Šta je novo?

[MTS] Postpaid paketi i promocije

Nije, kartica je nova, od ove godine, i zivim na Vracaru.

Poznato je da su na Vračaru nešto solidno promenili što se tiče kvaliteta signala još pre nekoliko godina i kvalitet u zgradama je na nivou početka uvođenja mobilne telefonije 😁 Baci pogled ovde na spoiler 😃

Paketi nerealno skupi i još nepovoljniji za korisnike nego prethodni. Kao da se neko trudio da napravi što nelogičnije i beskorisnije.

Vračar, u zgradi na 4G download 14, a na 5G 30 i kusur 😁 Omorika M paket, čisto informativno. Signal im je do pre nekoliko godina bio odličan, a ovo je na identičnoj lokaciji takav da više služi da srče bateriju 😁

Poznato je da su na Vračaru nešto solidno promenili što se tiče kvaliteta signala još pre nekoliko godina i kvalitet u zgradama je na nivou početka uvođenja mobilne telefonije 😁 Baci pogled ovde na spoiler 😃
Znaci ni 5G ne pomaze mnogo. Ja sam se nadao da ce se stvari promeniti sa 5G. Zahtevacu raskid ugovora onda.

Ljudi ,zivimo u zemlji gde za sve treba da prodje neko vrijeme ,da bi se dovelo u red .Tako i za 5g .Ne znam kako ste bas ocekivali da ce sve da radi vrhunski od prvog dana ,svakom od nas ?

Nije nigde to od početka radilo galtko, tako da ni ovde ne može. Ceći problem su, što je i on topic za ovu temu, već bezobrazno skupi postpaid paketi sa velikim ukidanjem dodatnih servisa koji su bili u prethodnim, jeftinijim, paketima. Jedna od stvari je i Deezer pretplata koja je sad samo mesec dana, a uz Soko light je bila celu ugovornu obavezu 😃
Takodje je evidentan slabiji kvalitet bazične usluge, signala za mobilnu telefoniju i pri tom pričam za širi centar Beograda i okolinu 😃

Mislim da im je bitan samo ukupan broj korisnika koji prelazi kod njih i ne gledaju da li se prelazi sa pripejda ili postpejda iz A1 mreže.

Mislim da je bespotrebno dignut previše hajp oko 5G mreže. Šta će bilo kom korisniku značiti na mobilnom telefonu u poređenju sa 4G mrežom? Šta će bilo ko raditi na telefonu da mu je 5G toliko neophodan? Po meni, važnije je da je mreža stabilna i da, ako je po ugovoru,preplati protok od 100, on bude stalan. Toliko na telefonu završava posao.

Evo kod mene Soko Lite, pa nema 5G u Beogradu, na Voždovcu. Čak su poslali poruku iz MTS-a dobrodosli i itd.
Kad bude ,biće što se tiče mene.Neko kaže da je zbog Samsunga. Možda je tačno, imam S25U.

Pa evo sestra se seli blizu NS. Nema 5G slab joj 4G na A1. I jedino moze da placa optiku kod super Nove. Oni to dobro znaju i zato joj ne daju popusta. Da može reći e A1 ima 5G ovde. Mozda bi bila druga prica. Ovako ima da joj gule kesovinu na kvadrat

Mene i dalje zanima, ako bih uzeo uslugu jedan za sve i sim karticu ubacim u ZTE 4g MF283 ruter, a eSIM koristim na telefonu, da li će mi sve usluge na telefonu raditi (pozivi, sms, internet) naročito prijem verifikacionih sms-ova?

Da li je neko nešto slično isprobao?

Mene i dalje zanima, ako bih uzeo uslugu jedan za sve i sim karticu ubacim u ZTE 4g MF283 ruter, a eSIM koristim na telefonu, da li će mi sve usluge na telefonu raditi (pozivi, sms, internet) naročito prijem verifikacionih sms-ova?

Da li je neko nešto slično isprobao?
SMS uopste ne radi na Jedan za sve

Noćas prebačen broj iz A1 u mts (u petak pre podne podnet zahtev) ! Novogodišnja akcija prvih 15 meseci po dinar, ostalih 9 po 2899din .
Dobio i 100Gb net-a dobrodošlice, sve na mail poslali (ugovor, eSim) … nismo ni videli poslovnicu … svaka čast za mts

Noćas prebačen broj iz A1 u mts (u petak pre podne podnet zahtev) ! Novogodišnja akcija prvih 15 meseci po dinar, ostalih 9 po 2899din .
Dobio i 100Gb net-a dobrodošlice, sve na mail poslali (ugovor, eSim) … nismo ni videli poslovnicu … svaka čast za mts
100GB dobijaš svaki mesec tokom 24 meseca ili je jednokratno?

Prilozi

• IMG_0620.jpeg
    IMG_0620.jpeg
    115.5 KB · Pregleda: 153
Novogodišnja akcija prvih 15 meseci po dinar, ostalih 9 po 2899din .
Čisto da napomenem, nije baš novogodišnja akcija, daju to još od avgusta za prelazak iz A1 (pisalo se dosta o tome), ali super je ponuda svakako. Ekvivalentno, za prelazak iz Yettela daju šest meseci po dinar, a ostalo po punoj ceni. Doduše, jeste nov(ogodišnj)a utoliko što se odnosi na nove tarife, hahah, a ovo je konkretno 5ica S, sudeći po ceni.

Puno bi bilo a? Naravno da je jednokratno.
Ne bi bilo nelogično zapravo i da je svakog meseca. Yettel na nižim paketima duplira saobraćaj u ovo vreme, mada bi konkretno u slučaju paketa 5ica S to bilo utrostručavanje.

Nisi dobio svaki mesec nego nisi trosio vise od kvote iz paketa pa ti zato stoji 100gb,svaki mesec. 😉

Realno dodje ko svaki mesec, jer prvo trosis GB iz paketa pa tek poklon.
Neznam sta da radis neces potrositi toliko mesecno.(polazim od toga da niko ne torentuje)

Svaki mesec dobijaš 100GB poon neta do kraja UO, ajde ti možda bolje znaš od njih i nas koji koristio već par meseci.

Jel zna neko hoće li i kad mts ponuditi kućni net 5g tarife za mesta gde nema optike?

Nema nista od toga , oni nikad nisu izbacivali mobilni kucni net. Imaju obicne pakete mobilni postpejd internet. Koji sada ispada smesan sa ovim cenama.

Za koliko dana je mts duzan da odgovori na prigovor na uslugu? Na sajtu imaju samo rok od 15 dana za prigovor na racun.

Nazad
Vrh Dno