Šta je novo?

IRIS MTS TV Box (2024+) - nije tema za Iris aplikacije ni za MTS BOX pakete

U kodu obične Move AndroidTV aplikacije (od 30. oktobra) se za sad ne spominje HP4024, a spominju se Q11 i HPH07.

Mada već znamo da je na HPH07 puštena malo novija verzija aplikacije iz novembra.
Biće sigurno i za HP4024 samo ja makar za sad nisam čuo da je neko ovde pisao da je prebačen. Pisali su samo da su dobijali najavu na SMS.
ima kod mene u gradu drugara na optici su prebacili

Dobro ali zasto ne dele onda nove Move boxeve, koji su jos od februara ove godine poceli ne bas toliko javno davati nekim korisnicima... Nisu nas ni obavestili da postoji ova opcija zapravo
Нису луди да све пребаце на отт видите како то ради на јетелу.

@Stimpi "i starim korisnicma, nema veze dal je nov ili stari, ali morao si da zoves da ti zamene"
i dobijes odgovor:

Bas ce ubacuju MOVE u q11 i onda ce da menjaju i daju MOVE box a tvoje je "samo" da zatrazis 😂🤣😂🤣
Da, pozoves kazes koci ti box i restartuje se da hoces da zamenis box za noviji. Ali ovo je samo za supernova korisnike jer ja sam njihov korisnik, ne znam kako ide u mts iris. Sacekaj da se ujedine i da izvrse kompletnu migraciju

Ko ceka doceka 😂🤣😂🤣 zvati i prijavljivati da ne radi ili zvati i traziti zamenu staro za novo dva sveta , ko i uvek pa ce biti i ubuduce hiljadu ticketa hiljadu iskustava 😂🤣😂🤣

Poslednja izmena:
evo sertifikat

Prilozi

• IMG_20251124_172615.jpg
    IMG_20251124_172615.jpg
    354.8 KB · Pregleda: 72
  • IMG_20251124_172625.jpg
    IMG_20251124_172625.jpg
    226.2 KB · Pregleda: 77
  • IMG_20251124_172835.jpg
    IMG_20251124_172835.jpg
    213.9 KB · Pregleda: 93
Kad budes primenio u praksi onda iznesi misljenje, a ne procitao si, jer tamo pise da nema netflix ali u praksi radi, a ne da se bespotrebno pravis pametan i ispada da ja lazem da ne radi netflix 🙃
Uzeh za pravo da ti ja odgovorim , prvo savet drugarski valjalo bi da odgovaras bez "jakih" reči , drugo desi se nekad neki izuzeci ( al bas kod Netflixa to kratko traje pa ta "praksa" na kraju dodje do onoga sto je neko " pročitao" tako se skoro desilo i sa Eon boxom SDSTB02 ima L1 al nema "sertifikat" za Netflix i radilo je neko vreme ( u pocetku kad su bili ti retki boxovi kao i kod Supernove sada ) ali kad su ovi otkrili to vise ne radi i ne moze vise da se koristi Netflix apk , sa zeljom da gresim i da nisam u pravu i da to sto duze traje
Pozdrav!

Uzeh za pravo da ti ja odgovorim , prvo savet drugarski valjalo bi da odgovaras bez "jakih" reči , drugo desi se nekad neki izuzeci ( al bas kod Netflixa to kratko traje pa ta "praksa" na kraju dodje do onoga sto je neko " pročitao" tako se skoro desilo i sa Eon boxom SDSTB02 ima L1 al nema "sertifikat" za Netflix i radilo je neko vreme ( u pocetku kad su bili ti retki boxovi kao i kod Supernove sada ) ali kad su ovi otkrili to vise ne radi i ne moze vise da se koristi Netflix apk , sa zeljom da gresim i da nisam u pravu i da to sto duze traje
Pozdrav!
Ne razumes materiju, eon tj sbb nema sertifikat vec nekoliko god sa razlogom, ti mislis da je ovo sa netflixom rupa u sistemu 🤣🤣 pa mts tj mtl ti je ozbiljna firma u celoj evropi

Pozdrav!I

Pozdrav!
TVRDIM da ovaj box ima sertifikat!!! Raspitaj se malo bolje, ako ne ovde, pitaj npr u telekom-supernovi nekog it strusnjaka, zelen si ti jos 🙃

Kad se vec pravis pametan, a oba boxa su ista fizicki i hardverski i softverski, ovaj prvi koji na kutiji nema ikonu netflix u pocetki nije radio netflix, cim je drugi izasao potpuno isti samo na kutiji i daljincu ima netflix, odmah je pusten sertifikat iza prvi 🥱🥱

Prilozi

• IMG_20251124_192044.jpg
    IMG_20251124_192044.jpg
    149.3 KB · Pregleda: 83
  • IMG_20251124_192007.jpg
    IMG_20251124_192007.jpg
    278.7 KB · Pregleda: 71
Zeleni i ne mnogo pametan ti se mnogo izvinjava sto ti je predlozio ono "prvo" , a zbog drugih nadam se da ce se naci neko ko i ima Netflix nalog pa da se i uloguje na tu apk i potvrdi da radi a moje zelje takodje ostaju tebi i drugima sa tim boxom i Netflix apk
Pozdrav!

Ne razumes materiju, eon tj sbb nema sertifikat vec nekoliko god sa razlogom,
Ne razumeš se ti da pročitaš napisano izgleda? Čovek ti je lepo napisao za slučaj Eon boxa modela SDMC SDSTB02 (dakle isti proizvođač / OEM kao za taj Supernovin Move (taj bez Netflix logoa na kutiji??) koji kad je SBB počeo da ga deli je isto radila Netflix Android TV aplikacija na njemu tipa prvih 2 meseca, a posle "propust" ispravljen i više ne radi (i kad instaliraš Netflix app box je disable & hide-uje).

Znači potencijalno za taj Move SDMC model ako nije plaćena licenca i za Netflix može da se desi ista stvar.

pa mts tj mtl ti je ozbiljna firma u celoj evropi
Lepo me nasmeja ovom izjavom.

Zeleni i ne mnogo pametan ti se mnogo izvinjava sto ti je predlozio ono "prvo" , a zbog drugih nadam se da ce se naci neko ko i ima Netflix nalog pa da se i uloguje na tu apk i potvrdi da radi a moje zelje takodje ostaju tebi i drugima sa tim boxom i Netflix apk
Pozdrav!
Radi netflix ulogovao sam se😁

Meni đavo nije dao mira i pozvao sam 0800100100. Rečeno mi je da mogu da izvršim reugovaranje ugovorne obaveze i da ću odmah preći na Move platformu, pa samim tim bi tehničari doneli 2 move android boxa. Ugovor potpisao u junu 2025. , bez nekih benefita, jeidno uzeo lap top na rate. Šta mislite da uradim?

На то питање из мтс рекли да ћу моћи на 4024 преласком на мове платформу да инсталирам јутјуб. Видећемо колико је то тачно. Иначе, за мове апликацију уз бокс стоји 3 слота за моб и 1 та тв. Сада имам два мове пакета, један уз бокс све и други уз моб само основни.
Упоредио мове тв апликацију са ирис бокс 4024 и то је то у принципу. Даје хдр тх хлг, на пар места видео да може језик да се промени (енг и тур), ради пристојно аки касни бар пола мин за боксом. Видећемо шта ће бити када (ако) пребаце 4024 на мове, како су рекли.

Meni đavo nije dao mira i pozvao sam 0800100100. Rečeno mi je da mogu da izvršim reugovaranje ugovorne obaveze i da ću odmah preći na Move platformu, pa samim tim bi tehničari doneli 2 move android boxa. Ugovor potpisao u junu 2025. , bez nekih benefita, jeidno uzeo lap top na rate. Šta mislite da uradim?
Bolje kupi xiaomi tv stick ili box, za sada su uglavnom negativni utisci u odnosu na iris

Evo bukvalno pre 20 minuta mi se STB 4024 update-ovao na move platformu, sve se desilo automatski tv u tom trenutku radio, dzabe mi je bilo gasenje uredjaja po x puta u zelji da se update. Nista teska depresija hahahah, razocaran sam, malo nasminkan i promenjen interfejs, drugaciji video klub i sl, od Youtuba nista, nema nikakve opcije za internet i slicno, tesko ******.

Evo bukvalno pre 20 minuta mi se STB 4024 update-ovao na move platformu, sve se desilo automatski tv u tom trenutku radio, dzabe mi je bilo gasenje uredjaja po x puta u zelji da se update. Nista teska depresija hahahah, razocaran sam, malo nasminkan i promenjen interfejs, drugaciji video klub i sl, od Youtuba nista, nema nikakve opcije za internet i slicno, tesko ******.
Da li istom brzinom menja kanale?

Nazad
Vrh Dno