Nema niko za sada mora preko novih tarifa.Neko mts 5G?
Al nece moci oni to s obzirom da su A1 i Yetel svima pustili
Nema niko za sada mora preko novih tarifa.Neko mts 5G?
Kad je C-Band, dobar signal i neopterecena bazna stanica.Slabo je ovo, pa ja imam duplo vise sa 4g...
5g ne sme ispod 1gb da bude download.
Teško da je prelazak sa 50 na 950 Mbps očekivan u istom KN paketu. Može biti da su se trenutno zeznuli.Pa radi, samo sam upalio mobile data.
Paket je Kućni net, uzet u maju, onaj sa manjom brzinom (iako i na 4g nikad nije bila tih 50mbps nego uvek veća).
Nisu, njima odgovara da veci potrosaci idu preko 5G.Teško da je prelazak sa 50 na 950 Mbps očekivan u istom KN paketu. Može biti da su se trenutno zeznuli.
Izgoreo sam bukv 😂Kako, kad ga nema na starim paketima? 🤣
U kom delu Zaječara je ovo ? Ja i dalje nemam 5G...Zaječar
U centru i sada naselje Kraljevica…U kom delu Zaječara je ovo ? Ja i dalje nemam 5G...
Ja u Kotlujevcu i dalje nemam 5GU centru i sada naselje Kraljevica…
Ispratiću još u toku dana dok se sad sve stabilizuje, al' za sad nema u ovom momentu 5G, barem ovamo kod terena Kablova… mislim da sam video neke nove panele na silosima kod železničke, ali tamo je pored Yetttela i A1…
Uh al' su se us**li Yettel-u i MTS-u za sve pare u pakete!… A1 menja tržište…![]()
Probaj A1 5G
a1.rs
evo ga, sad pustili, al' tek prvu ver ja msm,Verovatno nisu pustili sve od jednom. Tek je 12 sati

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari