Šta je novo?

Samsung Galaxy S25

1TB je 149.990 rsd.

Ono sa promocijom je bila odlična cena (kome su trebala dva uredjaja). 170000 s25u + s25fe.

Stigla mi spigen stakla, apsolutna preporuka. Nikad lakša montaža, bukvalno na nulu sa spigen maskom. Još da su antireflective... al ne može sve.

Da li S25U registruje 45w punjenje na Xiaomi 67w punjacu sto se prodaje na eplaneti za 1800 dinara?

Gledam cene S25 Ultra od 512GB i razmisljam da sigurno nece ovo nikad biti jeftinije od 126.990din.
Gledam na KP i cena je oko 880€.
Sve u svemu, razlika u ceni 200e legalno u radnji sa 2g garancije u odnosu na KP sa nekom garancijom od obično 1g.

Gde kupiti, u radnji za oko 1180€ ili na KP za 880€ ?

E sad dolazi ono drugo jos bitnije pitanje, da li mi treba S25u kad mi moj S21u drzi bateriju jos uvek (punim ujutru cim ustanem, puni se brzo, "samo" ispod 35% pocinje brze da se prazni) i radi sav posao koji mi treba...?

Definitivno ovo nece biti nikad jeftinije.
Da li čekati još 6-12 meseci i na nekom popustu uzeti S26u ?
Sta se prica kakav ce biti S26u i vredi li ga cekati u odnosu na S25u ?

A sam da kupujem od ljudi direktno je nekako malo mi "neobicno"... iskreno ne cima mi se za tih 200e, mada 200e je 200e... uf uf uf

Procitao sam da ne uzimas novi i da ti je stari ok... 🙄😉

I ustedeo si 1000+

^ ako si zadovoljan sa S23U sačekaj još 10tak meseci i kupi na opet nekoj akciji S26U .

S25 U 12/512 snizena cena a samim time i potencijalna kupovina 🙂
Kakvi su utisci posle vec duzeg koriscenja, baterija, mane?
Mislim da je sada okej cena tokom akcije..
Kakvo je vase misljenje.

Gledam cene S25 Ultra od 512GB i razmisljam da sigurno nece ovo nikad biti jeftinije od 126.990din.
Gledam na KP i cena je oko 880€.
Sve u svemu, razlika u ceni 200e legalno u radnji sa 2g garancije u odnosu na KP sa nekom garancijom od obično 1g.

Gde kupiti, u radnji za oko 1180€ ili na KP za 880€ ?

E sad dolazi ono drugo jos bitnije pitanje, da li mi treba S25u kad mi moj S21u drzi bateriju jos uvek (punim ujutru cim ustanem, puni se brzo, "samo" ispod 35% pocinje brze da se prazni) i radi sav posao koji mi treba...?

Definitivno ovo nece biti nikad jeftinije.
Da li čekati još 6-12 meseci i na nekom popustu uzeti S26u ?
Sta se prica kakav ce biti S26u i vredi li ga cekati u odnosu na S25u ?

A sam da kupujem od ljudi direktno je nekako malo mi "neobicno"... iskreno ne cima mi se za tih 200e, mada 200e je 200e... uf uf uf
+ Na to sve mozes da racunas u obzir da ako si u stalnom radnom odnosu preko webkredita mozes da ga kupis na rate beskamatno u zvanicnoj prodaji. Upravo sam to uradio danas, samo sa 12/256 modelom, jer mi ne treba vise. 2 godine domace garancije i na rate bez dodatnih troskova kamate po toj ceni je meni vrh ponuda

S25 U 12/512 snizena cena a samim time i potencijalna kupovina 🙂
Kakvi su utisci posle vec duzeg koriscenja, baterija, mane?
Mislim da je sada okej cena tokom akcije..
Kakvo je vase misljenje.
Sve isto kao i pre, samo se malo teze koristi jer je ravan ekran, sa druge strane manje briga jer imam staklo.

Presao sa s23 ultra.

Kolika je razlika u kameri u odnosu na 23u? Konkretno noćne me zanimaju kao i noćni video pošto su mi sve ostale na 23 i dalje odlične. Još jedan (možda i najvažniji) razlog razmatranja prelaska po ovoj BF ceni su mi audio kodeci pa eto tražim još neki jer realno nema razloga menjati 23u posebno zbog lepote 🥲😅

Posle ovog novog update-a teško da ću da svežem i 3.5h SOT-a, dođe mi da reklamiram uređaj (uzet regularno, preko operatera) ali mogu misliti na šta bi ličila ta reklamacija... "Nezadovoljan sam baterijom, ne mogu da izvučem 7-8h SOT-a kao ostali..." 🙂

Ja nisam primetio nikakvu razliku, mali S25.. evo sad imam 80% i 1h54 SOT (naravno unutra na wifiu, bas light upotreba), tako mi je bilo i ranije.. kad "zujim" to bude 6-7h, zavisi da li i koliko koristim kameru i bateriju.

Mada ruku na srce, android auto je izgleda neoptimizovano smeće...

2724.jpg

Ja sam na dobrom starom 7.0
Sekunda mi je dovoljna na dnevnom nivou kada mi izađe obaveštenje o novom ažuriranju,prstom da prevučem i odložim.
Sve živo popaljeno
S25 malecni

Prilozi

• Screenshot_20251125_121707_Device care.jpg
    Screenshot_20251125_121707_Device care.jpg
    63 KB · Pregleda: 98
Nelogičan izvještaj skroz, kad se ovo sabere sa screenshota dobija se preko 1h SOT-a komforno...

Evo ja cu da vam prodam zanat. Fora je da aplikacije koje ubacite, ne azurirate cesto. Dosta je do njih faktor tih stvar. Instagram npr nisam azur. vise od 6 meseci, sve radi kao i prvog dana. Plus odradio debloat, nekih 127 aplikacija onemoguceno, tj nisam ih koristio nikad do sada.
Telefon drzi sve isto u poredjenju sa jabukom ima pun pistolj pozadinskih procesa koji mi nisu ni potrebni, dovoljno odete u Device Care pa na RAM i dole da sirite listu sta vam je sve trenutno u RAM memoriji ima da vam bude odma jasnije koji su sve tu pozadniski procesi koji jedu bateriju.
Trenutno koristim jabuku i gledam konstatno kako mogu S25U da unapredim na max, jer ne mogu da verujem koliko 1% moze duze da traje na jabuci naspram ovog telefona. 16PM jabuka je u pitanju, cisto ako nekog zanima.
Mislim znam sto se kaze da su dobro ispeglani HW i FW kod jabuke ali ono, malo istrazivanja nije na odmet 🙂

Mada ruku na srce, android auto je izgleda neoptimizovano smeće...

Pogledajte prilog 514378
Posebno ako je AA na wireless.
Evo mog jučerašnjeg dana, nemam ideju koliko sam zaista koristio ekran, ali recimo da je bilo tih 2h35m, za to vreme jeste otišlo 69% baterije, ali Google Maps ne da nisu bile 1h37m na ekranu, nego nema trika.
Bile su na ekranu maks 3 minuta, ali su korišćene preko wireless Android Auto, nekih 1h10m. I za to vreme je AA potrošio 3.8% baterije, less than 1min na ekranu. Telefon je stajao izmedju sedišta i 100% sam siguran da ekran nije svetleo dok je korišćen Android Auto/Google Maps.
Screenshot_20251125_145305_Device care.jpg

Baterijom sam generalno veoma zadovoljan, ali Wireless AA je ubija, satire. Normalan dan, sa 3h SOT mi bude oko 40% potrošene baterije. A juče 2ipo sata SOT, 69%, zbog sat vremena AA.

Update: S25+

@urosperic99 i @DexterMorgan kako ste uzeli telefone (S25 Ultre) za 780 i 800 evra?
To je sa tarifom nekom, u nekom paketu?
Kad gledam samo telefon i NEO Ultra tarifu kod A1 cena za telefon za BF popuste (koji izgleda vaze i u A1, a ko da ne vaze) je 141.500din za plaćanje u kešu, a u prodavnicama elektronike je 126.990din

Meni na S25+ posle poslednjeg updatea znacajno povecano trajanje baterije, kao sto je nekada bilo.

A za AA koristim drugi tel, na kabl cisto da na ovom ne akam bat.

Da se podsetim, ako ima fiskalni racun onda je telefon isplacen i nema veze da li je uzet telefon uz neki paket i nije potreban ugovarac za bilo kakvu eventualnu zamenu telefona u slucaju kvara?
Sta me brine (paranoja, paraaaaaranoja), da neko ne diluje telfon uz neki drugi fiskalni, a u A1 ili gde god imaju kupovinu i fiskalni povezane za drugi telefon?

Ne. Fiskalni se uzdaje i kada de kupuje na rate, obicno tada na racunu pise "Drugo bezgotovinsko placanje".

Da se podsetim, ako ima fiskalni racun onda je telefon isplacen i nema veze da li je uzet telefon uz neki paket i nije potreban ugovarac za bilo kakvu eventualnu zamenu telefona u slucaju kvara?
Sta me brine (paranoja, paraaaaaranoja), da neko ne diluje telfon uz neki drugi fiskalni, a u A1 ili gde god imaju kupovinu i fiskalni povezane za drugi telefon?
Pazite se tih "samo fiskalnih" uz telefon jer se lako kopiraju. Obavezno tražite ili ugovor ili izjavu o saobraznosti... A sve se lako proveri odlaskom u poslovnicu u operatera ili prodavnicu gde je " izdan" fiskalni.

Poslednja dva dobio i ugovor iz fiskalni. U ugovoru naveden imei. Sad, da li bi u servisu proveravali ime, to nemam pojma.

Ti sa KP od oko 800... jesu nekorišćeni i kolika je memorija?

Nazad
Vrh Dno