Šta je novo?

AliExpress - ŠTA DA KUPIM? (i komentari - iskustva u vezi predloženih proizvoda)

da li neko ima neku preporuku za kablić za slušalice (bubice). 3.5 na ovakvo kačenje

Screenshot 2025-11-29 123703.jpg

Anker traži paypal da bi odradili obecani dodatni popust na primljene pakete.
Jel radio neko, da li funkcionise?

Prvi put cujem, popust na sta?

Juce sam uzeo opet Anker K20i slusalice za 5.61$ i nisu mi nista trazili

Gdje šta kako kazuj? 🤭
Evo ti ih ovde kroz coine, MKD naravno
Oko 7€

I just found this on AliExpress:
€33.98 | Soundcore K20i by Anker Semi-in-Ear Earbuds Earphone Bluetooth 36H Wireless Bluetooth Headphones Wireless Bluetooth Earphones

Prvi put cujem, popust na sta?

Juce sam uzeo opet Anker K20i slusalice za 5.61$ i nisu mi nista trazili
U čemu je fora sa tim modelom? Vidim nemaju one silikonske nastavke, ultra lagane?
Meni npr A20i odlično leže ali su malo glomazne kad nosim kapu dok trčim 0a krene uvo da me boli.
Imao sam Liberty 4 i nikako mi nije odgovarao taj oblik prodao sam ih.
Imam i neke JBL buds već dugo ih nosim, valjda mi taj buda oblik više odgovara na oblik ušiju.

Nekim ljudima smeta silikon u usima pa vise preferiraju ovakve slusalice, ovo sam uzeo za rezervu gospodji posto vec ima bele, za 5.61$ greota jer su dobre ko voli takve

Nema veze, videh sad u opisu da to ne radi, prethodno sam gledao neke druge modele gde nisu bili potpuno jasni komentari. 🫤
Kod mene sam postavio ovako:
TV (hdmi arc port) --> hdmi kabl --> arc extractor --> 3.5mm kabl --> zvučnici
Jačinu zvuka kontrolišem koristeći daljinski od TV. Zvučnike sam ostavio na otprilike pola jačine zvuka.

Kod mene sam postavio ovako:
TV (hdmi arc port) --> hdmi kabl --> arc extractor --> 3.5mm kabl --> zvučnici
Jačinu zvuka kontrolišem koristeći daljinski od TV. Zvučnike sam ostavio na otprilike pola jačine zvuka.
Onda možda zavisi od modela ekstraktora, gde si nabavio svoj?

da li može neki link
Ukucaj u pretragu i trazi sto bolju ponudu uz coine. Opciju koju biras prilikom kupovine je 3.5mm 2 pin 0.78mm.

0.49$

US $10.51 | USB C to HDMI Multiport Adapter Type-C Hub Thunderbolt 3 Output USB 3.0 Port Charging Port 100W Galaxy MacBook iphone15 ipad

0.79$

US $12.61 | USB C HUB 6 in 1 USB C Adapter with 4K HDMI 100W PD USB 3.0 SD/TF Card Reader MacBook pro air ipad iphone15 typec

Poslednja izmena:
Gledam rucnu lampu da uzmem, da iskoristim trenutni popust. Malo kvalitetnije bi, da ima 18650 bateriju, po mogucstvu da isporuci vise lumena, po mogucstvu da ima difuzor, znacilo bi mi da ima neki idikator da je prazna baterija, mozda i magnet. Ne znam sta je moguce sve za ovu cenu za oko 25e.
Jedino se dvoumim da li da prvi put kupim onu koja je pod 90 stepeni. Ne znam koliko je prakticna kada treba iz ruke ili je samo namenjena za glavu, negde se stavi sa strane, moze i na kais od ruksaka... Voleo bi necije iskustvo da cujem ko je koristi. Za vikendicu mi treba, tamo nema struje mada imam dosta raznih ali jeftinog osvetljenja gde vec imam 2 za celo i dobro dodju kada me uhvati mrak a nesto zavrsavam.

Gledam sam do sada ove:

Manta Ray S10
Sofirn SC18
SOFIRN HS42 (za celo)

Gledam i Convoy S2 Plus SST40 ali me tera da ubacim u paket sa jos necim.

sc18 izuzetno jak ali usmeren snop - nije prijatna za koriscenje

Nema ni jedna difuzor, ja sam ga napravio od pokvarene led sijalice, one imaju "mlečnu" plastiku, odvališ to i DIY-uješ na lampu 🙂

Gledam rucnu lampu da uzmem, da iskoristim trenutni popust. Malo kvalitetnije bi, da ima 18650 bateriju, po mogucstvu da isporuci vise lumena, po mogucstvu da ima difuzor, znacilo bi mi da ima neki idikator da je prazna baterija, mozda i magnet. Ne znam sta je moguce sve za ovu cenu za oko 25e.
Jedino se dvoumim da li da prvi put kupim onu koja je pod 90 stepeni. Ne znam koliko je prakticna kada treba iz ruke ili je samo namenjena za glavu, negde se stavi sa strane, moze i na kais od ruksaka... Voleo bi necije iskustvo da cujem ko je koristi. Za vikendicu mi treba, tamo nema struje mada imam dosta raznih ali jeftinog osvetljenja gde vec imam 2 za celo i dobro dodju kada me uhvati mrak a nesto zavrsavam.

Gledam sam do sada ove:

Manta Ray S10
Sofirn SC18
SOFIRN HS42 (za celo)

Convoy S21D 519A 4500K dioda, 8A CC driver, i 60deg sočivo
21700 je malo veća baterija ali i veći kapacitet.
Ovaj model nema reflektor što znači da nema definisan snop.

Prilozi

• IMG_8754.jpeg
    IMG_8754.jpeg
    162 KB · Pregleda: 15
Imam nekoliko tih sofirn lampi za kampovanje, 2 ručne, 2 čeone, i uzeo sam 2 difuzera (dodatno se nabace na lampu). Kad njih stavim koristim lampu kao "luster", okačim i širi svetlo na sve strane. Traju već 3-4 godine, koriste se intenzivno 20-30 dana godišnje, plus povremeno podrum, kuća, dvorište... Za mene su odlične. Kupio sam 8 baterija za 4 lampe i baš je overkill, jako dugo traju ako se ne prže na max osvetljenju.

Gledam sam do sada ove:

Manta Ray S10
Sofirn SC18
SOFIRN HS42 (za celo)

Ukoliko se predomisliš za bateriju:

Ne znam koja je trenutna cena i da li ti se uklapa, ali mislim da sa Wurkkos TS22 nema greske. Desetak vrsta rada, mala, ogodna za ruku, kvalitetna, i waaaau utisak kada se ukljuci. Pogledaj malo recenzije

Gledam sam do sada ove:

Manta Ray S10
Sofirn SC18
SOFIRN HS42 (za celo)

Gledam sam do sada ove:

Manta Ray S10
Sofirn SC18
SOFIRN HS42 (za celo)

Mozda ovo pomogne ako mozete da istrpite naratora

Nazad
Vrh Dno