом случају код тебе јавило. Или можда грешим? Тако барем ја гледам. 🙋Mozda ga repriziram jednog dana, kada sazrim kao osoba, mozda.
Gledao sam razne gluposti i jako loše filmove puno puta ali ne pamtim ovako loše snimljen i odrađen film.The Running Man (2025) 1/10.
Katastrofa.
Nisam gledao ali mi je bio u planu zbog (uvek odlične) Jessie Buckley.Pogledaj "I'm Thinking of Ending Things (2020)", ako nisi... film je zestoko podcenjen...pa mi reci kakav je glumac Dzesi.
Total Recall не може бити лош, кад су у њему Кејт Бекинсејл и Џесика Бил, и Колин 🙂.Mislim da je Total Recall bio solidan, ali ispario mi je već. Ne sećam se da sam imao ovakav utisak, moguće jer mi original nije toliko dobar koliko Trkač. Svakako je više loših nego dobrih rimejkova, to je jasno, kao što je jasno i da je Holivud totalno prso još odavno.
Objektivno verovatno i jeste, ali ko može danas objektivno posmatrati filmove iz perioda detinjstva?Meni je stari Total Racall bolji od starog Running Man-a.
Neki filmovi su bolji kada ih drugi put odgledas jer nisi mogao sve da shvatis kada si bio mladji.Objektivno verovatno i jeste, ali ko može danas objektivno posmatrati filmove iz perioda detinjstva?
Pošto su oba iz detinjstva, sa svega 3 godine razlike, mislim da može objektivno da se uporedi. Nije baš identičan žanr, ali je dovoljno slicno tako da mi je taman za poređenje. Drugačije bi bilo da se poredi sa npr Twins.Objektivno verovatno i jeste, ali ko može danas objektivno posmatrati filmove iz perioda detinjstva?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari