Kako si primenio taj code radnje?12.95 uz kupon prodavca, nestace brzo verovatno, radnja je prava a da li su dobre ne znam
I just found this on AliExpress:
US $69.99 | Edifier Atom Max Wireless Headphones Active Noise Cancelling Bluetooth V5.4 Headphones Hi-Res Audio Over-Ear Headset
![]()
Edifier Atom Max Kabellose Kopfhörer mit Aktiver Geräuschunterdrückung, Bluetooth V5.4, Hi-Res Audio, Over-Ear Headset - AliExpress 44
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coma.aliexpress.com

Ne. tag veze nema sa njenim nalogom,brojem telefona. Tag je na mom nalogu. Jedino sto moze da primeti da je zena (u to vreme kad sam dobio-aktivirao tag) bila u inostranstvu,i odkad se vratila i tag krenuo sa njom ... Znaci identifikala kretanje taga sa njenim telefonomAko je tag na tom google nalogu, onda je normalno da na tom telefonu dođe obaveštenje. Ne bi bilo normalno da dođe na tuđ telefon.
Sa jedne strane je to dobro, ne može niko neovlašćeno da me prati bez mog znanja.Ne. tag veze nema sa njenim nalogom,brojem telefona. Tag je na mom nalogu. Jedino sto moze da primeti da je zena (u to vreme kad sam dobio-aktivirao tag) bila u inostranstvu,i odkad se vratila i tag krenuo sa njom ... Znaci identifikala kretanje taga sa njenim telefonom
Jeste,maksimalno si u pravu,i mi smo o tome pricali da negde su kako sam citao koristili tag da prate "zrtvu"... Ali ako google ceka nekoliko dana za to...neznam. Ona se vratila u cetvrtak a tek danas dobila obavestenje. Ali ako su u pitanju deca... za sta i oficijalno sluzi ovaj tag,onda ni nema ko da dobije obavestenje,eventualno dete ..pa beš ga. Tag radi svoj posao,gugl radi kako radi i to je to.Sa jedne strane je to dobro, ne može niko neovlašćeno da me prati bez mog znanja.
Sa druge strane, ukoliko ti neko "protivpravno prisvoji" torbu, ranac, kofer... znaće da isti ima praćenje i moći će da se reši istog.
Ma običan punjac,ja sam kupio sličan PD sa koinimaEdit: Valja li ovo, na 95% mi je trenutno?
US $9.89 | PD 40W Charger USB C Fast Charging Cable For iPhone 17 16 15 Pro Max Air Mini Type C Data line Quick Phone Charger Power Adapte
Pažnja: praćenje nakon izvesnog vremena — kod mene konkretno posle četiri-pet dana — šalje obaveštenje na telefon praćene osobe.
Dakle, konkretno je uređaj bio stavljen na privezak za ključeve moje žene. Ona je znala za to. Rekao sam joj čemu služi — da može da prati stvari,unučad ,torbe ili tako neke stvari.
Povremeno sam pogledalo kako radi, koliko je precizno određivanje lokacije itd. Dakle, nije bilo tajno, i danas joj dtigla obaveštenje od Gugla. Obavešenje ima mogućnost da traži zvučni signal od taga,tako da može da nađe isti
Verovatno zato što sistem prati koji se uređaj stalno nalazi pored privezka za ključeve— u ovom slučaju telefon — pa je zato poslato obaveštenje.
Pogledajte prilog 514188
Da ali ako se oglašava tek nakon nekoliko dana onda je ok. Drugim rečim, ako mi neko ukrade tašnu ili kofer ja imam dovoljno vremena, tj. 4 dana da vidim gde je.Sa jedne strane je to dobro, ne može niko neovlašćeno da me prati bez mog znanja.
Sa druge strane, ukoliko ti neko "protivpravno prisvoji" torbu, ranac, kofer... znaće da isti ima praćenje i moći će da se reši istog.
E ovo je već problem. Svrha ovih stvarčica je da pratim lične stvari kao što su torbe, koferi, rančevi ako mi ih neko ukrade. Ako on lopovu za tako kratko vreme javi da je praćen i još mu omogući da preko zvuka pronađe uređaj, u čemu je onda svrha ovakvih gedžeta?Ja sam ga zakacio uvece, a ujutro oko 10h mi vec prijavilo na sluzbenom Samsung modelu da je otkriven tag koji me "prati" i to mi obavestenje dolazi svaki dan bar jednom

Nikad nisam video 97%!Ha, meni prvo nije dozvoljavao da kupim preko coinsa, samo da dodam u korpu, a onda sam ponovo pokrenuo aplikaciju i dade mi 97% na novčiće, pa uz kupon radnje izašlo 0.05e. 😍
€19.83 | Toocki GaN 65W USB Type C Charger Fast Charging QC4.0 QC3.0 PD3.0 for iPhone 16 15 14 13 12 Xiaomi 12 11 Samsung S23 S22 Laotop
![]()
Toocki GaN 65 W USB Typ C Ladegerät Schnellladung QC4.0 QC3.0 PD3.0 für iPhone 16 15 14 13 12 Xiaomi 12 11 Samsung S23 S22 Laotop - AliExpress 202192403
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coma.aliexpress.com
Pogledajte prilog 514340

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari