Šta je novo?

Revolut beta

• Začetnik teme Začetnik teme salecg
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pozdrav! Koliko je sigurno da uplatim nekome novac u inostranstvu preko Revoulta? Ne ostavlja mi se baš svuda broj kartice.
Mislis preko recimo revolut.me/alfaunits? Revolut ne pamti karticu tvoju, kao obican shop naplati (ali drugaciji kod, pa ako je EEA consumer card nema provizija)
(Ne klikcite, iako je moj valid link)

ih neko sprečava
Sprečava ih Narodna Banke Srbije i propisi Srbije koji su jednostavno rečeno propali. Mučeni Aircash je u procesu dobijanja licence duže od godinu dana…

U Ukrajini ne bi svoje usluge sigurno krenuli da pružaju da se nije desila situacija u svetu, i da jedan od njihovih vlasnika nije Ukrajinac… oni su prvo počeli da otvaraju naloge svim Ukrajincima pa su ukinuli nakon sto je banka Ukrajine saznala, ali evo sad su izgleda dosli do neke licence

Nešto se dešava, malopre sam prvi put od ukidanja Lite verzije dobio povratni sms za logovanje, uneo email adresu i sad sam na ovome:

Prilozi

• IMG_7441.png
    IMG_7441.png
    511.6 KB · Pregleda: 67
Ne znam kakav je ranije bio “ekran za čekanje” ali sigurno znam da sa srpskim brojem nisam mogao da prođem logovanje tj verifikaciju. Danas je to proslo, sledeći skrin je bio da izaberem/potvrdim zemlju rezidenta i nakon toga ovo što sam nakačio.
Moguće da nije ništa ali ajde bar da se nadam

Ne znam kakav je ranije bio “ekran za čekanje” ali sigurno znam da sa srpskim brojem nisam mogao da prođem logovanje tj verifikaciju. Danas je to proslo, sledeći skrin je bio da izaberem/potvrdim zemlju rezidenta i nakon toga ovo što sam nakačio.
Moguće da nije ništa ali ajde bar da se nadam
Na kraju, jesi otvorio full Revolut nalog?

Pa piše sitnim slovima da će nalog uskoro biti spreman i da pratim mail…dakle, za razliku od ranije prijave (pre nego sto su omogućili Lite) ovo ne liči na onu listu čekanja.

Pa piše sitnim slovima da će nalog uskoro biti spreman i da pratim mail…dakle, za razliku od ranije prijave (pre nego sto su omogućili Lite) ovo ne liči na onu listu čekanja.
Jesi li dobio bilo kakav email nakon ponovne registracije na Revolutu danas?

Ja se sada registrovah preko Revolut aplikacije ali mi je samo trazen broj telefona za registarciju. Ne znam kako misle da mi posalju email ako im ga nisam dao 🙂 .

Pare se prebacuju preko broja mobilnog, ništa čudno. 🙂

Mislim da će operativna spremnost za SEPA zonu ipak biti sasvim dovoljna pa da im opet dospemo na radar.

Argentina, Australija, Japan, Singapur, USA, Kolumbija i mnoge druge zemlje takođe nisu u EEA (a ni u SEPA) pa su opet dobile Revolut regularno.

Jesi li dobio bilo kakav email nakon ponovne registracije na Revolutu danas?

Ja se sada registrovah preko Revolut aplikacije ali mi je samo trazen broj telefona za registarciju. Ne znam kako misle da mi posalju email ako im ga nisam dao 🙂 .
Da, nakon sto sam se ulogovao sa mobilnim, uneo sam i mail. I mogu da delim pozivnice. Za dalje čekam mail

Da, nakon sto sam se ulogovao sa mobilnim, uneo sam i mail. I mogu da delim pozivnice. Za dalje čekam mail
Javni ako dobijes neki, jer ja nisam unosio email, koliko se secam, vec samo broj telefona da bi se registrovao. A kada kliknem na Invite friends, pise mi Invite your friends to join the waiting list. Koliko razumem, to je sve samo lista cekanja za korisnike iz Srbije.

Mislim da će operativna spremnost za SEPA zonu ipak biti sasvim dovoljna pa da im opet dospemo na radar.

Argentina, Australija, Japan, Singapur, USA, Kolumbija i mnoge druge zemlje takođe nisu u EEA (a ni u SEPA) pa su opet dobile Revolut regularno.
Nadam se da je tako. Videcemo od majam ako NBS ne bude kocila pristupanje Revolut-a, kao sto koci hrvatski Aircash.

Ako se dobro sećam, i pre sam imao ovu poruku da će account biti uskoro spreman, samo što nikad nije bio zapravo spreman. Za SMS nisam siguran kako je bilo.

Za sada ni maila ni razglednice ali sam u help sekciji našao ovo
Ne naplaćujemo nikakve naknade za podjelu računa, a račun se može podmiriti u bilo kojoj od naših podržanih valuta: AED, AUD, BGN, CAD, CHF, CLP, CNY, COP, CZK, DKK, EGP, EUR, GBP, HKD, HUF, IDR, ILS, INR, ISK, JPY, KRW, KZT, MAD, MXN, NOK, NZD, PHP, PLN, QAR, RON, RSD, SAR, SEK, SGD, THB, TRY, USD, VND, ZAR.

Mogu li primati plaću na Revolut račun?​

Možete koristiti podatke o svom računu za izravan prijenos plaće na Revolut račun u sljedećim valutama: AED, AUD, BGN, CAD, CHF, CZK, DKK, EUR, GBP, HKD, HUF, ILS, JPY, MXN, NOK, NZD, PLN, QAR, RON, RSD, SAR, SEK, SGD, THB, TRY, USD, ZAR.
Ne znam da li je RSD i do sad bio podržan ali ovo može biti neki indikator

Sudeći po medijima, razlog gašenja je nemogućnost dobijanja lokalne bankarske licence. Šteta.

Nazad
Vrh Dno