Meni trazili jmbgmeni nisu tražili. Zvao sam servis sa te kartice.
Mora da se kuca "+3821600". Neće bez plusa.
Meni trazili jmbgmeni nisu tražili. Zvao sam servis sa te kartice.
Bravo, puno hvala! Upravo pozvah, bukvalno dok smo pričali prebacio me na 5G (eSIM) 🙂 Nisu tražili JMBG, mada na mene je registrovan, svakako ne bi bio problem.meni nisu tražili. Zvao sam servis sa te kartice.
Pratim potraznju rutera..Ljudi toliko placaju SBB na mesecnom nivou.
Ja vec trazim 5g rutere, uglavnom su oko 100eur.
cak sam gledao i mini pcie 5g modem, mada je to oko 200eur, ali bih mogao da ga integrisem na kucni server
Pratim potraznju rutera..
Jedino sto imas na raspolaganju je manuelna pretraga mreze u telefonu i to je to. Sve ostale informacije mozes samo da dobijes sa karticom koju koristis.Da li postoji neka aplikacija koja prettažuje sve mreže, a ne samo čiji SIM Imaš i da pokaže raspoloživost brzine?
Nešto mi je za Požarevac sumnjivo, kao da niko nema 5G?
To je limit ako se oseti da opterecujes mrežu. Inace u praksi jos nismo čuli da je nekom aktivirana blokadaDa li je ovaj net ogranicen jos uvek na 10 GB mesecno po punoj brzini?
Nije potrebna obnova validnosti, ako kupite esim do 31.12.2025.:Znaci koraci su sledeci kupi se esim turist 15 eura , nakon toga obnovi validnost od 20 eura na godinu dana. Posle toga roming tiket 30 eura. Sve ukupno 65 eura.
Gde to konkretno piše ne mogu da nadjem?
Moze sve se zavrsava preko meila , dabi dobio na meil kodMoze li esim turist kartica da se kupi online pa da se aktivira mtel godisnji tiket?
da li se mtel spaja na druge mreze ili samo mts? znam da se bosanski spaja i na yettel, prenosim broj u a1 pa bih uzeo tiket cisto da imam neta tamo gde nemam a1 signala, a ima i delova gde nema mtsa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari