Šta je novo?

Poslednji odgledani filmovi (2025)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja nikako nisam mogao da se opredelim da li je film bas dobar ili mediokritet. Kao da namerno ima pikove i ozbiljne padove. Takodje naracija mi je element koji je bio potpuno nepotreban u filmu i da je gledalac sam trebao da zakljuci neke stvari. Sta znam...ajd neka 7ca nek bude.

Aktivirala mu se bomba sklepotina sam ili prilikom teleport masine. Jedina zamerka na film mi je sto nije malcice duzi da se pojasni zasto je Dzesi prsotina. Pored toga sto naslucujemo da ga je pandur silovao.
@Poolmaker Jorgos pokido ali ovo nije 100% njegov film.

hvala

Opa nisam znao da je Bugonia Jorgos, pustio dok je bio screener deluje interesantno.

The Gorge (2025)
Pristojna Sci-fi horor romansa. Uživao sam u filmu iako mi ne ide da Anya Taylor Joy nije plavuša. 😁
7/10

Gledao sinoć "One battle after another". Ukupni utisak nije loš, Šon Pen je dao sjajnu ulogu, Di Kaprio me je zasmejavao, jer mu je lik prosto takav - blesav.
Ali, tema, radnja, čak i rasplet - snimano za američke adolescente, ništa više od toga.
Od mene 6/10.
Za The gorge se slažem sa kolegom i prethodnim postom.

The Gorge (2025)
Pristojna Sci-fi horor romansa. Uživao sam u filmu iako mi ne ide da Anya Taylor Joy nije plavuša. 😁
7/10
Upravo tako, za ono što se danas snima skroz je ok, dva puta gledao i sigurno ću još nekad okrenuti.

Bugonia

Prilozi

• shia-labeouf-clapping-saying-magnifique-8vup1frgq2clyel2.gif
    shia-labeouf-clapping-saying-magnifique-8vup1frgq2clyel2.gif
    648.5 KB · Pregleda: 82
Ај кад га толико хвалите, мораћу и ја да га обрнем ових дана још једном.

Какав је The Northman (2022), нисам гледао? Добри глумци.

Northman (2022)

-111/10.

Malo je losih filmova kao ovo.

Northman je bas dno septicke, onaj talog koji moras lopatom da pokupis kad praznis. Mada ima 2 lepe scene s autenticnom Valkirom, koje moz na YT da vidis i tjt.

Jedini isprazniji i dosadniji film od Northmana koji sam gledao u relativno skorije vreme je Green Knight.

Значи, ништа од њега. Хвала вам!

Možeš ga gledati ako si fan Anye Taylor Joy ali generalno nije mi se nešto svideo The Northaman, iskreno.

Да, доста је готивим, али, не бих се малтретирао. Пре ћу поновити Gorge.

Bugonia
6/10
NA momente ume da bljesne al sve u svemu nije ostabio neki wow utisak na mene. Oko ovog filma će biti podeljenih mišljenja sigurno.

Baš isti utisak imam i ja nakon što sam maloprije pogledao, i istu ocjenu bih dao. A i već dosta rano u filmu mi je palo na pamet da bi mogao ovako da završi.

Бугониа ни мене није одушевила. Није лош филм, али мислим да му се нећу враћати. Крај је доста извукао филм. Видећу, време ће показати.

Елем, понових The Gorge, још ми се више свидео него први пут. Било је ту два jump-scare момента, али све у свему солидан филм. Обоје их баш готивим, тако да је то додатни велики плус. Добро сам се забавио.

Погледах Blue Moon, одличан! На моменте ме је баш одушевио. Глума Итана Хоука је маестрална, режија, кадрови, све на високом нивоу. По мени.
Маргарет Куоли доста добра, мада не могу да одвојим глуму од изгледа, женска је прелепа 😍

Једина замерка је то што је сличан перформанс Хоук имао у Before трилогији, што је такође Линклејтер режирао, па отуда, вероватно, сличност.

Све у свему, баш сам уживао, много волим овако мало спорије филмове са садржајним дијалозима/монолозима.

Филм има пар сцена са кринџ моментима, али добро се извлачи из тога. Не замерам. Препорука.

Даћу му јаку осмицу, можда и девет. Мора мало да одлежи, да ми се слегне.

One battle after another, a u brate, mozda odgledam nekad do kraja, ali prvih pola sata bas mucenje, prevashodno gledanje lika glavne junakinje. Kao da su trazili nekoga sa muskim crtama i da bude iritantan. Mozda posle radnja ide brze, ali meni bas tesko. Gledam naduvanog Di Kapria kako prica sa profesorkom i onda pogledam koliko ima i batalio, pa odgledali Sever-severozapad. Kao stariji kapiram neke fore, pa vidim da je Keri Grant tad bio kao sad omatoreli Kianu Rivs ili Bred Pit (svaka bi ga htela 🙂)

One battle after another, a u brate, mozda odgledam nekad do kraja, ali prvih pola sata bas mucenje, prevashodno gledanje lika glavne junakinje. Kao da su trazili nekoga sa muskim crtama i da bude iritantan. Mozda posle radnja ide brze, ali meni bas tesko. Gledam naduvanog Di Kapria kako prica sa profesorkom i onda pogledam koliko ima i batalio, pa odgledali Sever-severozapad. Kao stariji kapiram neke fore, pa vidim da je Keri Grant tad bio kao sad omatoreli Kianu Rivs ili Bred Pit (svaka bi ga htela 🙂)
Bez da spojlujem, taj deo sa njom je samo uvod, pretrcis preko toga i posle toga kao da film krece ispocetka. To su sve mogli u 10 minuta da sprckaju.
Mislim da si odustao 3 minuta pre pravog filma.

Zali boze vremena. 4/10.
Nivo B prodkucije. To ukljucuje i glumu i pricu i vecinu efekata. Na par mesta se vidi da je radjeno pred zelenim platnom i to izgleda kao da sam ja na veb kameri stavio random pozadinu lepog stana za razgovor za posao.
Sve vreme kao da je u pitanju nekakav performans, a ne film.
Onaj glavni glumac je mucan za gledanje i izgleda kao da mu je stalno zapusen nos.

Bez da spojlujem, taj deo sa njom je samo uvod, pretrcis preko toga i posle toga kao da film krece ispocetka. To su sve mogli u 10 minuta da sprckaju.
Mislim da si odustao 3 minuta pre pravog filma.
Ako ima još neko ko nije gledao One battle after another može slobodno da preskoči prvih pola sata da ne bi odustao jer filmu definitivno treba dati šansu, naravno gledati ga kao satiru i ima fino da legne.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno