Darko M
Zapažen
- Učlanjen(a)
- 24.11.2025
- Poena
- 5
Video sam ovo da nema i ugasio tv, videcu kasnije pa ti javljamDa li istom brzinom menja kanale?
Video sam ovo da nema i ugasio tv, videcu kasnije pa ti javljamDa li istom brzinom menja kanale?
Ali tebi su kazali kao imace Youtube, a ono nistaМове на 4024 користи иптв стрим, иста брзина промене. Неке ситнице су згодније у коришћењу. Нема продавнице и апликација, то само на мове боксу.
Samo da trazimo nove Move Stb-oveЈесу рекли, сада кажу другачије а и сам видим шта има од опција.
E ako koristi iptv multicast stream onda je ok, ali opet neko je rekao da radi i preko WiFi-ja sto je nemoguce jer je preko WiFi dostupna samo internet mreza ne i IPTV VLAN, jedino ako je napravio poseban WiFi za IPTVМове на 4024 користи иптв стрим, иста брзина промене. Неке ситнице су згодније у коришћењу. Нема продавнице и апликација, то само на мове боксу.
Hahaha moram ih sada zvatiНемају мове стб уопште на стању
Још летос су тако говорили да немају на стању.Немају мове стб уопште на стању, зато 4024 добио мове услугу.
REkose mi nemam mogucnost koriscenja Move Stb-a u okviru mog paketa, inace box 3mЗови, хтео сам да заменим бар један да пробам.
🤡🤡🤡🤡🤡i ponovo mi je rečeno mogu da se zamene Hp4024 za Move stb ,samo ako izvršim reugovaranje.
Hahahahahha au koji hitKada sam letos pitao u poslovnici Smederevo, nisu ni znali sta je move platforma. Rekose mi da nisam lepo shvatio, da ima samo aplikacija, da mts nema move platformu niti boksice sa mts, samo za supernovu. Kada sam ih naterao da proguglaju, videse o cemu je rec, ali boksice nemaju pa nemaju.🤣
Jel si probao da li radi move apk na modovan iris mozda?
Znam da ne moze jer ti boxevi se vode na serveru na '' crnoj listi'' jedimo kad bi ih sve skinuli moglo bi. A ovaj ppdate 2.6.2 i ovaj zadnji 2.8.6 otkljucan je usb debug, i imam pristup root i biild prop. pokusacu nestoZnam šta izbacuje, a imam i ideju i zašto. Zato što taj primerak nije dodat u bazu uređaja koji su prebačeni na Move platformu.
Ako imaš root pristup da izmeniš model u build.prop verovatno bi mogao da radiš aktivaciju sa username i password.
Koliko se sećam neki matori (i pre-production??) firmware build (beše li "update_2.6.2") koji su ljudi skidali da "moduju" taj HP4024 tj ubacuju druge aplikacije pomoću ADB je bio debug build?. ?
Svakako je bio sa uključenim / dostupnim USB Debug / ADB (što posle na novijim nije slučaj) a da li je na njemu jeste ili nije dostupna i "adb root" komanda (kao što jeste na čuvenom "februarskom" za Supernovin Move Hybrid box) stvarno nemam pojma.
Nemam ništa od tih boxeva pa se sa istim nisam ni "igrao".
@kalehrl ima više praktičnog iskustva sa modovanjem te opreme MTS i Supernove.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari