Isti slučaj na C8, baš lepo zadrži prašinu i gore gde mi je AIO i sa strane."Our newer cases (H6 Flow and H7 Flow(2024) do not come with dust filters because of our new optimized perforation pattern. It is ultra-fine so its intended to capture most dust and is easy to pull the panel and clean."
Danas svi ovo koriste, mnogi bez dodatnih filtera. Štede, mater im... Uglavnom, kada sam video da je na mom Antec C8 cela zadnja strana u tim "perforiranim rupama", bio sam zapanjen, jer tri ventilatora usisavaju vazduh kroz to. Mislio sam da ću svaka tri meseca najmanje morati da čistim prašinu unutar kućišta. Ali, znaš šta je najblesavije?? Neverovatno je koliko se prašine zadrži tu na tim "perforacijama". Evo, posle više od 6 meseci korišćenja Lian Li ventilatora koji uvlače vazduh kroz "perforirane rupe" nema ni blagih naznaka da im je potrebno čiščenje. I ja sam iznenađen time.
Naravno, ovo je moj slučaj, ne mora da znači da je kod svih tako.
Nije loš, mada preferiram Asus GT302...Sta kazete za Corsair Frame 4000D RS ARGB?
O mom C8 sam i pisao. 🙂Isti slučaj na C8, baš lepo zadrži prašinu i gore gde mi je AIO i sa strane.
Moje lično mišljenje - Phanteks NV 5 mnogo lepše, funkcionalnije i prilično jeftinije.Sta kazete za Corsair Frame 4000D RS ARGB?
Jeste nežno, Asus je mnogo bolje odrađen.Generalno deluje mi bolje taj Asus. Svidja mi se velicina. ali prednji panel mi je mnogo ruzan. To me bas odbija.
Zato mi je prednji panel od Corsaira top. Razmisljam se da ga uzmem to kuciste.
Da li ga je neko mozda video uzivo?
Nekako mi deluje nezno i lagano . Bojim se da se ne razocaram a nemam bas novca za bacanje 🙂
Corsair koristi isti nosač za grafike i na drugim kućištima i praktično je neupotrebljiv. Ako je grafika kraća, onda je ni ne dotiče, a na dužim grafikama kači ventilator. Trebalo je da daju mogućnost da se može tiltovati levo desno, ovako ne služi ničemu.Koliko vidim taj Phanteks je 14k a Corsair 12k.
Edit: Phanteks je akvarijum. Ne bih takvo kuciste.
Lian Li 217 ima bucne ventilatore (mada moguce da sam pomesao sa nekim drugim Lian Li) koliko sam video po reviewima a i nema nigde da se kupi kod nas.
Odgledao sam 7-8 youtube klipa vezano za Corsair. Taj klip sa tom zenskom sam zapamtio. Ona je jedina imala zamerku da se lim uvija ako se ne varam.
Toliko klipova sam odlgedao da vise i ne znam gde udaram.
Edit:
Taj lik sa Redita koliko sam skapira se najvse zali za nosac grafike i sto nema upustvo gde koji sraf da zavrne. 😀😀

| Fractal Design Epoch Black TG RGB Light tint (FD-C-EPO1A-04) | Lian Li LANCOOL 207RX | Corsair FRAME 4000D RS ARGB | Phanteks Eclipse G400A D-RGB | BeQuiet! PURE BASE 501 LX |
Gamdias je dobar???
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari