Torrente
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 16.01.2021
- Poena
- 135
Ah da, ima taj jedan Đokić koji na forumu kida zivce 🤣
Ah da, ima taj jedan Đokić koji na forumu kida zivce 🤣
Знам, али домет ми није толико битан.Možda ti se izled ne sviđa al zato bolji domet daje.
Okači na vrhove deda mraziće, taman ga ukrasi za novu godinu, možda ti se svidi.😁 Kaži hvala bogu samo nek ti radi kako treba sve pusti antene.Знам, али домет ми није толико битан.
Meni evo mesec dana ne mogu da srede da se ulogujem na aplikaciju ili da se ulogujem preko weba sa emailom sa kojim sam se registrovao. Neverovatno.Pozdrav svima, jel ima neko ideju / savet kako rešiti problem sa A1 optičkim internetom: korisnik sam od pre mesec dana u Novom Sadu i sve je bilo ok dok u sredu ujutru oko 01:00 nije iz čista mira nestao - na ONT-u svetli crveno LOS. Zvao sam korisnički centar bar 3 puta dnevno i uvek ista priča - javićemo vam se, zahtev je napisan itd…
Da li je realno da 4. dan ne mogu da pošalju nikog da proveri u čemu je problem? Nemaju dovoljno ljudi ili šta? Vrlo loš početak usluge!
Sa prethodnim SBB-om za 15 godina, nismo bili u prekidu duže od 2 sata.
Očajni A1 korisnik.
Ja isti problem imam, pola meseca ne mogu da reše problem sa logovanjem na aplikaciju. I zovem ih, i idem po poslovnicama i ništa. Veoma loša korisnička usluga.Meni evo mesec dana ne mogu da srede da se ulogujem na aplikaciju ili da se ulogujem preko weba sa emailom sa kojim sam se registrovao. Neverovatno.
Pa recimo da aktiviras/deaktiviras netflix, skyshow, hbo max.... stvarno su nemoguci. Skroz neozbiljno, mesec dana da ne mogu da srede???Dobio sam na mail da kriram nalog i da se ulogujem a app, ja to nisam ni uradio, za šta se koristi aplikacija?
Ja uopšte ne mogu da se ulogujem već 2 dana u A1 portal, a mogao sam do sada. Posle par min javi timeout. Preko firefoxa na pc, dok sam na A1 optici.Ja isti problem imam, pola meseca ne mogu da reše problem sa logovanjem na aplikaciju. I zovem ih, i idem po poslovnicama i ništa. Veoma loša korisnička usluga.
U sledećih par meseci.Zna li se kada ce Telekom pustiti ostalim korisnicima preko svoje infrastrukture da se uzme preko A1 opticki?
Ima problema sa logovanjem na više lokacija preko A1 optike.Ja uopšte ne mogu da se ulogujem već 2 dana u A1 portal, a mogao sam do sada. Posle par min javi timeout. Preko firefoxa na pc, dok sam na A1 optici.
Sa android aplikacije normalno (uz isklučen private dns naravno).
Imam HBO 3 kanala na ovom većem paketu. Da li im je Max i on besplatan ili se plaća kao netflix?Pa recimo da aktiviras/deaktiviras netflix, skyshow, hbo max.... stvarno su nemoguci. Skroz neozbiljno, mesec dana da ne mogu da srede???
Besplatan je.Imam HBO 3 kanala na ovom većem paketu. Da li im je Max i on besplatan ili se plaća kao netflix?
Vlasnik je onaj ko je kupio te prve koji su instalaciju/rupe/kanalice postavili.za 3 dana
Pominjao sam ranije da je A1 imao 2 opcije za ulazak u zgradu:
1. Da koriste postoje rupe/kanalice od kds/supernova (ko vec to sad drzi)
2. Da izmedju spratova i stavlja svoje kanalice
U slucaju pod 1. traze da im predsednik skupstine stanara dozvoli/potpise da mogu da koriste kanalice kds i rupe izmedju spratova, a predsednik kaze da je kontaktirao mts/suprenovu da pita za to i da su rekli da to ne dolazi u obzir i da on ne moze da im da potpis za tako nesto (sto ima logike ako nije u vlasnistvu zgrade vec operatera)...
Ko je vlasnik tih instalacija tj rupa izmedju spratova i kanalica?
Znaci ne moze upravnik da da ovlascenje da A1 koristi kanalice i rupe od drugog operatera?Vlasnik je onaj ko je kupio te prve koji su instalaciju/rupe/kanalice postavili.
To sto spominjes je opcija 2 koju sam naveo... Mada sad tek vidim kako sam nesretno napisao...A ima i opcija da im upravnik dozvoli da razvuku komplet novu svoju instalaciju. Potpisuje se ugovor sa specifikacijom radova itd. Mi smo upravo to uradili, pa sad imamo sve moguće operatere u zgradi(i male lokalne i ove velike).
Meni evo mesec dana ne mogu da srede da se ulogujem na aplikaciju ili da se ulogujem preko weba sa emailom sa kojim sam se registrovao. Neverovatno.
Ja isti problem imam, pola meseca ne mogu da reše problem sa logovanjem na aplikaciju. I zovem ih, i idem po poslovnicama i ništa. Veoma loša korisnička usluga.
Brate, sa app i web ........ kada sam se dogovorio sa akviziterom dobio sam email da aktiviram profil na a1 sto sam i uradio svojim emailom (to je bilo 13.10.2025) Optika mi je uvedena 4.11.2025 i od tada ne mogu da uradim nista preko aplikacije (preko weba se ulogujem ali nista ne mogu da uradim, recimo da aktiviram hbo max... vrti, vrti, vrti (ucitava)i nista...moze da vrti ceo dan... Preko aplikacije A1 non stop dobijam poruku sadrzaj trenutno nije dostupan probajte kasnije (evo vec skoro mesec dana)Kakve tacno probleme imate? Sa Xplore TV ili sa mojA1 app? Jel ste dobili na sms neku povratnu info da je otvoren tiket ?
Da li jos ovde nekog ima sa slicnim problemima?
Brate niko tebe ne krivi, hvala sto si se javio pa ako mozes da resis bice dobro 🙂dont shut d mesindzer 😀 ajde daj sve podatke na pm .. i kome si slao mail itd itd
Problem resen. Marko hvala!!!! Ko ima isti problem neka kontaktira coveka.dont shut d mesindzer 😀 ajde daj sve podatke na pm .. i kome si slao mail itd itd
Horor prica! Nadam se da su ti resili problem... Takodje sam iz NS i treba da predjem sa lelekom optike na A1 optiku ali kad sam ovo procitao da covek nema net 4 dana, debelo razmisljam sta mi je ciniti. Sa mts optikom mi nikad nije nestao net duze od sat vremena a i podrska im je prilicno brza... Da li ima ljudi iz NS a da im A1 optika radi bez problema?Pozdrav svima, jel ima neko ideju / savet kako rešiti problem sa A1 optičkim internetom: korisnik sam od pre mesec dana u Novom Sadu i sve je bilo ok dok u sredu ujutru oko 01:00 nije iz čista mira nestao - na ONT-u svetli crveno LOS. Zvao sam korisnički centar bar 3 puta dnevno i uvek ista priča - javićemo vam se, zahtev je napisan itd…
Da li je realno da 4. dan ne mogu da pošalju nikog da proveri u čemu je problem? Nemaju dovoljno ljudi ili šta? Vrlo loš početak usluge!
Sa prethodnim SBB-om za 15 godina, nismo bili u prekidu duže od 2 sata.
Očajni A1 korisnik.
Evo kod mene od uvodjenja zaista nikakav problem, osim jedno vece sto nije bilo neta od 00:10 a sigurno do negde jedno 01:30, ovako sve ostalo radi kao švajcaracHoror prica! Nadam se da su ti resili problem... Takodje sam iz NS i treba da predjem sa lelekom optike na A1 optiku ali kad sam ovo procitao da covek nema net 4 dana, debelo razmisljam sta mi je ciniti. Sa mts optikom mi nikad nije nestao net duze od sat vremena a i podrska im je prilicno brza... Da li ima ljudi iz NS a da im A1 optika radi bez problema?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari