Šta je novo?

Poslednji odgledani filmovi (2025)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zavisi šta si očekivao, Ben Kingsli čim progovori shvatiš da film nije ozbiljan i da ne možeš da očekuješ neki triler već limunadicu. Sama njegova mlohava gluma govori sve. Ne nije loša već prilagodjena. Kad se setim Sexy Beast kad se pojavi čoveče kako je neprijatan takve dijagonale mogu samo vrhunski glumci da iznesu.

Možeš u spoiler šta je izmenjeno zanima me.
Potpuno su izmenili Bogdana i njegovu priču. U knjizi je čak i fizički drugačiji, mišićav, visok, skoro ćelav, a u filmu žgolja sa šiškicama. 😂 Razlog zbog kog je počinio ubistvo je isto promenjen. U filmu je to bilo slučajno jer mu je zaboga oduzet pasoš, dok je u knjizi bilo smišljeno i planirano kako bi se osvetio zbog ubistva druga iz mladosti. Nikakav pasoš se nije pominjao niti muke migranata. Isto tako nije nikad uhvaćen iako je Džojs sumnjala, i postao je deo ekipe i jedan od glavnih likova u narednim knjigama; i zabavlja se sa Donom, pandurkom. Totalno su upropastili priču. Čak i dinamika između Done i Krisa nije predstavljena kako treba.

Baš su bili kreativni u upropašćivanju, šteta što su to menjali.

Bugonia (2025)

Savrsenstvo ludila,
Dzesi na ozempiku pokidao i izneo film, izgleda bolje nego ikad..
mada i Emma je odradila kako treba. Ma zapravo svi.
A ludi grk je opet pobedio! Ovo je onaj od filmova kada ga ocekujes, i ne razocara te.
Muzika je savrsena btw...

8/10

Pa jeste smrsao znacajno, to se vidi u filmu.
A nesto ne mislim da ga je ga Kirsten Dunst terala da udje u spajdermen kostim, posto poto... 🙂
Ili mozda jeste!?

Keeper (2025)
Atmosferski folk horor o paru u izolovanoj kolibi, gde romansa prerasta u jezivu noćnu moru.
4/10 (nakon obrta, film je mnogo bolji, 7/10)

The Carpenter's Son (2025)
Provokativni biblijski horor, triler o dečaku sa natprirodnim moćima, sa Nicolasom Cageom u glavnoj ulozi.
4/10

Relay( 2024). Zanimljiv hi tech triler, nisam
ocekivao onakav kraj iako su neki clsnovi rekli predvidiv 7/10
Bugonia ok zaplet , 6/10 nesto mi fali u filmu, ne vidim opciju spoiler da dodam 😀

znao sve vreme iliti sam ocekivao sa velikom sigurnoscu da je Ema Stone zapravo alien, jer bi samo tako film mogao ima smisla,
Naravno sam kraj nisam mogao da pogodim kad ode van Zemlj.
Kakvo je vase misljenje, jel bilo za pretpostaviti?

znao sve vreme iliti sam ocekivao sa velikom sigurnoscu da je Ema Stone zapravo alien, jer bi samo tako film mogao ima smisla,
Naravno sam kraj nisam mogao da pogodim kad ode van Zemlj.
Kakvo je vase misljenje, jel bilo za pretpostaviti?
Ja sam provalio odmah na pocetku,tako da me film nije bas dojmio 🙂

Pogledao sam svih 5 Bourn-ova opet.

Od 10 sati filmova mislim da bukvalno barem 2 i po, 3 sata u trkama kolima koje su mi ubedljivo najdosadniji deo svakog filma i nikad neću razumeti zašto im se toliko poklanja pažnja i troše pare iz budžeta.

Prvi deo pa i cela prva trilogija su koliko toliko i ok jer su imali određenu primesu solidne priče i trilera no što je više svedeno na akciju, to su filmovi lošiji ali i nekako tuplji... To kulminira sa petim delom gde Tomi Li Džonst kao direktor CIA tamani sopstvene agente kao vaške...

Ne znam ,odmah sam provalio sta je. Po ponasanju na pocetku filma.- pretpostavio sam da su momci u pravu. Zato sam cekao kraj da potvrdim to i verovatno zbog toga mi se nije svideo film jer sam cekao trenutak potvrde. A i svakodnevno gledanje filmova i serija je pomoglo. Mator covek(55) filmofil 🙂

Ne znam ,odmah sam provalio sta je. Po ponasanju na pocetku filma.- pretpostavio sam da su momci u pravu. Zato sam cekao kraj da potvrdim to i verovatno zbog toga mi se nije svideo film jer sam cekao trenutak potvrde. A i svakodnevno gledanje filmova i serija je pomoglo. Mator covek(55) filmofil 🙂
Nije po meni suština samo u tome već poruka zašto i kako kao istorijska lekcija koju im je održala.

Nego šta od Jorgosa se mora pogledati? Odgledao sam sa Colinom oba, Očnjak, Poor Thing i Bugoniju

Odgledao Bugonia,
Glupo, dosadno, gubitak vremena...

Predator Badlands, naspram Bugonie, remek delo. Od Predator serijala, gledao sam samo prvi sa Švarcijem kao klinac, i sad sam ga skoro reprizirao, a ovaj novi je meni odličan. Mala Elle Fanning, ko' bombonica.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno