Šta je novo?

5G stigao u Srbiju! [nije tema za rezultate merenja brzine ni za Samsung]

• Začetnik teme Začetnik teme Echo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Gleda se brzina interneta tokom dostulnih gigabajta u paketu, i da li je tada ogranicena.
O tome i pričam (čini mi se 🙂
Dakle, prodaje se paket koji ima neograničenu količinu podataka od koje je samo 100GB po maksimalnoj brzini, recimo:

IMG_1002.jpeg

I jedini paket koji ima neograničenu brzinu za neograničenu količinu podataka je najskuplji paket.

Taman dok ostali uvedu 7G.

Dakle, prodaje se paket koji ima neograničenu količinu podataka od koje je samo 100GB po maksimalnoj brzini, recimo:

Pogledajte prilog 516132

I jedini paket koji ima neograničenu brzinu za neograničenu količinu podataka je najskuplji paket.
El posle 100GB ide 2Mbit 🤣

Nije lose ,a moze i bolje. Bio sam u Madjarskoj pre 15 dana isti djavo nista im nije bolji 5g manje vise. Dok god vidim ovo VoLTE i 5g .....

Da li se i vama dešava na A1 mreži kada tovete nekog da vam tokom poziva i dalje bude 5G to jest da vam ne prebaci na 4G?

Pogledajte prilog 516132

Meni je ovo logicno jer jedino sto se u paketima razlikuje je kolicina interneta. Sve ostalo je neograniceno.

Da li je neko uspeo da se poveze u Yettel na 5G sa nekim od Samsung A modela tel?

To i mene interesuje, probao sam kako neki napisase da se prebaci na 2g pa za par minuta se aktivira 5g medjutim taj 2g nema kao opcija za odabrati

A52s, yettel, isti problem, nije pomoglo 2g pa 5g.
Ali jeste upalilo 2g pa 5g na honor 400pro, isto yettel.
Cekamo resenje za A seriju Samsunga.
Smor.

Imam mts mobilni net mega i globaltel prepaid i ni na jednom nemam 5G. 🫤 Na Vracaru sam.

Стигао и код мене прије пар минута. МТС Соко лајт. Крагујевац Центар

Yettel ima problem na Samsung telefonima, na S22 ne radi takodje. Na Messengeru su rekli da ce videti u cemu je problem, a nekom su bas specificno naveli da Samsung ima probleme. Isto probao svasta (update softvera, 3g-5g preferred, cak i vadjenje druge kartice). Sredice verovatno to uskoro.

Koja je lokacija na Zlatiboru?
Укључио 5Г на телефону на кружном току, ово код Олимпа мерено, али је центар цео покривен.

Севојно

6601.jpg
ПС - Брзина катастрофа 21/24 🤣

Da li se i vama dešava na A1 mreži kada tovete nekog da vam tokom poziva i dalje bude 5G to jest da vam ne prebaci na 4G?
Nebitno, ti dok si na 5G zapravo si na 4G-u non stop. Sav control plane ide preko 4G mreže, 5G leg se koristi samo za user-plane. Tako da nebitno što ti piše i dalje 5G, to zavisi od mreže do mreže kakva im je strategija, neki će da ostave aktivan 5G tokom poziva neki neće. Poziv svakako ide preko LTE-a.

Prijatno me je iznenadilo to sto su i A1 i Yettel odmah prvog dana ponudili 5G kucni net. Nisam verovao da ce sve biti bas prvog dana.

A posebno A1 sa 5G Duo uslugom, ili kako bih je nazvao, "ruralni box" paket 😄
Dakle, i internet i TV preko 5G infrastrukture. Ovo je pocetak dolaska pravih 5G usluga u Srbiju.

Screenshot_20251202_230239_Chrome.jpg

Nazad
Vrh Dno