Šta je novo?

Temu - online prodaja (praćenje pošiljki u zasebnoj temi) - FAQ u postu broj 2

@del botRo

Verovatno moras da obavis par kupovina , pa tek onda da se aktivira CC

@bjov

Ne dobijas odmah izabrane artikle kao "poklon" , ali u narednim danima uz kupovinu dobijas
i te artikle.
Moze da se ostvari OK cena za neke sitnice

Kupone dobijas svaki dan
( 5000 ili 6000 popust na 30000 , 3 na 20 , 2 na 15 , 1 na 10 , 500 na 5000 , … )

Je l' ima neka fora kada se otvara novi nalog? Otvorio dva nova i nijedan ne daje CC.
nema. Otvorio ja jedan novi u istoj aplikaciji gde sam prijavljen na stari nalog i odmah dobio dva CC, bez prethodnih aktivnosti na nalogu. Jedan vraća 12,700 na potrošenih 20,000 a drugi 20,600 na potrošenih 20,000.

Pokušao sam još par puta i ništa. Isto je i u kloniranoj aplikaciji, i pod drugom ip adresom.

Da li vam se čini da su nešto usporili isporuke?
Razmazili su me i 10-tak dana mi je neko normalno vreme da mi stigne paket. Sada za to vreme nije ni stiglo do carine ili se tek carini. A iz dana u dan mi nude claim credit, ali stari ne daju drugi deo dok ne stignu paketi. I sad čekam i ne poručujem ništa dok prvo prethodne porudžbine ne stignu i podignem sav credit. A onda će verovatno prestati ca claim credit promocijom za mene 🙁

Jesu usporili i to dobro, napravio sam porudžbinu 26.11 i jos uvek nije krenulo iz Kine, žalio se i kao tek danas preuzeto iz Temu skladišta I to je to. Sta se desava ne znam ali su usporili dosta.

Razmazili su me i 10-tak dana mi je neko normalno vreme da mi stigne paket. Sada za to vreme nije ni stiglo do carine ili se tek carini. A iz dana u dan mi nude claim credit, ali stari ne daju drugi deo dok ne stignu paketi. I sad čekam i ne poručujem ništa dok prvo prethodne porudžbine ne stignu i podignem sav credit. A onda će verovatno prestati ca claim credit promocijom za mene 🙁
Nesto usporilo, nesto nije.

Od ukupno cetiri porudzbine napravljene 28.11. :

-dve su od 03.12. u Srbiji sa statusom clearing customs. S obzirom da je danas cetvrtak ocekujem ih sledece nedelje kod mene, znaci standard 10-14 dana.
-dve su tek danas 04.12. dobile status arrived at airport, awaiting flight. Jos uvek su u kini

A imam i jednu od 19.11. koja od 22.11. nije dobila novi status, "in transit to airport".

I meni kasne paketi. Mada sam claim credit uzeo sve a da paketi nisu ni stigli do aerodroma. Nikad nisam imao claim credit podeljen na pola ( pre i posle isporuke).
Jedan paket 13.11 drugi 25.11 oba u trazitu.

Meni danas najgori ikada claimcredit... 6160 (6210) na 15.5k... A i podigli cene proizvoda dosta..

Jesu usporili i to dobro, napravio sam porudžbinu 26.11 i jos uvek nije krenulo iz Kine, žalio se i kao tek danas preuzeto iz Temu skladišta I to je to. Sta se desava ne znam ali su usporili dosta.
Takođe imam jednu od 26.11. tek danas stigla na aerodrom i čeka na let...

Bas su nesto usporili...

Ako garderoba/obuca kupljeni preko CC ne odgovaraju, moze li se raditi zamena-povracaj ili ide ban?

Ja sam imao 3 porudzbine preko CC, vratio jedne farmerice jer mi stvarno ne odgovaraju i prestao je da mi nudi nov CC odmah sutradan :| ali i dalje imam da klejmujem tih 2k i nesto to mi nisu uzeli
Da dodam: dexpress je golo ***** 10 dana mi vozaju paket nijednom me nisu zvali ne znam koliko ce ovo da traje, mozda i samo stoji u skladistu

Mislim da je to zbog nove godine,moja familija i komsije preko mene porucuju jelke i ukrase i ostale hluposti😂 trenutno imam 13 paketa i svi kasne,malopre stigla 2 paketa koja sam porucio jos 14og novembra.

Meni su da li 7400 na 14000 danas... Malo bolje nego pre toga tri puta 8000 na 19000. Nisam koristio poslednjih nekoliko puta, ali vidim da mi stalno izlazi čim ukucam "claimcredit".

Dobio preko linka "klikni na kupi video: ona žena što viče prevara! prevara!" (u prevodu flashsale01) JBL CHARGE 5 ORIGINAL, za 99 din. Zvučnik inače košta 24.000din. Sve ok, dobijem potvrdu, skinut novac sa kartice, paket upakovan, poslat... čekam da stigne, pratim statuse... međutim, paket neuobičajeno kasni. Posle 20 dana stiže mi poruka da je verovatno izgubljen (lost) i da mogu da tražim REFUND. Koji je naravno samo 99 din. A baš sam se bio zaradovao. Moje pitanje: Da li je neko stvarno dobio tablet/telefon za 99din ili je ipak sve to FEJK?
2.jpg
1.jpg

Dobio preko linka "klikni na kupi video: ona žena što viče prevara! prevara!" (u prevodu flashsale01) JBL CHARGE 5 ORIGINAL, za 99 din. Zvučnik inače košta 24.000din. Sve ok, dobijem potvrdu, skinut novac sa kartice, paket upakovan, poslat... čekam da stigne, pratim statuse... međutim, paket neuobičajeno kasni. Posle 20 dana stiže mi poruka da je verovatno izgubljen (lost) i da mogu da tražim REFUND. Koji je naravno samo 99 din. A baš sam se bio zaradovao. Moje pitanje: Da li je neko stvarno dobio tablet/telefon za 99din ili je ipak sve to FEJK?
Pogledajte prilog 516723
Pogledajte prilog 516724
Dobijali su ljudi,i ovde su isto potvrdili da se dobija,prvi put cujem da se “izgubio” paket,izgleda poceli da kradu kao sa alija.

Da li je neko stvarno dobio tablet/telefon za 99din ili je ipak sve to FEJK?
Od mojih bližnjih dobili burazer i kolega tablete za 99 dinara, a znam i za još slučajeva za koje sam čuo od drugih 🙂

@aster5 pokušaj preko chat-a da prevaziđeš bota kako bi ti se javio neko iz podrške i potražiš da ti ponovo pošalju. To prosto nije tvoja krivica i ovog puta zahtevaj da angažuju drugu špediciju (ako je bila Transfera, da sada ide preko Milšpeda i obrnunto) te tako će odrediti i drugog kurira.

Pogledajte prilog 516723
Pogledajte prilog 516724
Ja sam dobio Redmi Note 14 8/256,stiglo sve normalno, telefon original, nov, zapakovan.

Pogledajte prilog 516723
Pogledajte prilog 516724
Nema nikakve veze što je 99din. Evo i meni su upravo ponudili refund ili reshipment jer se status nije promenio sa "in transit to airport" skoro dve nedelje.
Videćemo da li će stići na kraju 😁

Prilozi

• Screenshot_20251204_222521.jpg
    Screenshot_20251204_222521.jpg
    83.6 KB · Pregleda: 87
  • Interesting
Reagovanja: uji
Čestitam na ulovu! Uopšte nije loš taj Intel za neke osnovne potrebe.

Nazad
Vrh Dno