Šta je novo?

[m:tel cg] Internet u Srbiji vise nije neogranicen: diskusija

• Začetnik teme Začetnik teme owim
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
meni nisu tražili. Zvao sam servis sa te kartice.
Mora da se kuca "+3821600". Neće bez plusa.
Bravo, puno hvala! Upravo pozvah, bukvalno dok smo pričali prebacio me na 5G (eSIM) 🙂 Nisu tražili JMBG, mada na mene je registrovan, svakako ne bi bio problem.

Poslednja izmena:
Da li moze da se kupi kartica sa licnom ili pasos iz R. Srbije?

Proradilo i kod mene, ok je brzina😆
Screenshot_2025-12-09_195458.jpg

Ljudi toliko placaju SBB na mesecnom nivou.
Ja vec trazim 5g rutere, uglavnom su oko 100eur.
cak sam gledao i mini pcie 5g modem, mada je to oko 200eur, ali bih mogao da ga integrisem na kucni server

@Delicious
5ica paket na probu je mts prepaid kartica i na njemu nema roming ponuda koje imaju na mtel CG kartici.
Druga je stvar što oni iz nekog razloga prodaju 5ica mts promo paket na mtel CG sajtu.
Ja ne znam važi li saobraćaj (MIN, SMS i GB) sa 5ica promo esim kartice i u zemljama ZB?

Može li esim da se prebaca sa uredjaja na uredjaj ili mora da se traži novi qr kod

Pratim potraznju rutera..

to su najjeftinije varijante.

Nešto optimalno bi bilo ovo

Ima i huawei neke svoje, ali su oni 200+

Mada ne verujem da ću ići na ovo u skorije vreme. Možda nakon završetka ugovora sa yettel za godinu dana. Taman će i 5g da se slegne.

Bukvalno i ja isto razmisljam, meni u septembru istice ugovorna sa yunetom, ali uzecu karticu i roming za 2026, nek se nadje, taman da isprobam. Porucio sam i 9esim da isprobam na nekom telefonu starijem.

Da li postoji neka aplikacija koja prettažuje sve mreže, a ne samo čiji SIM Imaš i da pokaže raspoloživost brzine?

Nešto mi je za Požarevac sumnjivo, kao da niko nema 5G?

Da li postoji neka aplikacija koja prettažuje sve mreže, a ne samo čiji SIM Imaš i da pokaže raspoloživost brzine?

Nešto mi je za Požarevac sumnjivo, kao da niko nema 5G?
Jedino sto imas na raspolaganju je manuelna pretraga mreze u telefonu i to je to. Sve ostale informacije mozes samo da dobijes sa karticom koju koristis.

Da li je ovaj net ogranicen jos uvek na 10 GB mesecno po punoj brzini?

Znaci koraci su sledeci kupi se esim turist 15 eura , nakon toga obnovi validnost od 20 eura na godinu dana. Posle toga roming tiket 30 eura. Sve ukupno 65 eura.

po meni je ta validnost od 20 eur bacanje para... ako ne mozes da se jednom mesecno iscimas da uplatis 3 eur platnom karticom, ne zasluzujes mtel da koristis 🙂

Znaci koraci su sledeci kupi se esim turist 15 eura , nakon toga obnovi validnost od 20 eura na godinu dana. Posle toga roming tiket 30 eura. Sve ukupno 65 eura.
Nije potrebna obnova validnosti, ako kupite esim do 31.12.2025.:

"Korisnici ovog paketa takođe promotivno dobijaju besplatno validnost kartice godinu dana".

da li se mtel spaja na druge mreze ili samo mts? znam da se bosanski spaja i na yettel, prenosim broj u a1 pa bih uzeo tiket cisto da imam neta tamo gde nemam a1 signala, a ima i delova gde nema mtsa

da li se mtel spaja na druge mreze ili samo mts? znam da se bosanski spaja i na yettel, prenosim broj u a1 pa bih uzeo tiket cisto da imam neta tamo gde nemam a1 signala, a ima i delova gde nema mtsa

Spaja se i na Yettel, meni se čak na automatskom režimu povezao na Yettel, međutim tiket važi samo u mts mreži, tako da sam ručno zaključao na mts.

Nazad
Vrh Dno