Hvala. Sad je vidim pri dnu te strane.
Hvala. Sad je vidim pri dnu te strane.
Biće vrlo brzo.
O tome i pričam (čini mi se 🙂Gleda se brzina interneta tokom dostulnih gigabajta u paketu, i da li je tada ogranicena.

El posle 100GB ide 2Mbit 🤣O tome i pričam (čini mi se 🙂
Dakle, prodaje se paket koji ima neograničenu količinu podataka od koje je samo 100GB po maksimalnoj brzini, recimo:
Pogledajte prilog 516132
I jedini paket koji ima neograničenu brzinu za neograničenu količinu podataka je najskuplji paket.
Al ga obelezio Yettel ko zaraza neka najblaze receno hahahaYettel mapa pokrivenosti
A1 mapa pokrivenosti
za A1 skroluj dole skroz...
edit: koga ne mrzi nek napravi SS pa da se uporedi posle nekog vremena...
Meni je ovo logicno jer jedino sto se u paketima razlikuje je kolicina interneta. Sve ostalo je neograniceno.O tome i pričam (čini mi se 🙂
Dakle, prodaje se paket koji ima neograničenu količinu podataka od koje je samo 100GB po maksimalnoj brzini, recimo:
Pogledajte prilog 516132
I jedini paket koji ima neograničenu brzinu za neograničenu količinu podataka je najskuplji paket.
Meni upalilo i sa 3g, pa vracanje na 5gTo i mene interesuje, probao sam kako neki napisase da se prebaci na 2g pa za par minuta se aktivira 5g medjutim taj 2g nema kao opcija za odabrati
Meni se desilo isto.Da li se i vama dešava na A1 mreži kada tovete nekog da vam tokom poziva i dalje bude 5G to jest da vam ne prebaci na 4G?
Meni se pojavio na poslovnom broju posle restarta fona.Стигао и код мене прије пар минута. МТС Соко лајт. Крагујевац Центар
Na A1 radi normalno. S25 FEda li to samsung ima problem samo na yettel mreži?
Укључио 5Г на телефону на кружном току, ово код Олимпа мерено, али је центар цео покривен.Koja je lokacija na Zlatiboru?
Nebitno, ti dok si na 5G zapravo si na 4G-u non stop. Sav control plane ide preko 4G mreže, 5G leg se koristi samo za user-plane. Tako da nebitno što ti piše i dalje 5G, to zavisi od mreže do mreže kakva im je strategija, neki će da ostave aktivan 5G tokom poziva neki neće. Poziv svakako ide preko LTE-a.Da li se i vama dešava na A1 mreži kada tovete nekog da vam tokom poziva i dalje bude 5G to jest da vam ne prebaci na 4G?
Nisi trebao, svakako ce pustiti za sve korisnikePrebacio sam danas paket na 5ica XL na mts-u i dalje nemam 5G, zvao call centar, prosledice na smetnje, pa ce kolege videti sta se desava. Beograd centar, Nbgd kod Usca, ni naznake 5g mreze mts-a

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari