Ne verujem da ovaj ruter ide uz paket, pa on košta 26k.Ovaj ruter ide uz 5G
NX520v | 5G AX3000 Wi-Fi6 Telephony Router - TP-Link Service Provider
The NX520v supports the 5G, which used carrier aggregation technology to boost the data speeds of up to 4.67 Gbps. Plug your SIM card and enjoy HD movies without interruption, downloading files in seconds, and smooth online gaming.service-provider.tp-link.com

Ne verujem da ovaj ruter ide uz paket, pa on košta 26k.
Naći će oni neku ZTE jefinjaru da dele bespatno.
ja sam tek u drugom mesecu kucnog neta.. Meni je bolje da raskinem ugovor i platim 2 meseca razliku do pune cene bez ugovorne obaveze.. Samo da moze opet novi ugovor sa 25% popusta 🙂
I ja sam u istoj dilemi. Ili da sačekam da dodje xiaomi 5g ruter u mi store i u ostale prodavnice da vidim koje su cene. Zadaviće me golim rukama agent. Pre 15 dana je bio da potpišemo ugovor. Gde opet da ga smaram.ja sam tek u drugom mesecu kucnog neta.. Meni je bolje da raskinem ugovor i platim 2 meseca razliku do pune cene bez ugovorne obaveze.. Samo da moze opet novi ugovor sa 25% popusta 🙂
I ja sam u istoj dilemi. Ili da sačekam da dodje xiaomi 5g ruter u mi store i u ostale prodavnice da vidim koje su cene. Zadaviće me golim rukama agent. Pre 15 dana je bio da potpišemo ugovor. Gde opet da ga smaram.
Nemas nijednu drugu opciju? Za 3600 + mala doplata, bolje u sbb (yettel) uzeti net + tvJa ne znam šta da radim. Prve dve brzine su a1 5g direktno iz kuće sa telefona, a druge dve su yettel. Mogu da raskinem novi ugovor i da platim samo 500din popusta. Ali bi me u yettelu ovaj net koštao 3 600din sa ruterom na rate. Ili da sačekam mesec-dva da vidim kakvo će stanje biti. Mnogo mi je bitan internet u kući, šta mi je na telefonu apsolutno mi nije važno.
naspram 4g kucnog neta, imam astronomske brzine 😀Ti si u goroj situaciji jer je tebi i A1 5G loš. Difermo bar ima ok brzine na A1 5G.
Totalni haos. A1 je loš a yettel je bolji ali nedovoljno bolji za 3 600 din mesečno ako računam i da će te brzine kroz wifi da se prepolove.Ti si u goroj situaciji jer je tebi i A1 5G loš. Difermo bar ima ok brzine na A1 5G.
*** ja cu mom agentu lepo objasniti situaciju. Dobar momak sigurno ce razumeti. Svakako 100 evra koje bih dao za ruter na KP, mogu da dam na razliku mesecne pretplate kucnog neta 100/10 i ovog osnovnog 5g neta. Uostalom dobio bih 5g ruter od njih za novi ugovor, tako da onda ne bih morao nista da kupujem..
Evo ruter sto daje A1 uz 5G kucni net. Kazu da se ne doplacuje dodatno uz pretplatu
Pogledajte prilog 516077
Pogledajte prilog 516078
Koji ruter daju za nove korisnike 4g kucni net?
Dobija se ZTE MF296R.Koji ruter daju za nove korisnike 4g kucni net?
Onda bolje da uzmem 5g paket iako trenutno nemam 5g pokrivenost zbog boljeg rutera...Dobija se ZTE MF296R.
Onda bolje da uzmem 5g paket iako trenutno nemam 5g pokrivenost zbog boljeg rutera...
ima li neko proverenu informaciju sta se desava sa 5g paketom na 4g mrezi.. Ako se recimo kucni net seli za vikend ili trajno na drugu lokaciju gde nema 5g.. da li ce raditi na 4g i zvlaciti maksimum koji paket i 4g mreza dozvoljavaju ?
Sa huawei B535 rutera oko 20-30mb preko dana, a uveče dosta manje.Ako nema 5G pokrivenosti, pitanje je da li će ti dati 5G paket. Jedino da ga prijaviš na lokaciju gde ima 5G. Kakve su ti brzine na 4G?
Verovatno isto što i sa 5G telefonom na 4G mreži. Jedino neće ako su zaključali ruter na 5G, što ne verujem.
Ne daju da pređemo na skuplju tarifu.... GenijalnoIzgleda da nece moci ovako.
ako su zakljucali ruter uzecu MC888 😀Verovatno isto što i sa 5G telefonom na 4G mreži. Jedino neće ako su zaključali ruter na 5G, što ne verujem.
Sa huawei B535 rutera oko 20-30mb preko dana, a uveče dosta manje.
Sutra cu da odem do poslovnice da vidim sta ce oni da kazu. Po meni ovo nema nikakve logike.Ne daju da pređemo na skuplju tarifu.... Genijalno
To bi bila dobra opcija ako bude imaloU cenovniku imaju i KN 5G Basic 100/20 koji košta isto kao KN+ 100/10. Nema na stranici. Možda bi mogao to da dobiješ preko agenta. Svakako češ izvući bolje od B535.
Brate moj, mislim da te taj agent nije razumeo. Biće skroz druga priča kad odeš lično 100%.Sutra cu da odem do poslovnice da vidim sta ce oni da kazu. Po meni ovo nema nikakve logike.
Sutra cu da odem do poslovnice da vidim sta ce oni da kazu. Po meni ovo nema nikakve logike.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari