Šta je novo?

5G stigao u Srbiju! [nije tema za rezultate merenja brzine ni za Samsung]

• Začetnik teme Začetnik teme Echo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Iste sekunde kad mi istekne ugovor u Yettelu idem u A1 bilo da daju 50% ili ne, sreća pa nama sa starim Yettel paketima neće biti ograničena brzina na 5G.

Nevezano za 5G, ali vidim da je Yettel pustio LTE na B7 i B28 u Zemunu, verujem da će uskoro i A1. Biće ironično da neko sa 4CC ili 5CC postigne sa LTE veću brzinu od 150Mbps

Nevezano za 5G, ali vidim da je Yettel pustio LTE na B7 i B28 u Zemunu, verujem da će uskoro i A1. Biće ironično da neko sa 4CC ili 5CC postigne sa LTE veću brzinu od 150Mbps
Da li ce 5CC, nove bandove biti moguc tamo gde nece biti 5G skorije kao u selima tj svugde gde je 4G ili ide gde i 5G?

Je l uspeo neko u Ns da se zakači na n78 na yettel-u?

Jagodina 5g yettell još nema.MT:S 3 ili 4 decembra pušta u Jagodini.

Kako je tanka linija od pustamo 5G ( na ON) bice pokrivena cela Srbija do moša, treba vam novi ( naravno skuplji) paket... 5ica za cenjenog direktora...
Ne treba ti novi niti skuplji paket.
I nigde nije pisalo da će svuda biti pušten 5G.
Prva faza jesu veliki gradovi i njima je već pušten signal.
Imaju rok koji traje par godina da završe implementaciju 5G na celokupnoj teritoriji Srbije.

Koja je lokacija na Zlatiboru?

Da li neko ko ima Playstation portal moze da kaze kako mu radi na 5g, da li moze da igra igrice osetljive na tajming poteza poput Astrobot?

Yettel - Krusevac - radi 5G(ay) mrezaaaa ali samo, i iskljucivo, uz nove, od juce, pakete koji su, naravno, skuplji od "starih" paketa... 🙁

Kako nije? Meni 200 Mbps ne prelazi koji god server probao.

Bas me zanima koliko ce korisnika da izgube zbog A1 koji jedini ima korektnu ponudu. A mts je ugasio sa bilo cim sto nije BOX 4 Zlatni. Yettel je nekad imao prednost u vidu digitalnih usluga a sada posto su to osakatili + ogranicavanje 5G brzine (ovo i dalje ne mogu da skontam koji genije je dosao na tu ideju u 2025.) tako da su bukvalno ljude poslali u zagrljaj A1... sto znaci da ce morati menjati pakete u narednih godinu dve da ostanu konkurentni. Bar mislim, mada mozda jednostavno i A1 digne cene i onda smo opet na istom 😀

Da spomenem da nije sve tako sjajno sa 5G, A1 u uslovima lošeg signala malopre testirao, 5G daje 5/1mbit, kada ručno prebacim na 4G dobijem ne mnogo većih ali većih 9/3mbit. Naravno gde je signal dobar druga priča.
Yetell danas na kućnom ruteru i dalje bez 5G signala, biće da sam predaleko ili ga još nema na tom stubu, ali i sa 4G brzina skočila sa 150mbit na 220mbit tako da se širi opseg na LTE već oseti.

Ne treba ti novi niti skuplji paket.
I nigde nije pisalo da će svuda biti pušten 5G.
Prva faza jesu veliki gradovi i njima je već pušten signal.
Imaju rok koji traje par godina da završe implementaciju 5G na celokupnoj teritoriji Srbije.
Nasmeja me lepo. 😃 bojim se da nisi shvatio moj post, odnosno ocigledno ne pratis pa preporucujem da procitas detaljnije prethodnu temu o 5G imas to mnogo detaljnije...

Ali da ukratko objasnim ( mada vidim po reakcijama da je vecina shvatila) post se ironicno odnosi na mts i cenjenog direktora koji je to najavljivao ( i mnogo vise od toga) i ono sto smo dobili... i da treba ti novi i skuplji paket da bi na mts koristio 5G, to bi shvatio i da si procitao ozbiljnije bar jednu od par tema gde se o tome stalno prica od kako su objavili...

Meni od jutros u 11h radi na starom paketu, mislim da nisi u pravu
Meni je Total 20 paket i pre nego sto sam ovo napisao probao sam i ne radi mi 5G pa sam zvao Call Center i tako mi je rekla operaterka 🙁

Poslednja izmena:
Tako je

Radi i na starim paketima i na njima nema ograničenje maksimalne brzine za razliku od novih (na novima nema samo do januara).
Probao na iP13 i ne-ce pa sam zvao Call Center i rekose da na starim paketima ne radi 5G (koristim Total 20) 🙁

Nazad
Vrh Dno