Šta je novo?

Temu - online prodaja (praćenje pošiljki u zasebnoj temi) - FAQ u postu broj 2

Meni su izgleda zbog otvaranja flashsale linka iz ove teme ukinuli claimcredit. Jedno vreme ga nisam imao kao i druge kolege ovde, pa se nakon par nedelja/mesec dana vratio sve do danas. Jutros bila standardna ponuda za 11k+ povrata na 14k+, nakon toga otvorim link odavde, probam ponovo claim credit 10min nakon toga i sada izbacuje this activity has expired.

Evo odma' da ti srusim sneska 😀 Tad kad sam dobio Redmi Note 14 bukvalno 4 minuta pre 20h mi je izasla reklama, ja kliknuo, usao i sacekao 10ak sekundi pre 20h i kliktao i dobijem. A pre toga sam ulazio u razlicito vreme na reklamu, sve isto radio ali je uvek bilo sold out. Tako da bih se slozio sa misljenjem da je to sve totalno random. Evo sad sam napravio novi mail, nalog na insta i koristim potpuno novi broj na tom Redmiju sto sam dobio, ciljam Nintendo 😀 ali mi vise uopste ne izlaze reklame za njega. Inace ne znam sta moze da se dobije kao novi korisnik koji nije nikad nista porucio, bese ima neki veliki popust na jedan artikal?
Jeste ali kolko ja znam morao si da kliknes sa reklame link i da instaliras preko tog linka aplikaciju i onda imas dobar popust na jedan artikal,obicno je to bilo 99 dinara,barem je tako ranije bilo ako nisu nesto promenili.

Sada je dovoljno da pogledas reklamu dok ti se ispod nje ne pojavi taster shop now, nakon toga te vodi na promociju za 99 din.

Ne treba točak, to retko kad pokušavam. Trebalo bi ovako da izgleda. Piše važi samo za nove korisnike, al' u mom slučaju to nije tačno.

Prilozi

• IMG_9056.png
    IMG_9056.png
    640.8 KB · Pregleda: 91
Ne treba točak, to retko kad pokušavam. Trebalo bi ovako da izgleda. Piše važi samo za nove korisnike, al' u mom slučaju to nije tačno.
Posle klika na "Preuzmite ga u aplikaciji" otvori mi Temu app ali na Apple Store-u, i posto vec imam Temu app instaliran mogu da kliknem da dugme open, koje mi otvori Temu app, ali pocetnu stranicu, a ne flashsale01.

Gde gresim? 😀

Prilozi

• IMG_2783.png
    IMG_2783.png
    404.8 KB · Pregleda: 81
  • IMG_2784.png
    IMG_2784.png
    359.4 KB · Pregleda: 40
  • IMG_2785.png
    IMG_2785.png
    567.3 KB · Pregleda: 32
  • IMG_2786.png
    IMG_2786.png
    493.9 KB · Pregleda: 74
Posle klika na "Preuzmite ga u aplikaciji" otvori mi Temu app ali na Apple Store-u, i posto vec imam Temu app instaliran mogu da kliknem da dugme open, koje mi otvori Temu app, ali pocetnu stranicu, a ne flashsale01.

Gde gresim? 😀
treba da otvoris link koji vodi direktno na aplikaciju odnosno reklamu za postojece korisnike

Postoji li neka caka da se link na tabletu otvori kroz aplikaciju. Sve zivo sam pokusao i nece

Ako vas, nakon sto otvorite link, dugme ne odvede direktno do app, vec vas baca na store pa odatle otvarate app i dobijate samo pocetnu stranu, onda idite gore na tri tacke i izaberite open in browser, tek tada kada stisnete dugme otvara se odmah app sa ponudom i dobijate obavestenje da se vratite u 20 pomocu flashsale01.
Barem je tako kod mene.

Što se TEMU-a tiče, carina i PDV su već uračunati u cene i svi paketi prolaze kroz carinu.

Ako vas, nakon sto otvorite link, dugme ne odvede direktno do app, vec vas baca na store pa odatle otvarate app i dobijate samo pocetnu stranu, onda idite gore na tri tacke i izaberite open in browser, tek tada kada stisnete dugme otvara se odmah app sa ponudom i dobijate obavestenje da se vratite u 20 pomocu flashsale01.
Barem je tako kod mene.
I dalje ne uspeva kod mene 🙁 Mozda je do iOS-a... 🙁

Napokon resih tablet, ali mi se cini da nema veze sto je tablet nego da ce raditi kod svih koji su Temu podesili kao i ja. Dakle uradio sam jedino sto nikad nisam probao, zadrzao prst na ikonici aplikacije i onda kada se pojavio novi prozor isao na ono "i" informacije o aplikaciji i tamo videh da su mi blokirane notifikacije. Dozvolio sam da stizu aplikacije i odmah mi je link otvorilo kroz aplikaciju. Posle sam blokirao notifikacije ponovo, al u flashsale stoji da napadam nagradu u 20:00. Nisam vodio racuna za sta otvaram pa ispade da se veceras borim za neki Samsung A35 5G. Sta znam, valjda valja telefon 😀 Eto probajte na taj nacin da resite problem ako ne zeli linkove da otvara kroz aplikaciju

Pozdrav svima. Uhvatih neki laptop pre par dana na flashsale, pa vidim da su ga danas poslali. Ok, vidim ovde da su ljudi to stvarno dobijali, nego me interesuje kako prođe carinu i koliko se plaća? Praštajte ako je napisano negde pre, deca mi se popeše na glavu, nemam kad da čitam 😉.

Tako piše i na Temu. Niko ne treba da ti traži nikakav dodani novac. Ukoliko to nego radi, imaš prava da ne preuzmeš pošiljku i oni će je vratiti u Temu, a ti ćeš dobiti svoj novac nazad 😀

Jel neko nesto osvojio sada?

Ja bio uporan u 20h i...
mi-nismo-andjeli-nista.gif

Ok, hvala na info. A je l dobio neko ovaj laptop, valja li čemu, pošto sam to dobio pre dva dana? Šta je najbolje što vam je stiglo?

Mene zapravo zanima da li je neko ko je jednom dobio na flashsale uspeo da kasnije ponovo dobije na flashsale?
Pitam to zato što Vas na ovom forumu ima 20-tak koji ste potvrdili da ste nešto osvojjili a samo je jedan član preneo informaciju iz druge ruke da je navodno njegova žena osvojila 2 puta bez detalja da li sa istog naloga, istog telefona, itd.

Mene zapravo zanima da li je neko ko je jednom dobio na flashsale uspeo da kasnije ponovo dobije na flashsale?
Pitam to zato što Vas na ovom forumu ima 20-tak koji ste potvrdili da ste nešto osvojjili a samo je jedan član preneo informaciju iz druge ruke da je navodno njegova žena osvojila 2 puta bez detalja da li sa istog naloga, istog telefona, itd.
Haha, bas veceras (posle 20h) pricao sa bratom o tome da li je neko dobio 2 puta?
Posto sam ja juce dobio kamericu i veceras pokusao telefon, naravno sold out.
Ali mi je palo na pamet, da li ima smisla da pokusavam i dalje posto sam vec dobio.
Ono, da li je neko dobio i koliko su generalno sanse da neko dobije po 2. put.
Naravno, ako uspem ponovo da dobijem, javljam ovde.
Naravno isti nalog (verovatno i uredjaj, ali ne garantujem, a nalog sigurno).

Ja ako prvi put dobijem na flashsale svima vama cu javiti u privatnim porukama. Da svi znate da sam dobio mozda nekome promakne moj post.😜
Posle duzeg vremena dobio danas dobar claim credit na potrosenih 9.000 povracaj 7300. Mesecima unazad prvo 4900 zatim u poslednje vreme samo 4100. Samo jednom sam imao najvise ponudjeni claim credit od 17k na potrosenih 23k.

@pinocio spamuj sa Nintendom, guglaj, searchuj po drustvenim mrezama, gledaj na YTu, searchuj u Temu, pa mozda iskoci reklama ponovo za njega.
A mozda ga jednostavno i nema...

Laptop i tableti mi deluju kao krs.
Kamerica, telefon (barem Samsung A56) i Nintendo mi deluju kao dobre opcije.

Mislim da imase jos nekih dobrih opcija ali zaboravih koja tacno jer su uglavnom bila za druga drzista (tipa Temu Asia) i ne moze se ucestvovati u igri.

PS: znam da si resio, ali nekome mozda posluzi (iako su i pre mene pisali).
Nadjem link na FBu, kliknem, otvori mi u FBovom internom browseru, idem na tri tacke gore desno i na Open in external browser i odmah mi otvori u Temu aplikaciji i prijave me za igru.
Sad sam umesto Open in external browser isao na Copy Link, poslao sebi i sada ne trazim reklame nego idem na link.
I ovako mogu da ciljam za sta da se takmicim a ne da mi random reklama izadje (ili da cekam da mi izadje bas ona koju zelim).

Nazad
Vrh Dno