Mislim da je error 3 vezan za nedostatak peleta, to je barem meni iskočilo na mom koji koristi istu elektroniku.Zdravo svima, imam problem sa mareli kotlom. Ostao je beze peleta, tj. imalo je, ali ga nije lepo povukao. Ulazim u kotlaru, sve se dimi, na ekranu piše neka blokada. Napunim peletom, probam da ga pustim. Samo piše ponovna potpala i tako stoji. Otvorim gorionik, foto ćelija počela da se topi. Stavim novu, pusti opet isto sve. Ali, kada malo protresmm foto ćeliju, krene da radi i da vuče pelet, ali ga ne zapali. Nakon par minuta zapišti i izbaci na ekranu blokada i erorr 3. Imate li neku ideju.
Šta bi rekli mi sa TP koji ne proizvedemo gram dima i čađi, a komše nam se redovno us€ru u raširen veš sa svojim ugljem?
Kakogod, prođe novembar sa gotovo duplo više troška od oktobra to jest dvadesetak eura utrošenih na grijanje 😍, ali sa nula podignutih vreća i 0 čišćenja kotla 😊
Fizika je kao nauka davno dala objasnjenje.IRA, ako može pojašnjenje?
Je li i jedno i drugo imaju za cilj da proizvedu toplotnu energiju i predaju je u objekat ili ne?
Ova klima je takođe "centralno" jer do +4 grije iz jedne tačke (centralne) sve prostorije i distribuira toplotu po njima 😂
Da jedno i drugo imaju svoje prednosti i mane u pogledu komoditeta i ekonomske računice - imaju.
TP podno + zidno grejanje + u svaku sobu termostatDruga stvar sto je to vrlo solidna investicija i koliko znam bez podnog grejanja TP nije to to.
Čovek ima multi split klimu sa 4 unutrašnje jedinice i cena ne verujem da je nešta veća od kompet grejanja na pelet i ne razmišlja zašto nema ili zašto je poskupeo pelet. O razlici u ceni grejanja da ne pišem
Kad je već reč o ceni peleta u Petrovcu u fabrici je u maloprodaji 35 din/kg fco fabrika.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari