pa mislim da se ne zali niko stalno na probleme verovatno imaju neke radove na mrezi danas je takodje u toku dana odjednom nestao signal i mobilni internet na a1 mrezi samo je pisalo no service ko zna sta radeBlizi mi se kraj drugog ugovora u Yettelu i citam tamo temu da svi preporucuju A1 i beze iz Yettela. Rekoh da vidim a1 temu, kad i ovde pocinju problemi. Baksuz
Mi nemamo toliko stanova u zgradi ***Ako je bitno trenutno imam 24 uređaja nakačena na WiFi, tako bar kaže EON Connect.
Haha, mi smrtnici ne možemo, al zato oni svi (do jednog) mogu ugovore da daju kome hoće mimo naše volje kad vrše trange frange. Šteta što atlas nije malo svratio do zemlje.Što se tiče optičkog interneta, sasvim slučajno naiđoh na problem pravne prirode, odbijaju zahtev da se ustupi ugovor drugom licu zbog tehničkih ograničenja iako u Opštim uslovima i ugovoru to garantuju... Baš se zapitam da li bi takve stvari mogle da im prođu u Hrvatskoj ili Sloveniji.
Samo obican reset boksa i resice se problem ... zaglupeo se verovatno zbog nestanka neta. nista dramaticno ispravice se u narednoj verzijiStiglo i na NBgd 👀. Nisam na ex-Targo nego MTS instalacija je u zgradi 😱
Najbolje je bilo što ne radi mreža (WiFi) a na TV (direktno povezan) imam zvuk nemam sliku sa informacijom da mi je slaba konekcija 🤣🤣🤣
probano 3 puta ali nije pomoglo, neki je kvar tj problem bio na većem delu mrežeSamo obican reset boksa i resice se problem ... zaglupeo se verovatno zbog nestanka neta. nista dramaticno ispravice se u narednoj verziji
Чему служе 4 антене? Да ли неке могу да се поскидају, ако ми нпр. не требају?Imam F6600P, ima 4 antene
Хвала!Dve su za 2.4GHz a dve za 5GHz, pa još MU-MIMO optimizacija i sl. U prevodu: ne skidaj ništa, a ne verujem i da se mogu skinuti. 🙂
Штета! Ово стварно одвратно изгледа.Pa i nisu detachable antene? 😁
Штета! Ово стварно одвратно изгледа.
Spusti ih dole, ne vide se onda.Штета! Ово стварно одвратно изгледа.
Koji je taj Đokić?Navikne se čovek na sve, kad mora. Kod mene tako kasni od 2015. kad sam uzeo SBB D3i pa nisam umro još od posledica.
Nekad je znalo i dobro da dođe kašnjenje tipa kad Đokić uzme da mrljavii kida živce pa pogledaš rezultat na telefonu i ne nerviraš se na brejk lopte ili ne lopte 😂😂
Možda ti se izled ne sviđa al zato bolji domet daje.Хвала!
Штета! Ово стварно одвратно изгледа.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari