scylla
Slavan
- Učlanjen(a)
- 27.03.2013
- Poena
- 475
Oni su ih uvek i pravili.Kinezi nisu više mutavi, naučili su da prave i kućišta, heh.
Oni sve prave. 😀
Oni su ih uvek i pravili.Kinezi nisu više mutavi, naučili su da prave i kućišta, heh.
Koji ARGB kontroler si uzeo sa Alija? Ja sam skoro uzeo Nollie kontroler i odličan je. Uzeo sam najjeftiniju opciju sa 8 odvojenih kanala, a ima i sa 16 i 32. Svaki vent odvojeno podešavam, odlično za komplikovanije efekte.Ja sam prelomio i uzeo Lian Li 216.
217 nema na stanju, bice tek za 6m...do tad ko ziv ko mrtav.
Argb sam resio sa daljinskim od 3e 🙂 Narucio argb kontrolor sa Alija ali kinez vec 2 dana ne salje. Mozda ceka da mu Lian Li posalje 🙂
Cekam jos da mi stignu 2 x14cm da izvlace vazduh iz kucista i da se odlucim koju cu pci e x1 karticu ( 5, 10 ili da se otvorim za 20 Gbps) da uzmem da resim prednji usb C konektor.... Polako. Jedno po jedno.
Sto se kućišta tiče ja sam zadovoljan. Stvarno ima mesta za sve. U odnosu na moj stari Antec Nine Hudred je svemirski brod.
Pa tebi bi bio savršen Nollie kontroler, pošto se on kači na interni usb2 konektor na ploči, a ne na ARGB konektor. Posle podešavaš efekte pomoću OpenRGB softvera, ili SignalRGB.Ne znam da li sam se dobro izrazio 🙂 Na ploci nemam ARGB pa sam uzeo ovu stvarcicu da to premostim i radi. Inace uz kuciste dolazi fan i argb hub za cini mi se 6 ventilatora.
![]()
LED 5V Licht regler Argb 3pin RGB 4pin Controller Sata Molex USB-Stroms chnitt stelle für Fall beleuchtung LED-Licht leisten - AliExpress 7
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comwww.aliexpress.com
Ja sam imao prvo neki jefitni koji je došao sa Chiftec kućištem, ali sam uspeo da ga spalim, pošto moraš da paziš koliko led dioda može da podrži. Dosta su kilavi ti jeftini argb habovi. Ovaj Nollie podržava 120 led dioda po kanalu, u mom slučaju je to 8x120, nešto manje od hiljadu, nema šanse da ga preopteretim.Ne znam da li sam se dobro izrazio 🙂 Na ploci nemam ARGB pa sam uzeo ovu stvarcicu da to premostim i radi. Inace uz kuciste dolazi fan i argb hub za cini mi se 6 ventilatora.
![]()
LED 5V Licht regler Argb 3pin RGB 4pin Controller Sata Molex USB-Stroms chnitt stelle für Fall beleuchtung LED-Licht leisten - AliExpress 7
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comwww.aliexpress.com
Be Quiet je OK, ali ovo Lian Li... Ja sam ljubitelj njihovih proizvoda, ali ovo kao da su kreirali na nekoj proslavi kada su svi bili fino pod gasom i opojnim dimovima, zezajući se u programu za 3d modeliranje na temu "kako iznervirati onoga ko priđe kućištu", sprdajući jedni druge kako to treba da košta bar 500$, poslali taj nacrt u fabriku i onda, pre nego što su se otreznili i došli sebi, shvatili kakvu su grešku napravili, ali je bilo kasno.Ovo mi deluje dobro.
ili ovo
Be Quiet je OK, ali ovo Lian Li... Ja sam ljubitelj njihovih proizvoda, ali ovo kao da su kreirali na nekoj proslavi kada su svi bili fino pod gasom i opojnim dimovima, zezajući se u programu za 3d modeliranje na temu "kako iznervirati onoga ko priđe kućištu", sprdajući jedni druge kako to treba da košta bar 500$, poslali taj nacrt u fabriku i onda, pre nego što su se otreznili i došli sebi, shvatili kakvu su grešku napravili, ali je bilo kasno.
Znam da su ukusi različiti, i ja volim neke uvrnute stvari koje su drugima odvratne/čudne (imao sam TT Tower 500), ali ovde mi se ama baš ništa ne sviđa. A koliko je nepraktično je za medalju. Zaista ne znam ko je mislio da je ovo kućište dobra ideja.
Pa ta Asusova ne znam nisam ni gledao. Vidim ljudi se loze na na njih. E sada da lsi kvalitetna bas toliko...Slipno kao Asusova najskuplja kućišta...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari