dedamrsoje
Čuven
- Učlanjen(a)
- 07.01.2002
- Poena
- 925
Trackchecker rules!!!
Arrived at local delivery center
Dodaj gtt servisSad probao trackchecker i ne pokazuje mi za nekoliko stvari da su u Srbiji dok postal ninja, 17track i parcels trekeri uredno javljaju:
Received by local delivery company. Receipt (Note:VAT will be collected by Serbian Post from the recipient upon delivery. VAT Fee(RSD): 227
Privremen, dobices drugi kad ga preuzme kurir. Ako imas jos neku choice kupovinu ,postoji mogucnost da ih spoje u jednu posiljku. Dobijao sam po tri letos.Koji su sad ovi cainiao kodovi sto pocinju sa AP?
Selection standard je u pitanju, ali mi je kod nepoznat..
Hvala na upozorenju, ali znam, pravim uvek dobar razmak izmedju porudzbina ili menjam primaoca, da mi ne spoje.Privremen, dobices drugi kad ga preuzme kurir. Ako imas jos neku choice kupovinu ,postoji mogucnost da ih spoje u jednu posiljku. Dobijao sam po tri letos.
I meni je ista situacija. Selection standard, sve sto je "Choice" dobijam te brojeve za pracenje posiljke sa AP.Koji su sad ovi cainiao kodovi sto pocinju sa AP?
Selection standard je u pitanju, ali mi je kod nepoznat..
Otprilike 2-3 dana od statusa kada je stigao i koliko piše za VAT, toliko je za moju trebalo dana da stigne.Ja imam jedan CN koji je stigao u Srbiju ,kolko mu jos treba do mene videcu ,pise i koliko ce da mi naplate PDV.
Trackchecker rules!!!

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari