DexterMorgan
Slavan
- Učlanjen(a)
- 23.07.2021
- Poena
- 325
Nemas 512gb za oko 800e, bar ja nisam nasao, samo 256gb.
512gb su oko 900 na KP.
512gb su oko 900 na KP.
Pošto sam video da je Dijaspora outlet prodaja za Tehnomaniju, ne pada mi na pamet da uzmem online kod njih nista.
Gde kupiti je najbolje po vasem misljenju S25u 512GB:
- A1 sa dobrom garancijom i delimicno upitnom zamenom nepopravljivog uredjaja za oko 800e al ja da trazim prodavca i dogovaram se direktno
- KP kod prodavca i u njihovoj prodavnici u BG koji daje svoju garanciju na 2g za oko 880e
- Positive Line (Ušće, Samsung shop) 126.990din ili 1.083e
- Gigatron (Ušće) 126.999din ili 1.083e
- Tehnomanija (Ušće) 126.999 ili 1.083e
- CT Shop (Deltacity) 126.999 ili 1.083e
- Tehnomedia (online, ne ide mi se do TC Zmaj) 126.999 ili 1.083e
Da li iz neke od ovih ostalih radnji poruciti online, iskoristiti neki bod za popust (480) kod Gigatrona (i napraviti nove poene)...?
Ma jok, običan face ili fingerprint unlock.Da ti nije namešteno da se telefon sam resetuje u nekom trenutku?
To prvo uključivanje ekrana, psole reseta, moram da kucam pin, ne može otisak prsta. Tek kada ukucam pin, stignu sve notifikacije.
Ne trosi vise adapter od OEM AA Wirless-a , vise puta poredio. Mada zavisi koji je adapter, neki znaju malo vise da trose ali ne sad nesto tipa 20-30%.Moj AA Wireless radi preko adaptera, tako da je sasvim moguće da on pravi tu veću potrošnju. Ako se dobro sećam, ti imaš neki noviji auto, pa verovatno imaš wireless AA stock.

Pa kako nije samo 930 eur, ja proletos dao 187000 dinara za isto s25u 12/512. 🤣Pitao sam malopre telefonom, kad sam proveravao i rekose da ne moze kod "crničetvrtak" da onda prođe ako telefonom porucim.
.
.
.
Upravo sam zavrsio razgovor prodajom i obavio online kupovinu sa sajta.
Crni je bio rezervisan, poslednji komad (iako pise "na stanju") koji jos nije bio proknjizen kao prodat, pa zato nije prolazio.
Prodavacica (online operaterka iz prodaje) predlozila da obrisem telefon iz korpe, da probam drugi, druge boje.
Obrisem, izadjem sa sajta, udjem ponovo, izaberem "sivi", odaberem poručivanje i plaćanje pouzećem i PROĐE ODMA.
Tako da sam eto kupio telefon S25 ultra 12/512GB sivi za samo 930€ (čuj SAMO).
Garancija, popravke i eventualna zamena su sigurne... recimo da su sigurne. 🙂
Ovo nema jeftinije (al se tesim sto sam puko lovu na ovo 🙂 ).
p.s. Ako će mo pravo i red je posle pune 4 godine da se ponovim... 😉
Pogledajte prilog 514779
Da li si pitao za rok isporuke otprilike?Pitao sam malopre telefonom, kad sam proveravao i rekose da ne moze kod "crničetvrtak" da onda prođe ako telefonom porucim.
.
.
.
Crni je bio rezervisan, poslednji komad (iako pise "na stanju") koji jos nije bio proknjizen kao prodat, pa zato nije prolazio.
Prodavacica (online operaterka iz prodaje) predlozila da obrisem telefon iz korpe, da probam drugi, druge boje.
Obrisem, izadjem sa sajta, udjem ponovo, izaberem "sivi", odaberem poručivanje i plaćanje pouzećem i PROĐE ODMA.
Pogledajte prilog 514779
Zeha čestitke na extra kupovini i da te služi full do sledećeg boljegPitao sam malopre telefonom, kad sam proveravao i rekose da ne moze kod "crničetvrtak" da onda prođe ako telefonom porucim.
.
.
.
Pogledajte prilog 514779
Realno i ja ako budem prodavao moj telefon tražio bi 380 evra ne otpakovan ili pak 340 ako ga budem koristio mesec dana .U pregovorima sam sa prodavcem S25 FE sa promocije, za 380 eur (ili niže ukoliko uspem). Ni on sam ne zna gde se telefon nosi u slučaju potrebe za garancijom sa onim papirom, mislim da je neko spominjao ovlašćeni servis?
Inicijalno sam hteo i bolji telefon od ovog, ali kao što obično biva zadesili se neki troškovi oko auta. Mislim da je u svakom slučaju dobar upgrade za Mi 9 iz 2019 godine.
Zapitaj se isplati li se rizika kad za mizerno više para imaš ovo na dijasporiMoze neko da mi isk u DM link ka nekom proverenom prodavcu sa KP? Hocu da pazarim S25 Ultra
Da, rekli su 7-10 dana, ja za sebe u glavi dodajem "minimum", a oni sporu isporuku objasnjavaju guzvom zbog crnog petka.Da li si pitao za rok isporuke otprilike?
Hvala brate, posluzice, bice pažen i mažen i zvaću ga Sima. 🙂 🙂 🙂 🙂Zeha čestitke na extra kupovini i da te služi full do sledećeg boljeg
Za servis potreban fiskalni racun ili ugovor od operatera.U pregovorima sam sa prodavcem S25 FE sa promocije, za 380 eur (ili niže ukoliko uspem). Ni on sam ne zna gde se telefon nosi u slučaju potrebe za garancijom sa onim papirom, mislim da je neko spominjao ovlašćeni servis?
Inicijalno sam hteo i bolji telefon od ovog, ali kao što obično biva zadesili se neki troškovi oko auta. Mislim da je u svakom slučaju dobar upgrade za Mi 9 iz 2019 godine.
Da, oni su "najbolji" kako kaze iskustvo...ProMobi?
Kao sto reče @Proday zašto bi plaćao npr 870-900e S25 ultra 12/512GB kod preprodavca sa KP kad 100% legitiman telefon sa 2 godine garancije, na tvoje ime i samo tvoj, možes danas preko Dijaspora.shop kupiti online za 930€ ili ti 109.184,14din, na kućnu adresu uz plaćanje pouzecem ili karticom ili neki RF kredit.Moze neko da mi isk u DM link ka nekom proverenom prodavcu sa KP? Hocu da pazarim S25 Ultra

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari