Šta je novo?

Poslednji odgledani filmovi (2025)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Arnold je bio i ostao samoziva jedinka.
Egoist i narcisoid., fokusiran samo na sebe.

Da mu nije bilo Kameruna u karijeri (koji totalno nije egoista!), Arnold bi zavrsio nazad u Austriji posle BB karijere.

Poslednja izmena:
Ја нешто размишљам да ли да гледам Running man (2025). Верзија са Арнијем ми је остала легендарна, бојим се да ћу се сморити после ове.

Елем, одгледах
Не знам која је поента филма. Филм ме је дефинитивно уздрмао, али не бих знао да опишем осећање. Филозофски је, и има елемената трилера (у једном моменту), али све је некако неодређено, недоречено. А ко не воли споре филмове, овај је јако, јако спор. Не знам ни коју бих оцену дао.

Gledao sam ga pocetkom godine, i ugasio nakon 30 min.
Mozda ga repriziram jednog dana, kada sazrim kao osoba, mozda.
Po meni, za sada, film je klasican rubbish.

Ogledah pre neki dan fatal attraction po drugi/treci put, i ne mogu da zamislim GLen KLouz u ovom novom filmu Knives out 3,
ali pogledacu ga, iako mi se bas i ne gleda taj Agata Kristi wannabe serijal... prvi mi se svideo jako! Drugi ne.
javljam za treci..

Inače onakav tip ličnosti mi se savršeno slaže sa facom i pojavom Jesse Plemons-a, taj vajb mi odaje od kad sam ga prvi put video u Breaking Bad 😂😂

Zanimljivo, s obzirom da se radi o mozda i najboljem karakternom glumcu unazad 10 godina,
Pogledaj "I'm Thinking of Ending Things (2020)", ako nisi... film je zestoko podcenjen...pa mi reci kakav je glumac Dzesi.
Inace, film nije za svakoga... 🙂

Poslednja izmena:

Ponovih ga posle sigurno 10-15god...i dalje kida. Specijalni efekti bez greške,i ispred svog vremena rekao bih bolji od 90% smeća koje se prikazuje danas. Recimo zadnja verzija Midway-a mi deluje kao crtani film naspram ovog.

Ја нешто размишљам да ли да гледам Running man (2025). Верзија са Арнијем ми је остала легендарна, бојим се да ћу се сморити после ове.
U toj postavci stvari rekao bih šanse da ti bude iole ok nisu vredne rizika. Meni je original treš akcija ali solidne vrste pa sam mogao priuštiti da eksperimentišem.
Dao sam mu šansu zato što je režiser Edgar Wright, čovek je napravio Cornetto trilogiju, Baby Drivera, Scott Pilgrima..
Tako da je dovoljno prolazan njegov trkač (prilično se razlikuje od originala) a bio bi još više da mi Glen Powell nije potpuno nezanimljiv/na granici da bude odbojan.

^Да, могуће је да си у праву, можда се стварно сморим. Ништа од Wright-а нисам гледао, за Корнето трилогију сам само чуо, и то можда овде на форуму. И то стављам на списак. 🙂

Што се тиче Пауела, већ сам писао о томе, није ми он никакво одушевљење, али ми је ок, није ми одбојан, чак ми је и симпатичан. Али му дефинитивно нешто недостаје, не знам шта, али некако није убедљив.

Видећу, одгледаћу ако баш не будем имао шта.

Управо гледам Стар Трек Абрамсову трилогију, двојку (2013), до сада одличан.

Mozda ga repriziram jednog dana, kada sazrim kao osoba, mozda.
Не треба ништа да сазриш, одличан си, једноставно ти филм није легао и то је то. И ја сам се мало мучио, али кад филм остави на мене јак утисак, али буквално који год утисак само да је јак, значи да је филм испунио своју мисију, и да је то филм који ћу памтити. Једино што бих изоставио из овог правила су филмови који ми изазивају осећање досаде, што се вероватно у овом случају код тебе јавило. Или можда грешим? Тако барем ја гледам. 🙋

Joj, sad me terate da tražim komentar gde sam nakon trailers rekao i da očekujem upravo tako nešto...

Novi trkač predugo traje, dosta je konfuzan i neubedljiv u prvoj polovini, sa negativcima koje niti mrziš niti voliš. Kasnije kad akcija krene utisak se donekle popravlja, ali naravno da nije ni do kolena originalu, ni u jednom segmentu. Ovo je samo solidan akcijaš, koji sve što iole valja duguje prethodniku, a sve što je novo uglavnom je loše.

Nije mi baš nula kao vama, ali potpuno je nepotrebno rimejkovati film koji je skoro pa savršen, to je bio moj komentar na prvi trejler koji sam video.

U poslednjih nekoliko godina skoro svaki rimejk je bliži oceni nula nego nekoj iole pristojnoj - ili ja samo ne mogu da se setim bilo kog koji može da zadovolji one najosnovnije kriterijume da ne vuče na krš.

Mislim da je Total Recall bio solidan, ali ispario mi je već. Ne sećam se da sam imao ovakav utisak, moguće jer mi original nije toliko dobar koliko Trkač. Svakako je više loših nego dobrih rimejkova, to je jasno, kao što je jasno i da je Holivud totalno prso još odavno.

Pao mi je na pamet ali mi se on ne uklapa u poslednjih nekoliko godina pošto je snimljen pre više od 10 godina - Kate je tada bila u četvrtoj a ne u šestoj deceniji života.

Mislim da je Total Recall bio solidan, ali ispario mi je već. Ne sećam se da sam imao ovakav utisak, moguće jer mi original nije toliko dobar koliko Trkač. Svakako je više loših nego dobrih rimejkova, to je jasno, kao što je jasno i da je Holivud totalno prso još odavno.
Total Recall не може бити лош, кад су у њему Кејт Бекинсејл и Џесика Бил, и Колин 🙂.

Skoro sam pogledao Volter Hilov film Crveno usijanje/Red Heat i bio mi je zanimljiv kako kada sam ga gledao pre mnogo godina. To je klasican akcioni film iz 1980ih koji je skoro sve vreme zanimljiv. Preporucujem vam da od istog rezisera pogledate Southern comfort iz 1981 koji mozete naci na youtube-u.

Objektivno verovatno i jeste, ali ko može danas objektivno posmatrati filmove iz perioda detinjstva?
Pošto su oba iz detinjstva, sa svega 3 godine razlike, mislim da može objektivno da se uporedi. Nije baš identičan žanr, ali je dovoljno slicno tako da mi je taman za poređenje. Drugačije bi bilo da se poredi sa npr Twins.

Nisam mislio u tom smislu, već ako si neki film voleo više da gledaš, kao što sam ja iz nekog razloga više voleo Trkača nego TO (iako sam se nenormalno ložio na Šeron Stoun), teško da sad možeš promeniti mišljenje. Makar je to kod mene slučaj. Svakako je TO sjajan film, nema dileme.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno