Šta je novo?

Ananas (za potraznju i zamenu vaucera postoji posebna tema - deljenje ananas linkova = instant ban)

Pa ovo nije problem do Ananasa nego do radnje koje prodaju preko njih.
Njih sam i probao prvobitno da kontaktiram da resimo problem, ali niti su zainteresovani da odgovore na pitanje, a niti da cuju/procitaju isto.
Ljudi jednostavno ne zele da provere broj porudzbine. Na kraju da bi im skrenuo paznju slao sam screenshot sa zaokruzenim brojem monitora na porudzbini, koliko su placeni i da se status ne menja i dalje da stoje zapakovani. Jos pre 3-4 dana sam hteo da otkazem porudzbinu i narucim neke druge monitore ali sam dobio informaciju od Ananasa da ne mogu da otkazem porudzbinu dok je status iste da je spakovana.
Jasno mi je da su se prodale vece kolicine robe u poslednjih nedelju-dve i neka se greske ponekada dese, ali neka se iste isprave i vidi se gde se gresilo.

Pa ovo nije problem do Ananasa nego do radnje koje prodaju preko njih.
Njih sam i probao prvobitno da kontaktiram da resimo problem, ali niti su zainteresovani da odgovore na pitanje, a niti da cuju/procitaju isto.
Ljudi jednostavno ne zele da provere broj porudzbine. Na kraju da bi im skrenuo paznju slao sam screenshot sa zaokruzenim brojem monitora na porudzbini, koliko su placeni i da se status ne menja i dalje da stoje zapakovani. Jos pre 3-4 dana sam hteo da otkazem porudzbinu i narucim neke druge monitore ali sam dobio informaciju od Ananasa da ne mogu da otkazem porudzbinu dok je status iste da je spakovana.
Jasno mi je da su se prodale vece kolicine robe u poslednjih nedelju-dve i neka se greske ponekada dese, ali neka se iste isprave i vidi se gde se gresilo.
ko zna kako im funkcionise sistem,ananasu je u interesu isto da ubrza to ali ih bas briga,kod mene 4 dana artikal stajao potvedjen samo,onda sam pisao dotmarketu i to vece odma promenjeno na spakovano i sutra dqn poslato,e sad ko tu koci ko zna.

I neka novogodisnja jelka, vise modela u rasponu od 150 do 250cm.

Izbrisah post o Cyber Monday akciji, jer sam na netu proverila ima li nekih najava kod nas i nema nijedne, pa pomislih da sam pobrkala datume. Naravno, sutra je Cyber Monday svuda u svetu, osim možda kod nas. Nadam se da ANANAS barem sutra neće nuditi specijalne akcije za kupovinu jelki, tanjira, igrački, sredstava za održavanje kuće,...

U najavi sutra bar 2-3 razlicite jelke, kad u petak nije bilo nicega, u ponedeljak sigurno nece biti nicega 🙂

Znam da sam već dosadan, ali biće tiganji.

Ranijih godina su davali 50 posto na prečišćivač vazduha, na komp. stolice, na tehniku... Hvale se kako imaju milion proizvoda, a ne mogu da nađu 12 različitih da stave svaki dan na akciju, nego ih ponavljaju. O vaučerima neću ni da pričam što su podigli prag.

Ja sam veći deo novembra čekao (inače do tada redovan) vaučer od 5K/35K kako bih za prijatelja naručio laptop, čak se i zezao pišući korisničkoj službi, a onda lepo naručio preko Asusovog sajta uz 10% popusta, što je ispalo čak i jeftinije, kulturnije i brže.

Na Ananas sam se fokusirao jer su ranije nudili izvesne benefite za kupce. Pošto su rešili da zategnu i krenu drugim putem, tako ću se i ja okrenuti, kao korisnik.
Naravno da ćemo kupovati tamo gde nam je najisplativije, uz adekvatnu podršku i uslugu.

Ono što u ovome najviše mrzim je ovaj obmanjivački marketing lažnih akcija i popusta, koji je inače zakonski kažnjiv, ali kod nas prolaze i daleko gore stvari od toga pa ćutimo, mesto da proradi go*njiv tiganj...

Cao, jel radi jos uvek mastercard 3000? Gledam tablet koji kosta 14.300, da li mogu da dodam jos 700 din od tog istog proizvođača da bi dostigao 15hilj?

50% da radi, 100% ne radi 😉 najbolje da sam probaš, situacija sa važenjem vaučera je promenljiva.

Koliko mi je poznato, MasterCard akcija za ANANAS je predviđena da traje samo 3 utorka (11.11., 18.11. i 25.11.2025). Nema informacija da će biti produžena.

Sutra će valjda da ispoštuju cyber monday i da nas iznenade novom ponudom jelki i tiganja.

Za mene je samo nekako nepošteno da toliko najavljuješ i teraš nekog svaki sat da gleda novu ponudu, a daješ mu tiganje , šerpe , lonce, jelke itd. Ja sem Crnog petka nisam gledao (bacio sam pogled par puta u toku dana, a za Crni petak sam video celokupnu ponudu) i ispala je dobra odluka, ali druže za šta ste me terali da gledam. Bukvalno svaku akciju sam kupio sada prvi put nisam.
Ananas treba da kupi 100 najjeftinijih, srednja cena i najskupljih tv, veš mašina, klima, telefona itd i da stavi najminimalniju maržu. Em bi zaradili em bi bio Crni petak. Ovako samo teraju kupce. Ja ako trebam 10 puta da gledam i da ništa ne kupim a jednom da uštedim 100 evra hvala druže ne treba ni to.

Poslednja izmena:
IMG_5989.png

Danas treba da mi stigne drugi deo pošiljke narucen u nedelju ali od zamrzivaca ništa ni potvrda nije stigla a pare su skinuli,da li je to okej koliko ja razumem oni su to podelili u dve pošiljke i da li neko zna koliko se čeka potvrda ovih gabaritnijih pošiljki.

Pogledajte prilog 515500

Danas treba da mi stigne drugi deo pošiljke narucen u nedelju ali od zamrzivaca ništa ni potvrda nije stigla a pare su skinuli,da li je to okej koliko ja razumem oni su to podelili u dve pošiljke i da li neko zna koliko se čeka potvrda ovih gabaritnijih pošiljki.
Kod njih se to nikad ne zna sem ako nije abrzo tad stize veoma brzo,mislim da su ti pare rezervisane sve dok ti ne stigne rqcun na mejl (obicno je to kad preuzme kurirska sluzba) kad se to desi e onda ti naplate.

Kod njih se to nikad ne zna sem ako nije abrzo tad stize veoma brzo,mislim da su ti pare rezervisane sve dok ti ne stigne rqcun na mejl (obicno je to kad preuzme kurirska sluzba).
Oba proizvoda su ananas brzo i oba su od sparka.Za ovaj drugi proizvod je stigao fiskalni račun i on je kod kurira danas treba da stigne ali za zamrzivač još ništa,verovatno treba više vremena za te gabaritnije pošiljke.

Oba proizvoda su ananas brzo i oba su od sparka.Za ovaj drugi proizvod je stigao fiskalni račun i on je kod kurira danas treba da stigne ali za zamrzivač još ništa,verovatno treba više vremena za te gabaritnije pošiljke.
U toku dana ce ti i za zamrzivac izdaju racun a ocekuj ga sutra eventualno preksutra (ipak je porudzbina porucena nedeljom a nju ne racunaj posto je neradna).Meni abrzo uglavnom sve stizalo za dan najvise dva.

Prijatno sam iznenađen brzinom isporuke telefona. U subotu naručio, za isporuku pisalo četvrtak ili petak, juče (ponedeljak) stigao u paketomat. Imao je oznaku abrzo i od sparka je bio, ali opet nisam očekivao takvu ekspeditivnost sad oko crnog petka.

Nazad
Vrh Dno