Šta je novo?

Pitanja u vezi sa forumom

Da li sam jedini kome se resetuje tj. gasi Fluid width?

Ja na opera za android ne uspevam da postavim label za bookmark, tastatura se pojavi na sekund pa nestane.

@DukeLander Imam pitanje, posto si ti napisao manual za

"Trazim najbolju ponudu za internet usluge! (pravila u prvom postu)"​

Ne bih da krsim pravila, ali imam bash problem, dosao sam do 3 broja, ali ne vredi.
Zgrada mi je promasena kad je mts uvodio optiku stara zgrada, matora predsednica skupstine stanara, a sada je SBB poceo uzas da radi, da li smem u tom podforumu da pitam da mi se javi neko iz MTS da mi da kontakt ili objasni za uvodjenje optike?
Ne bi posle 20+ godina se zavadim sa modovima, ali nemam iskreno drugu ideju.

Nista a..?
Polomismo vratove zbog okrenutih slika
И мене ово занима, не знам како остали успевају да каче фотке по темама, и код мене окреће на десну страну.

1764755915917.jpeg

Evo jedna verticalna Na Firefoxu i prikazana je verticalno-

Pozdrav,
jel dozvoljeno da se na forumu oglasi xiaomi friteza na prodaju i ako jeste u kojoj kategoriji?

Pravila, pravila
Sledeće tipove opreme nije dozvoljeno oglasiti:

1. Bela tehnika i sitni kućni uređaji koji ne spadaju u red pametnih uređaja (prečišćivači vazduha, robot usisivači, kafe aparati, sijalice i sl.).

Možda forum ignoriše EXIF metapodatak o orijentaciji!?

Imam jedno pitanje u vezi pravila za male oglase, konkretno oko dodavanja informacija u već aktivan oglas.

Pre 8 dana sam otvorio “Kupujem” oglas za RAM, gde sam naveo da tražim konkretno 2×64 GB kit. U međuvremenu sam shvatio da bi mi odgovarala i druga varijanta – identičan kit kao onaj koji već posedujem (2×32 GB), da bih došao do ukupno 128 GB.

Pošto više nemam mogućnost izmene uvodne poruke, zanima me da li je po pravilima dozvoljeno da odgovorim u istoj temi i dopunim oglas sa tom informacijom (dakle, da pored prvobitne varijante dolazi u obzir i identičan kit kao postojeći), ili bi se to tretiralo kao dodavanje nove stavke/bumpovanje oglasa?

Ako to nije dozvoljeno, šta je ispravno rešenje u tom slučaju:

• da sačekam da prođe 10 dana i onda otvorim novi oglas sa preciznijim uslovima, ili
  • da prijavim svoj oglas i zamolim moderatora da izmeni tekst uvodne poruke?
Ne bih da kršim pravila, pa zato prvo pitam pre nego što bilo šta uradim. Hvala.

Zdravo,

Da li postoji mogucnost brisanja licno postavljenih postova sa odredjene teme?

Pozdrav!

@techamok

Dok ne istekne vreme možeš ti, nakon toga može mod/admin ali pretpostavljam da bi to uradili samo ako brisanje tvojih postova ne utiče na tok diskusije (recimo ukoliko je poslednji u temi).

Čak i ukoliko te po tvom zahtevu i obrišu kao korisnika sa foruma tvoji postovi ostaju iz gore navedenog razloga.

Nije obrisao niko, ja je vidim.

izvinite dal sam se ja zabagovao ili sta nisam video.

ako se vec ispunjavaju zelje 🙂 da li moze ♥ ?

Zameni Windows 11 emotikone sa onima iz desetke. Ovi novi su 🤢. Jedini problem je što se sa starim fontom gube se neki novi emotikoni, pa će umesto njih biti prikazan neki default znak. Uvek može da se vrati na novi font, ako baš smeta nedostatak tih novih modela.
Ovde je uputstvo:

Ovo je priča o emotikonima na forumu koji trreba da su zamena za pun komentar u tekstu.

Nazad
Vrh Dno