Šta je novo?

AliExpress - ŠTA DA KUPIM? (i komentari - iskustva u vezi predloženih proizvoda)

Poslednja izmena:
Ko se bavi trčanjem, ili sportom generalno, ima Coospo H9Z za 20$ sa AE kuponom + shipping...
To je dobra cena za jako dobar HR senzor.

Mogu lično da potvrdim, koristim ga zajedno sa Polar H10 i očitavanja su praktično identična. Čak je nešto i "zabavnije" sa ovim Coospom da se trenira, jer ima LED diodu koja pokazuje trenutnu HR zonu. Kaiševi od Polara mogu na Coospo i obrnuto, a ceo ovaj Coospo košta kao rezervni kaiš za Polar H10...

Poslednja izmena:
Ako neko primeti one auto krpe koje smo uzimali pre par godina, jeftino na coine, neka javi. 🙂

Gledam rucnu lampu da uzmem, da iskoristim trenutni popust. Malo kvalitetnije bi, da ima 18650 bateriju, po mogucstvu da isporuci vise lumena, po mogucstvu da ima difuzor, znacilo bi mi da ima neki idikator da je prazna baterija, mozda i magnet. Ne znam sta je moguce sve za ovu cenu za oko 25e.
Jedino se dvoumim da li da prvi put kupim onu koja je pod 90 stepeni. Ne znam koliko je prakticna kada treba iz ruke ili je samo namenjena za glavu, negde se stavi sa strane, moze i na kais od ruksaka... Voleo bi necije iskustvo da cujem ko je koristi. Za vikendicu mi treba, tamo nema struje mada imam dosta raznih ali jeftinog osvetljenja gde vec imam 2 za celo i dobro dodju kada me uhvati mrak a nesto zavrsavam.

Gledam sam do sada ove:

Manta Ray S10
Sofirn SC18
SOFIRN HS42 (za celo)

Gledam i Convoy S2 Plus SST40 ali me tera da ubacim u paket sa jos necim.
Boruit V20-1u (poboljsana verzija) je trenutno 16 dolara I stize sa dva difuzora , belim I narandzastim
I just found this on AliExpress:
US $42.48 | BORUiT V20-1 Keychain EDC LED UV Flashlight Type-C Rechargeable Torch Buzzer Work Light with Clip Magnet Camping Pocket Lantern

Kakva su iskustva sa wi-fi ventilima za radijatore?

Pretpostavljam da bi mogli da se montiraju na stare tučane radijatore koji na sebi imaju ugrađene kalorimetre i odgovarajuće ventile!?

Boruit V20-1u (poboljsana verzija) je trenutno 16 dolara I stize sa dva difuzora , belim I narandzastim
US $42.48 | BORUiT V20-1 Keychain EDC LED UV Flashlight Type-C Rechargeable Torch Buzzer Work Light with Clip Magnet Camping Pocket Lantern
Jesu li predvideli ovu lampu da se montira na bicikl?

Ne ovo je survival to jest EDC lampa. Za biciklu trenutno Towild ima dobre popuste I ako zapratis radnju mislim da daju 5$ kupon za neke skuplje modele. Trenutno najjeftinija
US $24.88 | TOWILD CL600S Bike Light Front Lamp 600 lumens USB Rechargeable LED 2600mAh Bicycle Light IPX6 Waterproof MTB Bicycle headlights
Pogledaj nekoliko puta danas pa ce sutra ujutro verovatno biti 11$

Za bajs sam uzeo ovu. Često je na nekim popustima, ja sam je u avgustu kupio za $14.81
US $45.89 | CYCLAMI Bicycle Bike Light X7 1000 Lumens Smart Headlights Waterproof USB Rechargeable Road MTB Cycling Smart Front Headlights

Jel postoje neke microfiber krpe na Aliexpress koje skupljaju prašinu, a ne samo mrljaju je? 🤣

da li neko zna kako da na Aliju "izguglam" ovaj stiker. U ptianju je film Брат 1997

Capture.JPG

Onda možda zavisi od modela ekstraktora, gde si nabavio svoj?
Kupio sam ovaj:

E da, jako bitno - na Digital sound output-u sam isključio automatic i stavio PCM (LG TV je u pitanju). Dok je bio na automatic nije se čuo zvuk kada se TV probudi iz sleep-a, već je morao reboot tv-a da bi proradio zvuk. Sa PCM nema tih problema.

Kako čovek da ne obožava kineski algoritam 😂😂
Nikad ništa slično pogledao nisam on mi random izbaci ovo u "coins find discount"
Ali lep popust, 100% 🤣

Prilozi

• Screenshot_20251130_175454_AliExpress.jpg
    Screenshot_20251130_175454_AliExpress.jpg
    45.8 KB · Pregleda: 154
Poslednja izmena:
Muški novčanik, pretežno za papirni novac + 3-5 kartica?
Hvala

US $17.48 | Men's minimalist wallet, men's three fold wallet with RFID shielded genuine leather Credit Card Holder wallet and packaging box

4.52$ mkd, coins, store coupon 0.99$, AliExpress coupon 2$/10$.

Taj boruit vredi 10 dolara max ne kažem da je losa ali nije u istoj klasi kao ove za zamenljivom baterijom. V1 je bio bolji ali nema ga više. Convoy ima i multi fuel modele koriste i eneloop i lion.
Litokala punjač je 2000 din kod "naših" Kineza....

Prilozi

• Screenshot_20251130_214312_AliExpress.jpg
    Screenshot_20251130_214312_AliExpress.jpg
    64.8 KB · Pregleda: 76
  • Screenshot_20251130_214301_AliExpress.jpg
    Screenshot_20251130_214301_AliExpress.jpg
    26.7 KB · Pregleda: 45
4$ za c12c-s sa Alijevim kuponom od 2$ i novcicima, inace je 6$.

Cena je za 1 kom, ne za 3

US $13.32 | Thermalright TL-C12C 3 in 1 120mm Cooling Fan 5V ARGB gamer Adjust Speed Cooler argb Adjustable computer Case Fan ventilador
Ja ih placao pre par dana 3.5€, inace su top. Imam 3kom evo skoro 2 godine, odlicno rade posao.

Šta smo rekli za one kupone što se dobiju na pinballu, mogu da se iskoriste na drugom nalogu ili samo na onom gde su dobijeni?

Ja ih placao pre par dana 3.5€, inace su top. Imam 3kom evo skoro 2 godine, odlicno rade posao.
Uzeo sam 1 za probu pa cemo da vidimo, mislio sam da uzmem Arctic P12 ARGB posto imam Arctic Freezer 36 sa tim ARGB ventovima ali ne daje mi se 4 i kusur hiljada za 3 ventilatora.

Ovako cu da isprobam prvo 1 Thermalright pa ako su ok uzimam jos 2 kad naleti popust, mozda vec sutra ako daju opet za 4$ posto nemam vise BF kupona za taj iznos 🙂

Uzeo sam 1 za probu pa cemo da vidimo, mislio sam da uzmem Arctic P12 ARGB posto imam Arctic Freezer 36 sa tim ARGB ventovima ali ne daje mi se 4 i kusur hiljada za 3 ventilatora.

Ovako cu da isprobam prvo 1 Thermalright pa ako su ok uzimam jos 2 kad naleti popust, mozda vec sutra ako daju opet za 4$ posto nemam vise BF kupona za taj iznos 🙂
Od kako sam ih nasao za smesne pare, resio sam da ih uklopim sa cpu kulerom PS 120se, i pravo da ti kazem, iznenadio sam se prijatno. Nisu bučni, lepo rade, odličan protok vazduha. Sad sam jos 3 kom narucio i kompletiram celo kuciste sa 6kom. Sledeci je kontroler i napajanje. 😁

Ono sto sam zaboravio da kazem bitno mi je da ima zoom tj da se suzi snop i rasiri. To ima svaka od 500 din pa pretpostavljam da sve ove isto to imaju.

sc18 izuzetno jak ali usmeren snop - nije prijatna za koriscenje
Je li ima zoom? Ili stalno sija na isti nacin?

Nema ni jedna difuzor, ja sam ga napravio od pokvarene led sijalice, one imaju "mlečnu" plastiku, odvališ to i DIY-uješ na lampu 🙂
Neko je psomenuo od one jedne sto ima i zelena boja da se debije. Ali nije oglavu.

Imam nekoliko tih sofirn lampi za kampovanje, 2 ručne, 2 čeone, i uzeo sam 2 difuzera (dodatno se nabace na lampu). Kad njih stavim koristim lampu kao "luster", okačim i širi svetlo na sve strane. Traju već 3-4 godine, koriste se intenzivno 20-30 dana godišnje, plus povremeno podrum, kuća, dvorište... Za mene su odlične. Kupio sam 8 baterija za 4 lampe i baš je overkill, jako dugo traju ako se ne prže na max osvetljenju.
Reci mi ono sto sam pita te sto sijaju pod 90 stepeni, jesu prakticne za sijanje iz ruke prilikom duzeg hodana? Ili je najbolja namena na celo, Da biras ovu redovnu i ovo sa uglom od 90 stepeni koju bi uzeo? Koje imas za moj budzet od oko 25e pa da mi nesto preneses o njoj.

Zanimljiva lampa ali mi je i zanimljivo sto sam listao nekoliko stranica i nigde mi se nije pojavila, da nisi poslao mislim da ne bi ni nasao na aliju.

Ne znam koja je trenutna cena i da li ti se uklapa, ali mislim da sa Wurkkos TS22 nema greske. Desetak vrsta rada, mala, ogodna za ruku, kvalitetna, i waaaau utisak kada se ukljuci. Pogledaj malo recenzije
Skupa mi je, ne bi toliko da izdvojim. Gledam oko 25e ali ok jos koji euro ako bi dobio neki best buy

Ima mozda neko preporuku za onu tuš glavu za kuhinjsku česmu? Old school ima navoj unutra
Imam neku ali uz nekog razloga curi na onoj kugli što se rotira Verovatno neka gumica nestala u akciji.
Ovako nešto imam

Prilozi

• Screenshot_20251201_013702_Google.jpg
    Screenshot_20251201_013702_Google.jpg
    169.7 KB · Pregleda: 33
Ima mozda neko preporuku za onu tuš glavu za kuhinjsku česmu? Old school ima navoj unutra
Imam neku ali uz nekog razloga curi na onoj kugli što se rotira Verovatno neka gumica nestala u akciji.
Ovako nešto imam
US $15.51 | Universal 360° Rotation Kitchen Faucet Extender 3 In1 ABS Durable Water Saving Shower Spray Head Bathroom Basin Tap Replacement

Nazad
Vrh Dno