Grga Pitić
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 26.05.2024
- Poena
- 135
Sad ce ispasti da hejtujem i mts i yettel, ali da pustis ti 5G i da ga prezentujes na ove nacine:
Problem je sto se limit brzine odnosi na sam paket, ne iskljucivo na 5G, i tu na zalost nema veze sa koliko CC ga hvatas.Nevezano za 5G, ali vidim da je Yettel pustio LTE na B7 i B28 u Zemunu, verujem da će uskoro i A1. Biće ironično da neko sa 4CC ili 5CC postigne sa LTE veću brzinu od 150Mbps
Eto, ono sto mi je rekao kolega da mu je zena rekla da ce dobiti A1 poklon neta svi.
Da li ce 5CC, nove bandove biti moguc tamo gde nece biti 5G skorije kao u selima tj svugde gde je 4G ili ide gde i 5G?Nevezano za 5G, ali vidim da je Yettel pustio LTE na B7 i B28 u Zemunu, verujem da će uskoro i A1. Biće ironično da neko sa 4CC ili 5CC postigne sa LTE veću brzinu od 150Mbps
Koji paket imas za Kucni net kod A1?Kućni net A1.
Edit: Nije mi u ruteru nego u ipadu. Mereno u stanu.
Yettel u telefonu još ništa.
Trebalo bi da bude moguće, i dosad je postojao B7 i B28 ali samo na određenim mestima, sad bi trebalo da ga bude svuda.Da li ce 5CC B7 i B28 biti moguc tamo gde nece biti 5G skorije kao u selima tj svugde gde je 4G ili ide gde i 5G?
Onaj sa brzinom od 50mbps.Koji paket imas za Kucni net kod A1?
Ne treba ti novi niti skuplji paket.Kako je tanka linija od pustamo 5G ( na ON) bice pokrivena cela Srbija do moša, treba vam novi ( naravno skuplji) paket... 5ica za cenjenog direktora...
Meni od jutros u 11h radi na starom paketu, mislim da nisi u pravuYettel - Krusevac - radi 5G(ay) mrezaaaa ali samo, i iskljucivo, uz nove, od juce, pakete koji su, naravno, skuplji od "starih" paketa... 🙁
Tako jeMeni od jutros u 11h radi na starom paketu, mislim da nisi u pravu
Radi i na starim paketima i na njima nema ograničenje maksimalne brzine za razliku od novih (na novima nema samo do januara).Yettel - Krusevac - radi 5G(ay) mrezaaaa ali samo, i iskljucivo, uz nove, od juce, pakete koji su, naravno, skuplji od "starih" paketa... 🙁
Nasmeja me lepo. 😃 bojim se da nisi shvatio moj post, odnosno ocigledno ne pratis pa preporucujem da procitas detaljnije prethodnu temu o 5G imas to mnogo detaljnije...Ne treba ti novi niti skuplji paket.
I nigde nije pisalo da će svuda biti pušten 5G.
Prva faza jesu veliki gradovi i njima je već pušten signal.
Imaju rok koji traje par godina da završe implementaciju 5G na celokupnoj teritoriji Srbije.
Nema 5G signala bez 5G rutera.Yetell danas na kućnom ruteru i dalje bez 5G signala, biće da sam predaleko ili ga još nema na tom stubu, ali i sa 4G brzina skočila sa 150mbit na 220mbit tako da se širi opseg na LTE već oseti.
Meni je Total 20 paket i pre nego sto sam ovo napisao probao sam i ne radi mi 5G pa sam zvao Call Center i tako mi je rekla operaterka 🙁Meni od jutros u 11h radi na starom paketu, mislim da nisi u pravu
Odatlle ti ideja sa nemam 5g ruter? 🙃Nema 5G signala bez 5G rutera.
Probao na iP13 i ne-ce pa sam zvao Call Center i rekose da na starim paketima ne radi 5G (koristim Total 20) 🙁Tako je
Radi i na starim paketima i na njima nema ograničenje maksimalne brzine za razliku od novih (na novima nema samo do januara).
6G tesko da ce ti sad raditi tek su danas pustili 5G.Meni je Total 20 paket i pre nego sto sam ovo napisao probao sam i ne radi mi 6G pa sam zvao Call Center i tako mi je rekla operaterka 🙁
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari