Šta je novo?

Samsung Galaxy S25

Nemas 512gb za oko 800e, bar ja nisam nasao, samo 256gb.

512gb su oko 900 na KP.

Pošto sam video da je Dijaspora outlet prodaja za Tehnomaniju, ne pada mi na pamet da uzmem online kod njih nista.

Gde kupiti je najbolje po vasem misljenju S25u 512GB:
  • A1 sa dobrom garancijom i delimicno upitnom zamenom nepopravljivog uredjaja za oko 800e al ja da trazim prodavca i dogovaram se direktno
  • KP kod prodavca i u njihovoj prodavnici u BG koji daje svoju garanciju na 2g za oko 880e
  • Positive Line (Ušće, Samsung shop) 126.990din ili 1.083e
  • Gigatron (Ušće) 126.999din ili 1.083e
  • Tehnomanija (Ušće) 126.999 ili 1.083e
  • CT Shop (Deltacity) 126.999 ili 1.083e
  • Tehnomedia (online, ne ide mi se do TC Zmaj) 126.999 ili 1.083e

Da li iz neke od ovih ostalih radnji poruciti online, iskoristiti neki bod za popust (480) kod Gigatrona (i napraviti nove poene)...?

Više nas u ovoj temi je kupilo S25 na Dijaspora. Stignu uredno zapakovani, novi telefoni. Moj je stigao iz Tehnomanije u TC Ušće. Svakako bih ga radije preuzeo tamo, lično, ali se cena drastično razlikuje.

Poslednjih dana, bar ujutro sam primetio, ne dobijam notifikacije dok ne upalim ekran prvi put.
To prvo paljenje ekrana odjednom mi se istovare sve te notifikacije. Nisam dirao niti mi je čekirano ništa u notifikacije/ne uznemiravaj...

Da ti nije namešteno da se telefon sam resetuje u nekom trenutku?
To prvo uključivanje ekrana, psole reseta, moram da kucam pin, ne može otisak prsta. Tek kada ukucam pin, stignu sve notifikacije.

Ima i danas u dijaspori taj popust uz novi kod "crničetvrtak".

Da ti nije namešteno da se telefon sam resetuje u nekom trenutku?
To prvo uključivanje ekrana, psole reseta, moram da kucam pin, ne može otisak prsta. Tek kada ukucam pin, stignu sve notifikacije.
Ma jok, običan face ili fingerprint unlock.

Moj AA Wireless radi preko adaptera, tako da je sasvim moguće da on pravi tu veću potrošnju. Ako se dobro sećam, ti imaš neki noviji auto, pa verovatno imaš wireless AA stock.
Ne trosi vise adapter od OEM AA Wirless-a , vise puta poredio. Mada zavisi koji je adapter, neki znaju malo vise da trose ali ne sad nesto tipa 20-30%.

Nema jeftinije ALI nece da mi primi porudzbinu, ni pouzecem placanje ni karticom...

Prilozi

• Screenshot 2025-11-27 104440.jpg
    Screenshot 2025-11-27 104440.jpg
    99.1 KB · Pregleda: 79
@Zeha AI tvrdi da Dijaspora nikako nije outlet prodavnica, po svim kriterijumima koji važe za takav tip prodaje. 🤔 Drugar je juče naručio S25U 512. Skinulo sa kartice i zamrzlo. Drugar zvao call centar. Rekli mu da je sistemska greška i da pošalje izveštaj o uplati koji je dobio od platnog posrednika i sc telefona. Danas mu verifikovali narudzbinu putem mejla i obavestiće ga kada će poslati telefon.
Imaju neki "izazov" na sajtu.

Poslednja izmena:
Zar je bitno sta pise na papiru ako se dobija fiskalni, garancija i niza cena nego kod ostalih? Mislim da ne. Tona ljudi ovde uzela Samsung kad je bila FE promocija preko famozne dijaspore i sve je to u redu na kraju bilo. Telefoni se svakako tesko kvare, tako da je i garancija po meni meh, najbitnije koliko se para plati na kraju.

100000 je dobra cena sa 256 GB verziju,dovoljno za prosecne korisnike.
A taman videh Honor 7 Pro za 90000 ali ipak za 100000 je bolje S25 Ultra 256 GB

Odbija da prihvati slanje i placanje pouzecem.
Plaćanje karticom biva odbijeno takođe. Ode na onaj sajt za plaćanje, primi karticu, posalje kod banka i odbije onda plaćanje nakon unosa koda...
Imam utisak da ce ovo odbijanje biti konstantno dok postoji ovaj kod tipa crničetvrtak i sutra i narednih dana i onda ce odjednom da proradi sajt u ponedeljak.
Nazvao podrsku Dijaspore i kazu "mozda je zbog preopterecenosti sajta"...

Screenshot 2025-11-27 122920.jpg

Stalno izbacuje ovaj crveni kod greške...

Vidim, vidim, vidim da necu kupovati telefon izgleda... 😉

@Zeha Traži od njih da ti pošalju profakturu sa cenom sa uračunatim kodom (ako si ulogovan sa username i passwordom), pa uplati preko računa (nalog za prenos) preko banke. To možeš i telefonom da tražiš, da ne gubiš vreme mejlom. Oni neka ti "naruče" na sajtu u tvoje ime.

Pitao sam malopre telefonom, kad sam proveravao i rekose da ne moze kod "crničetvrtak" da onda prođe ako telefonom porucim.
.
.
.
Upravo sam zavrsio razgovor prodajom i obavio online kupovinu sa sajta.
Crni je bio rezervisan, poslednji komad (iako pise "na stanju") koji jos nije bio proknjizen kao prodat, pa zato nije prolazio.
Prodavacica (online operaterka iz prodaje) predlozila da obrisem telefon iz korpe, da probam drugi, druge boje.
Obrisem, izadjem sa sajta, udjem ponovo, izaberem "sivi", odaberem poručivanje i plaćanje pouzećem i PROĐE ODMA.
Tako da sam eto kupio telefon S25 ultra 12/512GB sivi za samo 930€ (čuj SAMO).
Garancija, popravke i eventualna zamena su sigurne... recimo da su sigurne. 🙂
Ovo nema jeftinije (al se tesim sto sam puko lovu na ovo 🙂 ).

p.s. Ako će mo pravo i red je posle pune 4 godine da se ponovim... 😉

1 Screenshot 2025-11-27 131101.jpg

Pitao sam malopre telefonom, kad sam proveravao i rekose da ne moze kod "crničetvrtak" da onda prođe ako telefonom porucim.
.
.
.
Crni je bio rezervisan, poslednji komad (iako pise "na stanju") koji jos nije bio proknjizen kao prodat, pa zato nije prolazio.
Prodavacica (online operaterka iz prodaje) predlozila da obrisem telefon iz korpe, da probam drugi, druge boje.
Obrisem, izadjem sa sajta, udjem ponovo, izaberem "sivi", odaberem poručivanje i plaćanje pouzećem i PROĐE ODMA.

Pogledajte prilog 514779
Pa kako nije samo 930 eur, ja proletos dao 187000 dinara za isto s25u 12/512. 🤣

Generalno postujem pravilo 8 meseci, posle 8 meseci od izlaska uzimam telefon tada je najbolja ponuda sto se tice cene.

U pocetku je hajp veliki i cene su jake, a realno nisu neke revolucije u napredovanju sto se tice telefona pa i da se ceka 8 meseci nije nesto strasno mnogo.

.
.
.

Pogledajte prilog 514779
Da li si pitao za rok isporuke otprilike?

.
.
.

Pogledajte prilog 514779
Zeha čestitke na extra kupovini i da te služi full do sledećeg boljeg

U pregovorima sam sa prodavcem S25 FE sa promocije, za 380 eur (ili niže ukoliko uspem). Ni on sam ne zna gde se telefon nosi u slučaju potrebe za garancijom sa onim papirom, mislim da je neko spominjao ovlašćeni servis?
Inicijalno sam hteo i bolji telefon od ovog, ali kao što obično biva zadesili se neki troškovi oko auta. Mislim da je u svakom slučaju dobar upgrade za Mi 9 iz 2019 godine.

U pregovorima sam sa prodavcem S25 FE sa promocije, za 380 eur (ili niže ukoliko uspem). Ni on sam ne zna gde se telefon nosi u slučaju potrebe za garancijom sa onim papirom, mislim da je neko spominjao ovlašćeni servis?
Inicijalno sam hteo i bolji telefon od ovog, ali kao što obično biva zadesili se neki troškovi oko auta. Mislim da je u svakom slučaju dobar upgrade za Mi 9 iz 2019 godine.
Realno i ja ako budem prodavao moj telefon tražio bi 380 evra ne otpakovan ili pak 340 ako ga budem koristio mesec dana .

Ne znam da li je neko već aktivirao Samsung S25 Fe i da li je indikator baterije sa brojkom punjivosti ili izvan nje ?
Isto tako da li ima mogućnost da se koristi Xiaomi Lancher na Samsung uređaju ?

Moze neko da mi isk u DM link ka nekom proverenom prodavcu sa KP? Hocu da pazarim S25 Ultra

Da li si pitao za rok isporuke otprilike?
Da, rekli su 7-10 dana, ja za sebe u glavi dodajem "minimum", a oni sporu isporuku objasnjavaju guzvom zbog crnog petka.
Inace email sa potvrdom o kupovini (plaćanje pouzecem) je dosao od tehnomanija sa njihovim podatcima.

Zeha čestitke na extra kupovini i da te služi full do sledećeg boljeg
Hvala brate, posluzice, bice pažen i mažen i zvaću ga Sima. 🙂 🙂 🙂 🙂

Za servis potreban fiskalni racun ili ugovor od operatera.
Telefon se nosi ili salje u zvanicni servis, preporuka je ProMobi, za izbegavanje je Begram.
Ko je ugovarac telefon moze za popravku odneti i u poslovnicu operatera i tu ce ga preuzeti nakon popravke, sto u tvom slucaju ne vazi.
AKO je telefon nepopravljiv (veoma retko, skoro pa nemoguće) onda mora da se preuzme zamena (nov ili outlet, kako te zapadne) u poslovnici od strane ugovaraca koji je uzeo telefon kod operatera.
Servis ce prijaviti da je nemoguce popraviti, poslati valjda Samsungu obavestenje i cekati odobrenje zamene uredjaja, koji se salje u poslovnicu operatera kod kog je uzet telefon i zato treba onaj ko je na ugovor uzeo telefon.

Da, oni su "najbolji" kako kaze iskustvo...

Moze neko da mi isk u DM link ka nekom proverenom prodavcu sa KP? Hocu da pazarim S25 Ultra
Kao sto reče @Proday zašto bi plaćao npr 870-900e S25 ultra 12/512GB kod preprodavca sa KP kad 100% legitiman telefon sa 2 godine garancije, na tvoje ime i samo tvoj, možes danas preko Dijaspora.shop kupiti online za 930€ ili ti 109.184,14din, na kućnu adresu uz plaćanje pouzecem ili karticom ili neki RF kredit.
Mislim da tih 50-ak EUR manje ne vredi cimanja i brige oko garancije.
Jedino smisla ima licno se cimati da se nadje licno poravac novog i nepotakovanog telefona iz A1 ili bilo kog drugog operatera, za neku ceno oko 800€ (valjda toliko max placaju preprodavci sa KP) ako je to prava cena za otkup koju placaju preprodavci.

------------------------------------------------------------------------------------

I DANAS VAŽI DODATNI POPUST OD 10% u DIJASPORA.SHOP

Kod je: CRNIPETAK

Dijaspora ima svoje umanjene cene telefona, cini mi se oko 5%, pa onda umanjenje od Samsunga za crni petak, pa jos 10% za kod CRNIPETAK. 😉

Kod vazi u Dijaspori, Tehnomaniji i u WinWIn.

Poslednja izmena:
Zanimljivo kako DijasporaShop daje 5%, dok Tehnomanija koja ih drži ima veću cenu.

Dobro da se javio neko ko se razume. S25 FE koji dolazi sa promocije dolazi sa ovakvim papirom, bez fiksnog računa.
Screenshot_2025-11-28-10-39-06-089_com.kupujemprodajem.android.jpg
E sad, ja sam primetio da je konkretno na telefonu od 380e koji sam spomenuo iznad loše upisan serijski broj, 14 umesto 15 brojeva, progutali su jedan broj pošto je ručno pisano. Da li to može da mi napravi problem?
Screenshot_2025-11-28-10-41-00-339_com.kupujemprodajem.android.jpg

Nazad
Vrh Dno