Znam ja sam ga slao prvi, zanima me ovaj sto staje u novcanik a ovaj ispod mi gubi konekciju pa je beskoristanI just found this on AliExpress:
US $19.97 | 1/ 2pcs RSH Fashion GPS Tracker for Wallet Child Bag Car Pers 3D Graffiti Painting Android Smart Tag work with Goolge's Find Hub
![]()
1/2 Stück RSH Mode GPS Tracker für Geldbörse Kind Tasche Auto Pers 3D Graffiti Malerei Android Smart Tag funktioniert mit Goolge's Find Hub - AliExpress 13
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coma.aliexpress.com
Ovaj se kupovao ,meni jos nije stigao
Ovaj je za iOSZnam ja sam ga slao prvi, zanima me ovaj sto staje u novcanik a ovaj ispod mi gubi konekciju pa je beskoristan
I just found this on AliExpress: €8.53 | Smart Tag Air Tracker Bluetooth Search Locator Mini Air Tags Works With Find My Item Finders Device Global Positioning Anti Lost
![]()
Smart Tag Air Tracker Bluetooth Search Locator Mini Air Tags funktioniert mit Find My Item Finders Device Global Positioning Anti Lost - AliExpress 44
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coma.aliexpress.com
Koji noviji bi bio pandan ovom Lii 500? M4s ili nešto drugo?
Mislim da sam kupio za 4-5e uz fliper kupone. Upozorenje za cvj official store jer oni salju CN paket za koji mora otkupninaSlobo za koliko možeš ove slušalice da kupiš. Meni izađe oko 5,50€ sa mikrofonom
![]()
CVJ Vivian In-Ear-Kopfhörer, 10 mm dynamischer Treiber, geeignet für Musik und Gaming, 0,78 mm abnehmbares Kabel, HiFi-Klangqualität - AliExpress 44
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comwww.aliexpress.com
Te baterije se troše u stendbaj modu, imaju integrisano kolo u svom oklopu koje uvek vuče neku količinu struje.Javite ako neko naiđe na one AA ili AAA baterije što se pune na usb-c.
Gde nabavljas te kupone?Ako neko vidi nesto zanimljivo da moze da se kvalitetno ispuca 5$ na 15$ pisite, vise mi nista ne pada na pamet 😄
Da ti nešto stvarno treba, znao bi šta da gledaš. Bolje je da ti propadne 5 dolara koje nikad nisi ni imao, nego da daš 15+ na nešto što ti i nije potrebno. Zaboravi na kupon, kao da ne postoji.Ako neko vidi nesto zanimljivo da moze da se kvalitetno ispuca 5$ na 15$ pisite, vise mi nista ne pada na pamet 😄
Mislim da sam kupio za 4-5e uz fliper kupone. Upozorenje za cvj official store jer oni salju CN paket za koji mora otkupnina
Jedan paket je bio 140 dinara. Cekam sledecu nedelju jer imam po nekoliko stvari kupljenih zajedno iz iste radnje. Zamisli jos kad kupis iz vise radnji uključujući i njih onda kinezi odvojeno spakuju sve pakete iako treba da budu u jednomkoliko si platio ?
probaj ove RoadSun, mada ja uzimam ove od 6000K imaju i te "žuto-bele", piše da su te od 4300KMoze preporuka za malo jace H4, LED sijalice za auto, zute 3000-4000 kelvina, oko 30 evra.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari