Šta je novo?

Praćenje pošiljki (2024 / 2025) - FAQ u prvoj poruci

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Meni se nešto smiješno dešava sa Temu pošiljkom... Jutros rano je stiglo u NS (dvije porudžbine pod istim brojem, naručene u kratkom roku pa su valjda spojili), i od onda Poštino praćenje pokazuje otpremanje ka dvije pošte koje nemaju nikakve veze sa mojom adresom , i sad jedan status pokazuje vraćanje u GPC?! Je li moguće da su toliko nizašta da ne znaju kako da proslijede na adresu?

To je fora da prebace posao drugome ,dok ode u GPC i nazad neko ode na slobodan dan/odmor...

Stize mi jedan paket sa temua i dobih kod od bexa. Jos je status ino tranzit, interesuje me dal da ocekujem neku naplatu od bexa ili je free, da se ne iznenadim?

pratite samo da vam ne posalju na pogresan dostavni centar pa vrati kurir meni se to 2x desava
1 paket stigao sutradan ovaj sto je trebao da stigne i dalje nije stigao nadam se da ce stici ujutro ako ne zvacu ih jel ovo je njihova greska
Ovo vazi za temu pakete preko bexa

pratite samo da vam ne posalju na pogresan dostavni centar pa vrati kurir meni se to 2x desava
1 paket stigao sutradan ovaj sto je trebao da stigne i dalje nije stigao nadam se da ce stici ujutro ako ne zvacu ih jel ovo je njihova greska
Ovo vazi za temu pakete preko bexa

BeX puno brlja poslednjih dana... Meni su zagubili neke suplemente, pa sam zvao par puta, na kraju su našli i doneli nekako... Za neku drugu pošiljku su fino stavili da je dostava pokušana u 8.00 ujutru... Uglavnom, zatekao ih je ovaj crni petak.

TEMU mi je sve pakete koji stižu ovih dana prebacio na Transferu i Poštu... Tri dana već pošiljka putuje iz Zemuna do paketomata. Na drugoj je pošta stavila standardni lažni status "Delivery Failed", pa sam morao sutradan u Poštu.

Standardne priče sa našim kurirskim službama...

bas brljaju
umesto da pise rakovica ili tako nesto kad je dostava ka meni pise ovako

Prilozi

• Screenshot_2025-11-28-08-14-44-376_com.einnovation.temu-edit.jpg
    Screenshot_2025-11-28-08-14-44-376_com.einnovation.temu-edit.jpg
    49.2 KB · Pregleda: 61
za kurirske službe postoji posebna tema

Pitanje.
LK*********SK, preko cega to ide?
Jel preko mozda Slovacke poste?
Nesto sam narucivao preko Alija, nisu imali na stanju pa su mi poslali poklon sa regularnim LA********HU, a naknadno su mi poslali to sto sam kupio sa tim gore LK********SK.

Koliko treba sad da stigne otprilike UC..HU posiljka sa poslednjeg statusa "Arrived at local delivery center" do lokalne poste/sanduceta? Vidim da se UB..HU nisu promenile oko njihove supersonicne brzine 😅

Poslednje 2-3 UC...HU pošiljke su mi stigle za 15-20 dana od ALDC statusa (Pošta 11120 Beograd u Kraljice Marije)...

Koliko treba sad da stigne otprilike UC..HU posiljka sa poslednjeg statusa "Arrived at local delivery center" do lokalne poste/sanduceta? Vidim da se UB..HU nisu promenile oko njihove supersonicne brzine 😅
Package arrived at local carrier facility
Nov 7, 13:46 (GMT+1) a tek je juce stavili u paketomat i nisu poslali viber u poslovno sanduce niti sms i sad me direct4.me opomenuo da vracaju posilju sa aliexpresa , znaci oko 12 dana i sticice ti u paketomat. Cuj mene 12 , 20 htedoh reci.

Poslednja izmena:
LR...NL pošiljci trebalo nepunih 7 dana da stigne u Srbiju, baš da vidim koliko će našim šampionima trebati da je dostave. Ako je dostave.
Meni pise Izmenicna posta od 21.11. a evo sad 28.11 nema promene statusa. Nisam imao iskustva sa ovim LR...NL posiljkama, ali ocigledno ide sporije carinjenje....

@Alexxx1

Postoji GENERATOR i TrackChecker pa prati celu seriju

npr.

LRNL.jpg

EDIT :

lrnov.jpg

Poslednja izmena:
@Alexxx1

Postoji GENERATOR i TrackChecker pa prati celu seriju

npr.
Ok, al ne razumem, ja lepo upisem broj u aplijaciji poste i vidim status... Imam i Parcels aplijacij7 koja je slicna ovim. Samo komentarisem da mi pise za sad izmenicna posta...
Samo sto vidim kod tebe da je to bilo minimum dve nedelje od izmenicne pošte do carine...auuu brate, bas je sporo. Kud mi kinez posla preko Holandije a ne Mađarske....

Prilozi

• IMG_20251129_041539.jpg
    IMG_20251129_041539.jpg
    57.2 KB · Pregleda: 48
Poslednja izmena:
Meni pise Izmenicna posta od 21.11. a evo sad 28.11 nema promene statusa. Nisam imao iskustva sa ovim LR...NL posiljkama, ali ocigledno ide sporije carinjenje....
Kod mene za LR...NL Izmenična pošta stoji od 26.11. dakle načekaćemo se 🙂

Kod mene za LR...NL Izmenična pošta stoji od 26.11. dakle načekaćemo se 🙂
Pa kontam krajem sledece nedelje bi trebalo da se promeni status. Brže stiglo iz Kine do nas nego od naše carine do adrese. Mislim evo vec nekolko godina naši nikako da unaprede taj sortirni centar i carinjenje. Do duse ove LR...NL posiljke ocigledno stizu kamionom u neki carinski magacin koji nije prioritet ili neki drugi razlog koji uzrokuje kasnjenje tih pošiljki.

@outlaw sve zavisi od dela grada. Meni recimo za Vračar i Dušanovac se pošiljka nije nikada zadržala duže od dan dva na izmeničnoj.

@outlaw sve zavisi od dela grada. Meni recimo za Vračar i Dušanovac se pošiljka nije nikada zadržala duže od dan dva na izmeničnoj.
Moja pošta je 11120 u Kraljice Marije, poslednja LR...NL mi je bila letos, ali tada je odmah 1-2h kasnije nakon statusa Izmenična pošta išao status Za carinu, tako je bilo i ranije... Ovo mi se prvi put dešava da "zaglavi" na Izmeničnoj pošti...

Kod mene su Ankerove in-ear slušalice od ~10€ tako da ne znam šta da vam kažem 🤣 Ništa, čekamo...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno