Šta je novo?

Prepaid u Srbiji: tarife, promocije, iskustva, problemi..(FAQ u 1.postu)

Jel se ovaj mega plan obnavlja svaki mesec u roku od 6 meseci? Ili je fora da se dobije 1 mega plan koji važi dok ne potrošiš ili dok ne istekne 6 meseci.

Prilozi

• IMG_4690.jpeg
    IMG_4690.jpeg
    103.2 KB · Pregleda: 152
200 din je minimum za uplatu kredita, a kredit vazi 3 meseca Pa iz tog razloga moras. Ne placas sam plan inace

Jel to ipak ograničen A1 pripejd u budućnosti? Na sajtu ne nalazim ništa vezano za ovih 5 meseci što su pomenuli.
Plus, ovde niko ne reaguje, pa mi je još čudnije i mislim da mi promiče nešto.

Prilozi

• a1.jpg
    a1.jpg
    72.5 KB · Pregleda: 104
Jel to ipak ograničen A1 pripejd u budućnosti? Na sajtu ne nalazim ništa vezano za ovih 5 meseci što su pomenuli.
Изгледа да јесте, ако се пореди са МТС-ом код њих је 6 месеци, а код А1 је 5 месеци. Ко зна какве ће све пакете и комбинације да праве.

mts je uveo dodatak od 1TB uz 5G za 2026 dinara i naravno, traje 30 dana, sa mogućnošću produžetka dopunom po 1000 dinara kroz narednih 6 meseci.

Jel ta crvena što traže za produžetak ostaje na računu ili je pojedu pod izgovorom "pa produžili smo ti još 30 dana korišćenje"?

Naravno da je ogranicen, nece propustiti mogucnost da debelo naplate 5G, kao sto nam sve do sada naplacuju masno. Ja sam iznenadjen sto je uopste i sada u pocetku pusten besplatno.

Jel ta crvena što traže za produžetak ostaje na računu ili je pojedu pod izgovorom "pa produžili smo ti još 30 dana korišćenje"?
Mogu da je pojedu ako ne isključiš VAS usluge (fantomska naplata preko NTH Media), ali to bukvalno znači zabrana za baš sve odlazno ka kratkim kodovima i vezano je za tvoj korisnički ID (primeniće se naknadno i za brojeve koje preneseš).
Ja sam iznenadjen sto je uopste i sada u pocetku pusten besplatno.
Potrebno im je beta testiranje usluge na širokom dijapazonu, jer samo opterećenošću kapaciteta mreže mogu da premere koliko resursa im je neophodno za održavanje garantovanog protoka. Zato su davali besplatan Mega plan godinu dana ili 6 meseci uz prenos broja.

… da li se, na A1, uplatom novog kredita i postojeći kredit prenosi dalje nakon tri meseca…? Ili ostaje samo novouplaćeni, a prethodni nestane nakon trećeg meseca…?!

Ако не уплатиш пре истека постојећи нестаје тј брише се.

Jel se ovaj mega plan obnavlja svaki mesec u roku od 6 meseci? Ili je fora da se dobije 1 mega plan koji važi dok ne potrošiš ili dok ne istekne 6 meseci.
Обратити пажњу кад истекне, ако имате довољно кредита, продужиће се уз наплату!
Ја ћу узети онај јефтинији, кад дође време, од кредита.

postojalo je

• Like
Reagovanja: uji
A1 mega plan juce sam primetio da ne mogu da udjem u Moj A1 aplikaciju preko mobilnog neta,preko wi-fi - ja mogu normalno.
Inace mobilni net radi normalno samo ne mogu da pristupim Moj A1 aplikaciji.
Da li jos neko ima istih problema?

A1 mega plan juce sam primetio da ne mogu da udjem u Moj A1 aplikaciju preko mobilnog neta,preko wi-fi - ja mogu normalno.
Inace mobilni net radi normalno samo ne mogu da pristupim Moj A1 aplikaciji.
Da li jos neko ima istih problema?
Вероватно ти је активиран привате ДНС па он прави проблем.

Kakvi prevaranti, na sajtu pisu da ce omoguciti 5G svima bez obzira na tarifni paket jer je tehnicki potrebna samo 5G pokrivenost i 5G uređaj, verovatno su mislili da ismevaju mts i Yettel posto su uvodili nove pakete, kao sto pisu ono njihovo Ista cena tokom cele UO a i oni sami su prosle godine menjali cene u sred UO a sad to sto pise na sajtu ne moze za pripejd korisnike i ne moze da se predje na 5G kucni net, zasto ako je potrebna samo pokrivenost i uredjaj koji podrzava??

Da li A1 prihvata preostali kredit sa prepaida kao avans prilikom prelaska na postpaid?

Nista od toga. Salji na humanitarne brojeve,bar nesto.

A1 pripejd danas u Trsteniku
Gde si merio to kod mene mnogo manje isto TS isto A1 prepaid(esim ip15pro)
A1
IMG_3640.png
Yettel
IMG_3639.png

kasno tek videh meni se A1 ne kaci na 5g iako je ukljuceno da se kaci na 5g samo LTE

Poslednja izmena:
Meni radi 5G

Kakvi prevaranti, na sajtu pisu da ce omoguciti 5G svima bez obzira na tarifni paket jer je tehnicki potrebna samo 5G pokrivenost i 5G uređaj

Mislim da je ključno to što je reč "tarifa" vezana za postpejd, dok je termin u pripejdu "mesečni plan".

I zaista jeste potrebno samo to navedeno, uz ugovor. Implicitno rečeno, ali jeste rečeno.

Gde si merio to kod mene mnogo manje isto TS isto A1 prepaid(esim ip15pro)
A1
Pogledajte prilog 516632
Yettel
Pogledajte prilog 516629

kasno tek videh meni se A1 ne kaci na 5g iako je ukljuceno da se kaci na 5g samo LTE
Secam se kad su me krpili kao 5G ce da ima znatno manji ping od LTE.
Pa nešto ne bih rekao da je jetel 5G manji od A1 LTE...
Doduše i mene su ugrobarili na mtsu nemam 5G pa visim pola vremena na 2600 MHz bez agregacije. Ne znam kakvo im je to testiranje... Mozda LTE nosioc plus NR 3500 MHz

Da li će prepaid korisnici u povoljnijem položaju u regionu Zapadnog Balkana? Da li će moći da se koriste prepaid tarife kao kod kuće?

Nazad
Vrh Dno