Tako nekako i ja razmisljam...Procitao sam da ne uzimas novi i da ti je stari ok... 🙄😉
I ustedeo si 1000+
Ima, ima al ajde nadji tog ugovaraca sa 2g garancije, sa KP uzet telefon preko preprodavca... pa jos bude od firme a ovlastenog lica nigde da moze preuzeti telefon ako se menja za novi... 😉Pa imas na KP sa 2 godine domace garancije, yettel, mts, a1...
+ Na to sve mozes da racunas u obzir da ako si u stalnom radnom odnosu preko webkredita mozes da ga kupis na rate beskamatno u zvanicnoj prodaji. Upravo sam to uradio danas, samo sa 12/256 modelom, jer mi ne treba vise. 2 godine domace garancije i na rate bez dodatnih troskova kamate po toj ceni je meni vrh ponudaGledam cene S25 Ultra od 512GB i razmisljam da sigurno nece ovo nikad biti jeftinije od 126.990din.
Gledam na KP i cena je oko 880€.
Sve u svemu, razlika u ceni 200e legalno u radnji sa 2g garancije u odnosu na KP sa nekom garancijom od obično 1g.
Gde kupiti, u radnji za oko 1180€ ili na KP za 880€ ?
E sad dolazi ono drugo jos bitnije pitanje, da li mi treba S25u kad mi moj S21u drzi bateriju jos uvek (punim ujutru cim ustanem, puni se brzo, "samo" ispod 35% pocinje brze da se prazni) i radi sav posao koji mi treba...?
Definitivno ovo nece biti nikad jeftinije.
Da li čekati još 6-12 meseci i na nekom popustu uzeti S26u ?
Sta se prica kakav ce biti S26u i vredi li ga cekati u odnosu na S25u ?
A sam da kupujem od ljudi direktno je nekako malo mi "neobicno"... iskreno ne cima mi se za tih 200e, mada 200e je 200e... uf uf uf
Sve isto kao i pre, samo se malo teze koristi jer je ravan ekran, sa druge strane manje briga jer imam staklo.S25 U 12/512 snizena cena a samim time i potencijalna kupovina 🙂
Kakvi su utisci posle vec duzeg koriscenja, baterija, mane?
Mislim da je sada okej cena tokom akcije..
Kakvo je vase misljenje.
Uzet juce za 800e garancija u A1 2 godineSve isto kao i pre, samo se malo teze koristi jer je ravan ekran, sa druge strane manje briga jer imam staklo.
Presao sa s23 ultra.
Duplo vise potrosnje od mapa za koliko manje vremena na ekranu. Bice da ga je to pojelo. Mada je malo nelogicno, ukupan SoT 41 min, a mape 55 😅
Ja sam prosao malo bolje pre neki dan, 780 isto a1.Uzet juce za 800e garancija u A1 2 godine
Posebno ako je AA na wireless.

Pazite se tih "samo fiskalnih" uz telefon jer se lako kopiraju. Obavezno tražite ili ugovor ili izjavu o saobraznosti... A sve se lako proveri odlaskom u poslovnicu u operatera ili prodavnicu gde je " izdan" fiskalni.Da se podsetim, ako ima fiskalni racun onda je telefon isplacen i nema veze da li je uzet telefon uz neki paket i nije potreban ugovarac za bilo kakvu eventualnu zamenu telefona u slucaju kvara?
Sta me brine (paranoja, paraaaaaranoja), da neko ne diluje telfon uz neki drugi fiskalni, a u A1 ili gde god imaju kupovinu i fiskalni povezane za drugi telefon?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari