Šta je novo?

Beosoft i Gamer odlaze u proslost

• Začetnik teme Začetnik teme ica
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Kako spremamo drugu epizodu ReMaGa, napravio sam i Discord i stavio ga na linktree> https://linktr.ee/retromagazines pa taman ako ima nekih tema koje biste da podelite sa svima ili šta god vam drugo padne na pamet... dobrodošli 🙂

Mali update za nostalgicnu zajednicu. Zahvaljujuci donorima sa nekoliko strana, kada mi svi Gameri stignu postom, ostace samo broj 2 da se trazi. Svaka cast svima! 😀

Davno sam tom liku pisao za broj 2 da mi skenira ili slika,nista mi nije odgovorio.

Posle sam pročitao da neko misli da je taj lik preminuo 🫤
Elem dok ne nađemo br. 2 mi izbacili epizodu #2 gde listamo broj 3 🙂 @timemaster89 iskazana ti je zahvalnost! @Atila88 ti mi baci u inbox kako tebi da se zahvalimo u sledećoj epizodi <3

Fala vi! 👍

Imam sve brojeve Gamera , ali nekako Dejan Ristanović je umro , tu je i Miodrag Kuzmanović , to je stara garda , pričam sinu o tome , nema pojma 😂 tako da sina učim o svetu kompjutera

Imam sve brojeve Gamera , ali nekako Dejan Ristanović je umro , tu je i Miodrag Kuzmanović , to je stara garda , pričam sinu o tome , nema pojma 😂 tako da sina učim o svetu kompjutera
Rekao bih - pusti sinu podcast, ali realno nije za nekoga ko nije bio živ u "ono doba" 😀

Al svakako digosmo i treću epizodu o misterioznom broju 2 gejmera, a sad sam ubacio u naš linktree i link ka Internet Archive-u kao i info da smo od danas i na Apple Podcasts 🙂

Gamer…. Koliko sam samo voleo taj časopis kao dete.

Koliko je ukupno izašlo brojeva?

Pogledaću šta ja sve imam, znam da sam dosta dugo kupovao…

A ovaj br 16 sto fale stranice?

Nazad
Vrh Dno