Prijava je moguća samo uz email pravnog lica koji je prijavljen na APRu.Isti je portal, ali moraš da imaš poseban nalog. To je prvi izbor prilikom registracije, ali pogledaj uputstvo i najčešća pitanja pre toga za detalje. Glavna stvar je da oni moraju da imaju mejl pravnog lica u sistemu, dakle ne može bilo koji, kao što je za fizička glavno da moraju da imaju JMBG (u kombinaciji sa naplatnim brojem), dok mejl tu nije va
Ja isto tako za suprugu za lokal nisam nikad uspeo, registrovali da mi stiže račun na email i na Uvid više i ne ulazim jer ne može za lokal i ne može za mene koji sam prozjumer.Probao sam sa adresom prijavljenom na APR, probao sam i sa adresom na koju mi šalju i račun (zapravo je ista adresa 🙂), probao sam i druge adrese od iste firme, kaže, ne postoji takav korisnik.
Piši im, verujem da će predložiti rešenje. Za fizička lica daju korisne odgovore po pitanju problema tog tipa.kaže, ne postoji takav korisnik
imam masinu za susenje vesa, ves masinu, frizider, tv, sporet i komp
to je svakodnevno sto se koristi.. monofazna je struja i jednotarifna
meni nije jasno kako al ajde.. pre 20 dana nov bojler a ostala bela tehnika je stara nekih 6,7 godina
evo tri slike potrosnje bojlera, imam tapo smart uticnicu i nakacena je na bojleru.. novembra je stavljen nov bojler metalac od 80L.. vidi se onih par dana praznog hoda..
ispada da ovaj nov bojler vise trosi struje nego stari od 10godina i 50L zapremine.. sad vidim da je za pola decembra potrosio 57kWh
verenica i ja tusiranje svakodnevno, imamo malu bebu od godinu i po al se kupa u koritu, sipamo mozda 10l mlake vode i to je to..
Dežavu!Da ne idem u nazad, pomagajte - da li je normalno da dobijem račun od 7.800 a živim sam, kuvam jednom nedeljno, barem 10 dana mesečno uopšte nisam kući jer radim od 10-00h, veš perem jednom nedeljo ili recimo 5 puta mesečno... Grejem samo dnevnu sobu na francuski radijator od 2.5kw, spavaću ne grejem jer volim da spavam u hladnijem.
Meni je to nekako puno, ali jednom kad sam bio da se raspitam otresli su me ko onu stvar posle pišanja...
Ne sećam se, iskreno, al moguće. 🙂Dežavu!
Dal si ti ili je neko drugi imao istovetno pitanje pre par meseci?
Kod nas slabo šta ima normalno ali 2.5kw električni radijator može da potroši dosta.Grejem samo dnevnu sobu na francuski radijator od 2.5kw,
Da ako radijator uspe da zagreje zadatu temperaturu naravno da će trošiti manje, ali opet ne verujem da će manje od 1kw po satu.@Poolmaker Nisam odgovorio tebi, nego @dejca na komentar da klima troši 600W a radijator 2.5kW. Ne znam što si se našao prozvanim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari