Šta je novo?

AliExpress - ŠTA DA KUPIM? (i komentari - iskustva u vezi predloženih proizvoda)

Sistem vidi da si u Makedoniji sve dok ne dodjes do Pay Now i onda vidi da je adresa u Srbiji, gde salju.

Da li još nekome sistem ne računa realno popuste u coins sekciji?
Naime imam za neki proizvod koji košta 100$ 15% popusta kroz coine a kad odem na plaćanje smanji mi samo 1,5$. Kupone računa- umanjuje normalno.

To im je trenutna fora, racuna on kako ga je kinez podesio 😀

Kupon im ulazi u cenu i to sto pise nije -15% novcica nego -15% od te cene uz kupon i novcice 🙂

Tako da jedina validna stvar ti je da pratis cene i ako je jeftinije nego sto je bilo uzimas.

I just found this on AliExpress:
US $19.97 | 1/ 2pcs RSH Fashion GPS Tracker for Wallet Child Bag Car Pers 3D Graffiti Painting Android Smart Tag work with Goolge's Find Hub

Ovaj se kupovao ,meni jos nije stigao
Znam ja sam ga slao prvi, zanima me ovaj sto staje u novcanik a ovaj ispod mi gubi konekciju pa je beskoristan
I just found this on AliExpress: €8.53 | Smart Tag Air Tracker Bluetooth Search Locator Mini Air Tags Works With Find My Item Finders Device Global Positioning Anti Lost

Znam ja sam ga slao prvi, zanima me ovaj sto staje u novcanik a ovaj ispod mi gubi konekciju pa je beskoristan
I just found this on AliExpress: €8.53 | Smart Tag Air Tracker Bluetooth Search Locator Mini Air Tags Works With Find My Item Finders Device Global Positioning Anti Lost
Ovaj je za iOS

Stigla fleška movespeed 256 gb, ovako na prvi pogled vidi se da je dosta ozbiljnija priča od sonizoon, ako ništa drugo zanimljiviji je dizajn samog USB fleša i bolje je pakovanje, kinez uz pakovanje kao poklon stavlja veliki privezak sa nitnom u koju se može staviti preklopljena novčanica. Nisam stigao zbog posla da uradim testove, ali je zato stigao da mi crkne još jedan metalni sonizoon ničim izazvan, formatiran kao fat32 i na njemu su stajala tri četiri manja film fajla a sve to ubodeno u rpi 5, služilo da se pogleda neki film.

Javite ako neko naiđe na one AA ili AAA baterije što se pune na usb-c.

Javite ako neko naiđe na one AA ili AAA baterije što se pune na usb-c.
Te baterije se troše u stendbaj modu, imaju integrisano kolo u svom oklopu koje uvek vuče neku količinu struje.
Nisu praktične za daljinkse upravljače, satove itd. Više su za neku namenu gde se troši dosta energije u kratkom vremenskom periodu ali i onda gube smisao pored kvalitetnih Panasonic, Enloop, Ikea Lada ili čak Tronic iz Lidla.

Ako neko vidi nesto zanimljivo da moze da se kvalitetno ispuca 5$ na 15$ pisite, vise mi nista ne pada na pamet 😄

Stigle Soundcore posle 14 dana, neverovatno! 😂

Imas fliper igru u aplikaciji u kojoj su izmedju ostalog nagrade kuponi

Jel ove Edifer bude valjaju nesto ili ima nesto bolje sa noise canceling do nekih 20€?
Imaju Soundcore A40 ali ne spuštaju cenu ispod 35€ nisam siguran dal vrede iako imam gomilu uređaja Soundcore, zvučnika najviše, sluške meni to sve slično zvuči.

€44.18 | EDIFIER X3 X3 Lite TWS Wireless Bluetooth Earphone Bluetooth 5.3 Voice Assistant touch control up to 24hrs playback EQ Preset

Ako neko vidi nesto zanimljivo da moze da se kvalitetno ispuca 5$ na 15$ pisite, vise mi nista ne pada na pamet 😄
Da ti nešto stvarno treba, znao bi šta da gledaš. Bolje je da ti propadne 5 dolara koje nikad nisi ni imao, nego da daš 15+ na nešto što ti i nije potrebno. Zaboravi na kupon, kao da ne postoji.

Hvala na brizi ali nisam to pitao, nemam problema sa kontrolom troskova 😄

Za drugare koji hoce da kupe baterije i punjac za baterije .

Moja iskrena preporuka vam je da bacite pogled na Temu , marka POWERKAN

Koristim duze vreme njihove proizvode i prezadovoljan sam

Ujedno naspram aliexressa, izbegavate rizik da li ce vam poslati jer su baterije u pitanju, izbegavate pdv, carinjenje, gubljenje paketa, cekanje 30+ dana itd itd.

Nema ovde rizika, sve sto je YFH stize bez problema i ne prolazi klasican carinski postupak vec ga na kraju dostavi neka leva sluzba i uzme (uglavnom) 100 dinara za to.

Vec smo isprobali, Liitokala je proverena prica.

Soundcore A20i izuvaju po glasnoći i pogotovo na basu naspram JBL Free 2
Dal sam ih platio 12-15€,a JBL na popustu 70-80 evra
S obzirom da mi odgovara oblik mozda uzmem i A40i zbog ANC

Moze preporuka za malo jace H4, LED sijalice za auto, zute 3000-4000 kelvina, oko 30 evra.
probaj ove RoadSun, mada ja uzimam ove od 6000K imaju i te "žuto-bele", piše da su te od 4300K
ja sam uzeo iz ove radnje par H4 za Jazz-a i par H7 za oborena u Scenic-u
svetle lepo i jako, i umeju da potraju dugo, mada istina, uz dnevna svetla na oba auta
sad skoro, početkom meseca, sam naručio rezervni par H7 i stigle su pre 3-4 dana, a prva dva para do tada su naručena polovinom oktobra '20
stigne lepo upakovano i relativno brzo

Наручио сам maxgtrs 6 х p21 led за рикверц и мигавце. Прва два пара су била 3.7 долара, последњи 5.5 долара. Нека остане уписано у теми за будућа питања јери ваљају и колко трају. 😁

Pošto sam se zeznuo pri kupovini soundbara i tek naknadno ukapirao da preko koaksijalca tv ne može da kontroliše zvuk, a bar nema svoj daljinski niti hdmi ulaz, da li bih preko hdmi arc na aux adaptera mogao to da izvedem?

€23.89 | HDMI audio extractor 4K 60Hz HDMI 2.0 Audio Extractor ARC Splitter 5.1 Ch HDMI to toslink audio converter for PS5 Xbox series X

Nema veze, videh sad u opisu da to ne radi, prethodno sam gledao neke druge modele gde nisu bili potpuno jasni komentari. 🫤

Nazad
Vrh Dno