PrepravioLink ne valja 2 slova su napolju
Hvala 0.08$1.08$ 5metra 8cat cabl najlon vez.
I just found this on AliExpress:
US $6.09 | Ethernet Cable Cat 8 High Speed 5M 10M 15M 20M 30M 40Gbps 2000MHz Rj45 Internet Network Cable Shielded Patch Cable Cat8 Lan Cord
![]()
Ethernet-Kabel Cat 8, hohe Geschwindigkeit, 5 m, 10 m, 15 m, 20 m, 30 m, 40 Gbit/s, 2000 MHz, Rj45-Internet-Netzwerkkabel, abgeschirmtes Patchkabel, Cat8-LAN-Kabel - AliExpress 44
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coma.aliexpress.com

Kako bre 0.08?Hvala 0.08$
Pogledajte prilog 513893
Mislim da ih nisam nasao od pocetka Double eleven sale-a...mislim da su ih "zamenili" sto se tice zvanicne prodavnice sa Q3 pro, bar za nase trziste.Ako nekom natrce Soundpeats T3 pro na AE neka pusti link. Meni daje da nije moguce slanje na moju adresu (SRB) verovatno ih nemaju na stanju
Ja moj koristim pune dve godine, baterija i dalje top. Potvrdjujem da je miš i više nego odličan za te pare. Ja ga platio 16€ na nekim silnim popustima.Imam ja x11 uzet pre dva, tri meseca. Lagan mis, lepo lezi u ruci. Baterija traje od 7 do 10 dana zavisno od koriscenja i relativno se brzo puni. Za te pare vise nego solidan mis
I just found this on AliExpress:Ako nekom natrce Soundpeats T3 pro na AE neka pusti link. Meni daje da nije moguce slanje na moju adresu (SRB) verovatno ih nemaju na stanju
Može preporuka za neke Lightning - usb c kablove, sve sto sam uzimao do sada mi ne izgura ni 6m. Nešto kvalitetnije nek bude i malo skuplje?
Ne mogu, pokusao sam.Mogu li da se podele sa nekim drugim oni kuponi osvojeni na igri ? Imam jedan od 10$ na preko 50$ koji istice za 2 dana.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari